Cum organizam petrecerea de ziua copilului in timp de pandemie? Cateva idei.

Cum organizam petrecerea de ziua copilului in timp de pandemie? Cateva idei.

Cum organizam petrecerea de ziua copilului in timp de pandemie? Cateva idei.

Ziua copilului este una dintre cele mai așteptate zile ale anului, deci cum facem ca ziua de naștere a copilului să fie specială în timpul distanțării sociale?

Doar pentru că nu va putea fi acea mare petrecere pe care o a
șteptam cu toții, nu înseamnă că nu putem decora casa, și doar pentru că numărul de oaspeți este foarte limitat, nu înseamnă că imaginația trebuie să fie la fel :)

- vei citi:
Parada zilei de naștere
Home cinema în aer liber
Petrecere pe Zoom
Petrecerea virtuală a meșteșugurilor
"Petrecerea" adulților
Nu te complica

Parada zilei de naștere

S-ar putea să fi văzut clipuri video în care cei dragi vin cu mașina într-o paradă prin fața locuinței și asta din motive întemeiate: este un mod inteligent și creativ de a sărbători în aceste vremuri ciudate. Pur și simplu cereți prietenilor și familiei să treacă încet cu mașinile (preferabil decorate cu baloane), pe lângă casa voastră, pentru a-i ura copilului La Mulți Ani!

Include câteva baloane în culoarea preferată a copilului, rugând familia / prieteniii să treacă la o anumită oră cu mașina decorată. Pregătește un pachețel personal pentru fiecare dintre „oaspeți ”și poate și o felie de tort :) Adaugă câteva decorațiuni pe peluza din față (dacă stați la casă), puneți puțină muzică și copilul va privi entuziasmat parada, primind caldele urări (și cadouri).

Home cinema în aer liber

Pe măsură ce restricțiile s-au mai ridicat, devine posibilă găzduirea unui număr mic de oaspeți, practicând în același timp distanțarea socială. Un cinematograf în curtea din spate, unde proiectați un film preferat pe un perete se potrivește perfect "evenimentului". Puteți face farfurii personalizate pentru fiecare copil. Acesta este un mod inteligent pentru ei de a se bucura de o activitate în timp ce sunt în aer liber. Pune felinare, baloane și chiar muzică.

Petrecere pe Zoom

Acum, fiind cu toții din ce în ce mai obisnuiți cu apelurile video, este ușor să transformăm televizorul într-un portal de petreceri, la care prietenii să se poată conecta. Este însă important să trimitem o invitație chiar și pentru o petrecere virtuală. O invitație prin e-mail va fi și mai distractivă :)

Poți include câteva decorațiuni tematice sau pălării de petrecere pentru oaspeți și adăugarea unui animator
care se alătură pentru a face un spectacol de magie sau pentru a găzdui o petrecere de dans -asta va elimina presiunea părinților. Menține timpul petrecerii la 30-45 de minute maxim. Este greu să ținem copiii implicați online mai mult decât atât.

Petrecerea virtuală a meșteșugurilor

Dacă copiilor tăi le place să creeze, atunci este timpul să incluzi arta la petrecere. Livrează materialele necesare oaspeților în prealabil și la ora precerii online, faceți activitatea împreună, practic. Copiii se vor distra!

Sau organizează un concurs de gătit. Coaceți și decorați tortul sau cupcakes și organizați o competiție. Pune familia și prietenii să jurizeze. Evident, câștigătorul este sărbatoritul :)

Este timpul să fii creativ și să știi că copiii tăi își vor aminti distracția, indiferent de ceea ce vei ajunge să faci. Într-o zi vom face din nou petreceri cu familia și prietenii.

"Petrecerea" adulților

Dacă v-ați săturat de timpul petrecut în fața ecranului datorită întâlnirilor de lucru nesfârșite, faceți o schimbare - virtuală. Planificați o cină Zoom în care fiecare cuplu face pizza și bea vin (de exemplu) sau o seară dedicată cocktail-urilor! Este interactiv, distractiv și scadet presiunea de a menține conversația proaspătă.

Nu te complica

Familie mica? Singurul copil? Părinte singur? Părinți care lucrează?? Nu te complica. Oprește aparatele electronice la finalul zilei, adunați-vă în jurul mesei pentru cină, cântați „La mulți ani”, oferiți-i o felicitare și un cadou. Doar fiți împreună. Pivește-ți copilul - cât de mult s-a schimbat de la ultima sa aniversare. Folosiți distanțrea socială pentru a vă reconecta cu copiii și a vedea cu adevărat cine devin.

Alte activitati pentru copii

Glume pentru copii
Ghicitori
Proverbe si zicatori
Labirinturi
Desene de colorat, planse de colorat
Povesti (24)
Cantecele pentru copii
Poezioare
39 de jocuri in aer liber
 

Dezvoltarea intelectuala a copilului (4-12 ani)

Copiii si internetul...
Alegerea unui animal de casa
Fun Science: Cu noi sunteti diferiti!
Software educational pentru copii: util si distractiv
Alegerea unui sport pentru copil
Importanta familiei in procesul de invatare
Mami, ce inseamna moartea?
Invatati cum invata ei: Modurile in care sunt inteligenti
Inteligenţele multiple
Clasa intai de scoala: repere de dezvoltare intre 6-7 ani

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII