Pudra de talc pentru bebelusi a fost scoasa de pe piata in SUA si Canada

Pudra de talc pentru bebelusi a fost scoasa de pe piata in SUA si Canada

Pudra de talc pentru bebelusi a fost scoasa de pe piata in SUA si Canada

Pudra de talc pentru bebelusi a fost scoasa de pe piata in SUA si Canada.
Firma se confruntă cu peste 16.000 de procese ale consumatorilor care susțin că produsele de talc ale companiei erau contaminate cu azbest, un cancerigen cunoscut - spune BBC.

Johnson & Johnson va înceta să mai vanda pudra de talc în SUA și Canada

Firma Johnson&Johnson se confruntă cu multe mii de procese ale consumatorilor care susțin că produsele sale cu pudra de talc le-au provocat cancerul. Iar in ultimii ani a trebuit sa plătească miliarde de dolari în compensație.

Compania a apărat constant siguranța produselor ce contin pudra de talc. Johnson & Johnson a spus că va reduce vânzările produsului, ceea ce reprezintă aproximativ 0,5% din activitatea sa de sănătate a consumatorilor din SUA, în următoarele luni, dar că retailerii vor continua să vândă inventarul existent.

Firma se confruntă cu peste 16.000 de procese ale consumatorilor care susțin că produsele de talc ale companiei erau contaminate cu azbest, un cancerigen cunoscut - spune BBC.

Firma a spus că interesul pentru pudra de talc a scăzut în America de Nord „datorită, în mare parte, schimbărilor în obiceiurile consumatorilor și alimentată de dezinformarea în jurul siguranței produsului”.

„Rămânem încrezători cu siguranță în siguranța pudrei pentru bebeluși Johnson bazată pe talc. Decenii de studii științifice independente realizate de experți medicali din întreaga lume susțin siguranța produsului nostru”, a spus acesta.

Firma a adăugat că mutarea a făcut parte dintr-o reevaluare a produselor sale de consum determinate de pandemia coronavirusului.

În octombrie, acesta a spus că testarea sa nu a găsit azbest în pulberea sa pentru copii după ce testele efectuate de Administrația Americană pentru Produse Alimentare și Droguri au descoperit cantități de azbest in ele.

Firma se lupta cu un proces imens prin care este oblicata sa plateasca 4,7 miliarde de dolari în daune aduse la 22 de femei caresustin că produsele sale cu pudra de talc le-au determinat să dezvolte cancer ovarian.

Punctul de vedere official Johnson& Johnson Romania:

Am luat decizia de a întrerupe comercializarea pudrei de talc Johnson’s Baby Powder în SUA și Canada ca parte a unei evaluări mai largi a portofoliului legată de prioritizarea COVID-19. Aici, stocul existent va continua să fie vândut prin intermediul retailerilor, până la epuizarea acestuia.

Pudra de talc Johnson’s Baby Powder va fi vândută în continuare pe alte piețe din întreaga lume, inclusiv în România. Cererea de pudră de talc Johnson’s Baby Powder din America de Nord, a scăzut, în mare parte, datorită schimbărilor în obiceiurile consumatorilor și alimentată de dezinformarea în jurul siguranței produsului precum și a publicității făcute proceselor ce au avut loc.

Rămânem încrezători în siguranța pudrei de talc pentru bebeluși Johnson’s Baby Powder. Decenii de studii științifice realizate de experți medicali din întreaga lume susțin siguranța produsului nostru.

Ingrijirea pielii sensibile a bebelușului: ghid

La fel ca intregul lor corp, pielea bebelusilor este foarte sensibila si de aceea ingrijirea sa trebuie facuta cu maxima atentie, astfel incat sa i se asigure hidratarea necesara si tot confortul de care are nevoie pentru ca bebelusul sa se dezvolte frumos si armonios. Iata in continuare cateva dintre aspecte legate de pielea bebelusilor si de sensibilitatea acesteia - dar si niste reguli de ingrijre.

Produsele pentru ingrijirea bebelusului: ce conțin și cum trebuie să le alegem

Ce fel de produse alegem pentru ingriirea bebelusului? Ce contin toate aceste spumante de baie, sampoane de bebelusi, lotiuni si de ingrijre si cremute care mai de care? Ce chimicale nocive se pot ascunde printre ingrediente? Iata ce trebuie sa stii despre produsele pentru bebelusi si cum sa faci alegeri sanatoase. Pentru ca ne dorim sa nu ne expunem bebelusul la chimicale care ii pot afecta sanatatea.... nu-i asa?

Pielea bebelusului este foarte fina. Si desi vrem sa o pastram curata si sanatoasa, sunt multe mamici grijulii care isi pun intrebari pe forumul Desprecopii despre continutul produselor pentru bebelusi: sampoane pentru bebelusi, sapunuri pentru bebelusi si lotiuni care mai de care mai frumos si suav mirositoare. Ce anume contin ele si daca au cumva si compenenti nocivi, chimici ...Si asta pe buna dreptate citeste in continuare cum trebuie sa alegem produsele pentru ingrijrea bebelusului.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

 autor: redactor Milena Sadova, redactor Desprecopii  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2020
realizat cu informatiile dintr-o sursa BBC.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Irina
    Irinatrimis la 20/5/2020

    Nu este primul scandal cu produse Johnson Baby. Eu am renuntat sa le mai cumpar inca de anul trecut cand am citit pe Mediafax ca au probleme cu un sampon de baie pe care il foloseam

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII