Vrei multi copii? Alege un barbat cu multi frati

Vrei multi copii? Alege un barbat cu multi frati

Vrei multi copii? Alege un barbat cu multi frati

Vrei sa ai o familie cu multi copii? Ei bine, cu cât un bărbat are mai mulți frați, cu atât este mai fertil  - susțin oamenii de știință.

Deci, dacă vrei o familie mare, ai putea avea noroc dacă alegi un partener care are mulți frați!

- vei citi:
Numărul de frați indică fertilitatea bărbatului
Vrei sa concepi un copil? Aceste alimente maresc calitatea spermei
Cat timp este necesar pentru a ramane insarcinata?

Numărul de frați indică fertilitatea bărbatului

Cu cât este mai mare numărul de frați ai partenerului, cu atât este mai probabil să fie mai fertil, susțin oamenii de știință.

Cercetătorii au descoperit că bărbații cu frați sunt probabil să fie mai productivi și mai fertili, relatează ziarul The Guardian.

Experții de la Universitatea din Sheffield au evaluat familiile a 500 de bărbați.

„Cu cât un bărbat are mai mulți frați (nu surori), cu atât spermatozoizii sunt mai rapizi, crescând probabilitatea fertilității”, spune dr. Allan Pacey, unul dintre cercetătorii de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie. „O mulțime de frați sunt, de asemenea, un indiciu că părinții bărbatului au gene puternice ale fertilității masculine, iar apoi vor fi transmise fiului”, spune dr. Allan. „Rezultatele sunt foarte surprinzătoare și ar putea oferi informații genetice despre motivul pentru care unii bărbați sunt mai fertili decât alții”.

Cercetătorii au subliniat, de asemenea, că rezultatele nu au însemnat că bărbații cu un număr mare de surori ar trebui să se îngrijoreze și nu au verificat dacă femeile cu multe surori ar putea fi mai fertile, deoarece este mult mai dificil. 

 


Vrei sa concepi un copil? Aceste alimente maresc calitatea spermei

Cand un barbat vrea sa conceapa un copil, evident, sperma este importanta. Dar mai mult, sănătatea spermatozoizilor depășește doar conceperea. Calitatea spermatozoizilor joacă, de asemenea, un rol în sănătatea sarcinii generale și, eventual, a copilului. În studiile efectuate pe șoareci, stresul și obezitatea la șoarecii de sex masculin au modificat genele purtate în sperma lor.

Iata o serie de alimente care ajuta la cresterea cantitatii, productiei si calitatii spermei - lucru bine de stiut daca sunteti in calitate de aspiranti la calitatea de parinti. 

Cat timp este necesar pentru a ramane insarcinata?

Vrei sa stii in cat timp poti ramane insarcinata?

Vrei sa stii in cat timp poti ramane insarcinata? Ei bine, multi factori diferiti iti afecteaza sansele de a ramane insarcinata si este, de asemenea, un lucru foarte individual, dar exista o serie de factori care pot influenta timpul de care este nevoie pentru a ramane insarcinata.

In mod normal, cuplurile care 'se pun pe treaba' vor concepe un copilas intr-un an, in cazul in care desigur  - au relatii sexuale neprotejate in mod regulat.

In mod statistic, exista exista aproximativ 84 de conceperi din 100 de relatii intr-un an si aproximativ 92 de conceperi din 100 de relatii ce dureaza pana la doi ani. Citeste in continuare despre cat timp este necesar pentru a ramane insarcinata. 

Sarcina la diverse varste

Sarcina intre 20-30 de ani

Sarcina intre 30-40 de ani

Sarcina intre 40-50 de ani 

 Grupuri de suport si intelegere: Asteptand o comoara in viata noastra

Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate 2020 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII