Matematica este mai distractivă pentru copii cu ajutorul tabletei

Matematica este mai distractiva pentru copii cu ajutorul tabletei

Matematica este mai distractivă pentru copii cu ajutorul tabletei

Le place să le atingă, să caute și să urmărească, dar pot copiii mici de patru și cinci ani să folosească tableta nu doar pentru a vizualiza desene sau pentru a juca jocuri, ci și pentru a învăța matematică?


Psihologii sunt de parere ca cei mici pot folosi obiectele din jurul lor pentru a învăța matematică, inclusiv tabletele.

- veți citi:
Tabletele pot fi utilizate pentru a învăța matematică
6 Tehnici prin care ii putem face pe copii sa iubeasca matematica
Despre scoala si probleme copiilor

Tabletele pot fi folosite cu succes pentru activitati educative

Avem doua posibilitati - sa le uram sau sa le iubim... pentru ca acum tabletele sunt o parte din viața noastră, iar pentru copiii noștri care, inca din primul an de viata au inceput sa le cunoasca - cel mai bine e sa ne gandim cum sa le folosim in mod educativ ....

„Având în vedere prevalența crescută a tabletelor, a fost foarte important pentru noi să începem să analizăm modul în care părinții și preșcolarii ar putea explora matematica pe aceste dispozitive digitale”, a explicat Zippert.

Tabletele pot fi utilizate pentru a promova discuțiile matematice

Într-un studiu al Universității din Maryland, USA - psihologul Zippert a observat copii în vârstă de patru și cinci ani, în timp ce jucau un joc de masă, legat de computer, cu părinții. Jumătate dintre părinți trebuiau să folosească ocazia pentru a-și ajuta copilul să învețe numerele. Cealaltă jumătate nu a primit nicio îndrumare în afară de instrucțiunile jocului. Ea a descoperit: „Când i-am îndemnat pe părinți să se concentreze pe învățarea numerelor, am observat o creștere semnificativă a discuțiilor despre numere.”

Concluzia sugerează că tabletele pot fi utilizate pentru a promova discuțiile matematice între părinți și copii, dacă le fac împreună.

Zippert a spus: „Lucrurile care erau cu adevărat de ajutor pe care le spuneau părinții erau lucruri de genul:„numără tu pentru mine” Alte lucruri pe care le pot face părinții: să numere tot ceea ce le place copiilor sau să compare numere.

Uneori, tot ce ai nevoie este un mediu de învățare bun și o abordare diferită pentru a debloca potențialul unui copil.

Există, de asemenea, multe site-uri de matematică gratuite cu o mulțime de resurse matematice, puzzle-uri și jocuri matematice distractive pentru copii. Puteți descărca chiar și o mulțime de aplicații gratuite pe tabletă!

6 Tehnici prin care ii putem face pe copii sa iubeasca matematica

Copilul tau crede ca nu e bun la matematica? Nu ne-am nascut buni sau rai la matematica dar prin anumite tehnici si trucuri ii putem face pe copii sa iubeasca matematica si numerele.

Citeste mai departe...

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Matematica

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII