Trucuri cosmetice incredibile folosite de staruri

Trucuri cosmetice incredibile

Trucuri cosmetice incredibile

  • Felul in care reusesc starurile sa isi ascunda varsta in lumina reflectoarelor naste adesea zvonuri legate de practicile mai mult sau mai putin conventionale utilizate de stilisti in acest scop. Desigur, chirurgia estetica si produsele cosmetice miraculoase sunt la ordinea zilei, insa exista, se pare, si metode mai bizarre la care vedetele sunt dispuse sa apeleze pentru a afisa un look perfect.

Felul in care reusesc starurile sa isi ascunda varsta in lumina reflectoarelor naste adesea zvonuri legate de practicile mai mult sau mai putin conventionale utilizate de stilisti in acest scop. Desigur, chirurgia estetica si produsele cosmetice miraculoase sunt la ordinea zilei, insa exista, se pare, si metode mai bizarre la care vedetele sunt dispuse sa apeleze pentru a afisa un look perfect. Unele dintre ele sunt de-a dreptul fanteziste si e greu de crezut ca cineva le-ar putea folosi in realitate. Iata-le pe cele mai neverosimile :

Banda adeziva

Se spune ca acest banal obiect s-a aflat ani de zile pe lista secreta a metodelor neconventionale de infrumusetare folosite la Hollywood. Surse mai mult sau mai putin sigure sustin ca scotchul era folosit pana nu demult pentru a da fermitate pleoapelor. Intre timp au aparul insa produse special create pentru liftingul pleoapelor, bazate pe acelasi concept.

Banda adeziva este folosita, se pare, si pentru a ridica pielea de pe gat. Marlene Dietrich folosea acest truc (intinderea pielii cu ajutorul leucoplastului lipit sub podoaba capilara) pentru a parea mai tanara.

Liftingul de tip croydon

Motivul pentru care dive precum Sarah Jessica Parker sau Madonna isi poarta parul prins la spate este este, printre altele, si acela ca acest gen de coafura ajuta la un lifting natural al pleoapelor. Se pot crea diverse coafuri pornind de la banala idee a utilizarii elasticului pentru prinderea parului la spate. Solutia nu este insa una de durata. In plus, folosirea exagerata a elasticului pentru a prinde strans parul s-ar putea sa va afecteze podoaba capilara.

Plasturele pentru riduri

Chiar daca suna putin ridicol, exista astfel de plasturi, care se folosesc de peste 100 de ani si care au fani si in randul starurilor hollywoodiene. Raquel Welch le foloseste ca pe o alternativa la Botox. Plasturele arata ca o bucatica de hartie maro, imbibata cu crema pe o parte si unsa cu lipici pe cealalta. Plasturele se pune pe frunte in timpul noptii. Dupa indepartarea lui pielea ramane intinsa si hidratata, desi efectul s-a putea sa nu fie vizibil pentru mult timp.

Gheata faciala

Uneori cele mai simple secrete sunt si cele mai bune. Unii spun ca punerea unei lingurite de metal care a fost tinuta in apa rece, direct pe zona afectata reduce pungile de sub ochi. Actrita Kate Hudson foloseste, se pare, cu succes acest truc pentru a-si tonifia pielea. Secretul e foarte simplu. Umple un vas cu apa cu gheata si isi moaie mainile in el, apoi se spala pe fata. Desi crede ca suna cam demodat, actrita a declarat ca este un secret pe care mama ei, Goldie Hawn, i l-a spus cu ani in urma si ca functioneaza.

Polyfilla pentru fata

Cremele folosite ca baza pentru machiaj exista de ani de zile. Dar cele mai recente versiuni sunt cele non-toxice, pe baza de silicon, care sunt esentiale pentru o seara pe covorul rosu. Stilistii le numesc  polyfilla pentru fata pentru ca efectiv crema inseamna intinderea unui strat fin de silicon pe fata, acoperind astfel, temporar, ridurile fine, cicatricile si porii dilatati si creand practic o suprafata fina, de portelan, ideala pentru aplicarea machiajului.

Masca de fata cu pepto-bismol

Pepto-bismolul este un medicament folosit, in general, pentru a trata durerile de stomac. Conform marturisirilor unor stilisti, acest medicament are insa si uimitorul rol de a tonifia pielea, daca este aplicat in mod regulat. Contine acid salicilic. Daca il aplicati pe fata si il lasati cateva minute, apoi clatiti cu multa apa, efectul va fi uimitor. Pielea va avea o stralucire speciala, chiar si dupa aplicarea machiajului.

Uleiul de scortisoara

Pentru a creste volumul buzelor, fara a apela la silicon, starurile recurg uneori la tot felul de creme. Produsele care contin chili erau foarte des folosite in trecut in acest scop. Actualmente, unul dintre produsele folosite cu succes pentru marirea volumului buzelor este uleiul de scortisoara. Unul dintre produsele celebre este Lip Venom (venin de buze). Ca si in cazul produselor din chili, efectul este unul iritant, de aceea buzele se inrosesc si se umfla usor. Rezultatul dureaza cam patru ore.

Fardul de pleoape

Desigur, este un produs obisnuit folosit pentru infrumusetare. Nu toata lumea il foloseste insa doar pentru scopul in care a fost creat. Unii stilisti marturisesc ca este un produs ideal pentru  vopsirea parului. Atunci cand vedetele sunt foarte grabite si nu au timp sa-si vopseasca radacinile inainte de un eveniment important, solutia este simpla  se da cu fixativ la radacina parului, apoi se foloseste un fard cu tenta aurie, indiferent de culoarea parului, pentru a masca lipsa vopselei in acea zona. Pentru parul carunt este nevoie de farduri un pic mai inchise.

Crema pentru zambet

Toate starurile folosesc creme. Ceeea ce nu marturisesc ele este faptul ca aceste creme sunt uneori aplicate in locuri nebanuite. Unele starlete folosesc crema si pe interiorul buzelor, chiar daca asta inseamna sa inghita cateva miligrame de chimicale. Este un truc care creeaza un zambet stralucitor si ajuta la mentinerea rujului care nu se va imprastia pe dinti.

Fixativ inedit

Folosirea repetata a fixativului poate avea si efecte negative asupra podoabei capilare. De aceea, unii stilisti, prefera sa apeleze la o solutie pentru apretat rufe, folosita, de obicei, in cu totul alte scopuri.

Samponul pentru gene

Este cel mai nou moft la Hollywood. Se pare ca pentru a avea gene frumoase, nu este nevoie sa apelam la gene false sau la rimel. Este suficient sa folosim Revitalash  un sampon creat special in acest scop. Pe de alta parte, putem inlocui acest produs cu unul mult mai putin costisitor  samponul pentru bebelusi, care nu produce lacrimi.

Anti-perspirantul cu aripi

Transpiratia poate de veni o mare problema, mai ales in lumina reflectoarelor. Faptul ca nu vedem aproape niciodata pete de transpiratie pe covorul rosu nu inseamna ca vedetele nu transpira, ci ca apeleaza adesea la un truc neconventional  folosirea unui adeziv utilizat de obicei la fixarea slipului. Acesta se lipeste pur si simplu sub brat si petele de transpiratie nu vor aparea deloc.

Va recomandam sa mai cititi si:

Sfaturi de moda
Noi tendinte in materie de bijuterii
Trenduri de primavara-vara 2007: pietre si stralucire
Blugii si modelul care ne avantajeaza
Mihai Albu: Lucrez pentru oameni celebri şi nu numai&
LAURA OLTEANU: Îmi place sa vad femeia ca pe o Diva
Ghidul de piese esentiale in functie de trup
Ghidul de piese esentiale pentru femeile inalte
Ghidul de piese esentiale pentru femeile scunde
Ghidul de piese esentiale pentru femei slabe
Ghidul de piese esentiale pentru femei plinute
10 greseli majore de imagine

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII