Am visat că sunt însărcinată - să vedem ce înseamnă asta potrivit experților

Am visat ca sunt insarcinata - sa vedem ce inseamna asta potrivit expertilor

Am visat că sunt însărcinată - să vedem ce înseamnă asta potrivit experților

A visa că ești însărcinată poate fi o experiență interesantă - ori nu vrei asta și acum ești speriată, ori încerci să rămâi însărcinată și sperăm că visul tău este un semn.

Există încă multe cercetări de făcut atunci când vine vorba de vise și de ce le avem, dar experții medicali și interpreții sunt deopotrivă de acord că scenariile pitorești care se joacă în mintea noastră în orele crepusculului sunt modul în care mintea noastră reflectă la ceea ce se întâmplă de fapt în timp ce suntem treji.

- vei citi:
Ce sunt visele?
Dacă ești deja însărcinată și visezi la sarcină
A avea un vis despre sarcină complet din senin
Dacă visezi un test de sarcină
Dacă visezi la greața de dimineață
Dacă visezi la o anumită etapă a sarcinii
Dacă visezi că altcineva a rămas însărcinată

Ce sunt visele?

Visele sunt rezultatul procesării experiențelor conștiente și inconștiente din ultimele două-două zile, comparându-le cu experiențe similare din trecut și, uneori, proiectându-se către posibile scenarii viitoare”, spune analistul de vise și autoarea Jane Teresa Anderson. „Scopul visării este să-ți actualizezi mentalitatea pe baza experiențelor tale recente.”

Dacă ești deja însărcinată și visezi la sarcină

Așadar, în timp ce te trezești dintr-un vis în care erai însărcinată, nu înseamnă automat că ești pe cale să devii părinte, ci poate arunca lumină asupra noilor începuturi - și a amestecului de bucurie și incertitudine care vin cu ele. „Dacă ești deja însărcinată și visezi la sarcină, este posibil să rezolvați temerile și sentimentele cu privire la sarcina reală”, spune Anderson. Este complet normal să ai un copil pe creier 24/7. La urma urmei, te pregătești pentru un nou capitol frumos al vieții tale și asta necesită multă pregătire - fizică și mentală. Un vis despre a avea un copil când ești deja însărcinată ar putea reprezenta noul stil de viață.

Citeste si: Visele in timpul sarcinii - de ce sunt atat de intense si ce semnifica

A avea un vis despre sarcină complet din senin

A avea un vis de sarcină complet din senin - mai ales dacă ești departe de acest lucru - ar putea cauza unele transpirații nocturne. Dar Anderson ne amintește că visele nu sunt construite pentru a fi premoniții pentru viitor. Este mult mai probabil că ceea ce urmează să "naști" este o etapă următoare în viața ta decât o mică: „Uită-te la sarcină ca un simbol pentru ceva nou... Un exemplu ar putea fi un proiect la care lucrezi sau o nouă atitudine pe care începi să o dezvolți sau chiar o nouă relație care se află în primele sale zile de formare.

Dacă visezi un test de sarcină

Visarea unui test de sarcină te poate lăsa cu mai multe întrebări decât cu răspunsuri. Anderson sugerează să începi întrebându-te ce altceva se întâmpla în vis. Te-ai trezit brusc uitându-te la bățul din mână fără să-ți amintești cum a ajuns acolo? Sau te întorceai acasă după o călătorie plină de speranță? Mai important, ce părere ai despre rezultat?

Anderson spune că, dacă te afli în mijlocul unui proiect creativ sau al unui hobby secundar pe care nu l-ai făcut încă public, visul tău ar putea însemna explorarea temerilor și sentimentelor tale despre această creație.

Dacă visezi la greața de dimineață din sarcină

„Dacă ai mai fost însărcinată în viața de reală, este posibil să fi experimentat greața de dimineață, iar visul poate introduce acest lucru ca un simbol pentru orice ai trecut prin viață în sarcina anterioară”, spune Anderson.

Greața și vărsăturile nu sunt confortabile. Anderson spune că acest disconfort manifestat în visul tău ar putea reflecta anxietățile pe care le simți cu privire la ceea ce lucrezi. Și dacă în vis ascunzi greața de alții, ar putea reflecta „această zonă a vieții tale în care încerci să ascunzi o nouă dezvoltare și ești temătoare să nu fie descoperită”.

Dacă visezi la o anumită etapă a sarcinii

Visele sunt pline de mici pepite care merită mereu explorate. Dacă este clar stadiul sarcinii tale în vis, asta îți poate oferi câteva informații despre locul în care te afli mental. „Dacă visezi că ești la începutul sarcinii, aceasta poate simboliza ceva ce pregătești”, spune Anderson. „Dacă ai depășit termenul, întreabă-te ce termen ai depășit ...”

Dacă visezi că altcineva a rămas însărcinată

"Alți oameni din visele noastre simbolizează aspecte despre noi înșine, așa că sfatul este să aflăm ce reprezintă persoana respectivă”, spune ea. „De exemplu, dacă crezi că persoana este foarte intuitivă, atunci poate că există un aspect al tău care este mai intuitiv decât îți dai seama și vrei să-l dezvolți.”

Vreau timp de pierdut ...

Odată ce am părăsit acea vârstă a miracolelor, întâmplările din viața mea se succed ca un vârtej venit de nicăieri care mă ia pe sus, îmi strică coafura și-mi ridică indecent pliurile fustei. Vacanțele de vară se sfârșesc înainte să înceapă, iernile pică într-o zi de joi iar zăpezile, în loc să se aștearnă printre blocuri, să acopere petele de benzină și desenele cu cretă, cad implacabil pe tâmplele tuturor părinților din lumea asta. Mai departe...

autor: Desprecopii.com (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII