Activităti distractive cu un bebe de 5 luni - jurnal de mami de bebe scump

Activitati distractive cu un bebe de 5 luni -  jurnal de mami de bebe scump

Activităti distractive cu un bebe de 5 luni - jurnal de mami de bebe scump

La 5 luni bebelusilor le plac provocarile. Si vor sa vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Nu am putut sa petrecem timpul afara asa cum o faceam pana acum dar ne am ocupat timpul in mod distractiv impreună...Practicam cu placere - mersul cu prosopul. Ii impaturesc un prosopel cam la 15 cm de lat  si il pun sub piept ip ridic usor pana cand greutatea pieptului este ridicată , iar el incepe sa mearga in maini si in picioare mult mai usor.Un fel de inceput de a merge de-a bușilea. 

Activitati haioase cu un bebe de 5 luni -  jurnal de mami de bebe scump

veti citi
Bebelusilor le place să fie alintaţi, legănaţi, să se mişte mult.
Întărirea muşchilor e foarte importantă pentru bebeluş
Un alt exercitiu pe care noi il practicam cu multa placere este mersul cu prosopul
De luna viitoare vom incepe diversificarea

Bebelusilor le place să fie alintaţi, legănaţi, să se mişte mult.

La aceasta varsta, bebelusilor le plac provocarile. Si vor sa vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Nu am putut sa petrecem timpul afara asa cum o faceam pana acum dar ne am ocupat timpul in mod distractiv impreună...

Avem multe activitati cat timp stam împreună acasă. Vremea nu a tinut asa mult cu noi astfel ca am avut idei noi pentru a umple timpul petrecut cu Matei si a nu simti lipsa plimbarilor prin parc.

Cel mai mult am observat ca ii place sa ii pun apa intr-o tavă ceva mai mare si să ne jucam cu rațustele sau cu un simplu pai care il folosesc sa ii suflu in apă împingand ratustele pana la manuța lui.

Întărirea muşchilor e foarte importantă pentru bebeluş

Dacă bebeluşul îşi poate controla bine capul, îl puteţi pune pe spate sau ceva mai ridicat.

Matei a reusit sa stea in funduleț deja, cu ajutorul kinetoterapeutului a facut progrese si musculatura sa întarit destul de repede.

Masajul este nelipsit in fiecare zi chiar daca nu folosesc crema de fiecare dată daca corpul lui nu necesită. Ii mai place sa ii pun multe jucari sub forma de ceas si pe el in mijloc ...astfel ii dau posibilitatea sa isi aleaga ce doreste el din toate jucariile.

Acum foua saptamani am cumparat din JUMBO un fel de antemergator pe care il va folosi Mati cand va creste , dar pana atunci ii place sa se joace cu toate componentele sale.

Un alt exercitiu pe care noi il practicam cu multa placere este mersul cu prosopul.

Practicam cu placere - mersul cu prosopul. Ii impaturesc un prosopel cam la 15 cm de lat  si il pun sub piept ip ridic usor pana cand greutatea pieptului este ridicată , iar el incepe sa mearga in maini si in picioare mult mai usor.Un fel de inceput de a merge de-a bușilea.  

Mersul cu prosopul - exercitiu pentru bebelusi

Mami Alexandra face cu bebe Matei mersul (joculețul) cu prosopul pentru intărirea mușchilor. #desprecopii #jurnaldemamidebebescump https://www.desprecopii.com/teme/Jurnal-de-mami-de-bebe-scump.html

Posted by Desprecopii on Wednesday, 3 March 2021

De luna viitoare vom incepe diversificarea

De luna viitoare vom incepe diversificarea si am primit de la medicul pediatru lista cu recomandarile esentiale pentru a avea un start bun asa ca vom avea mult mai multă fortă de joacă si povesti de împartasit cu voi.

• Citeste 6 semne ca bebelusul este pregatit pentru a primi alimente solide (diversificarea) - conform Academiei Americane de Pediatrie

Sunt multe activităţi senzoriale pentru copii de şase luni ce au o contribuţie pozitivă la dezvoltarea lor. Mai ales dacă le faceţi pe toate integrate într-un joc cat sa ii distram in perioada cu vreme rece si ploioasă cand nu putem sa iesim afara.

Importanta este dragostea pe care le-o oferim - caci ei vor sti intotdeauna ca ii iubim si pe suntem alaturi indiferent de situatie sau sezon...

►  Din jurnal de mami de bebe scump, citeste si

Bebe are 5 luni: captivat de primele carticele insa nu am scapat de greva suptului - jurnal de mami de bebe scump

Bebe a trecut de la cădița de bebeluș la colacul de baie - jurnal de mami de bebe scump

Bunicii, mami și bebelusul. Intre suport și metode depășite - jurnal de mami de bebe scump

Botezul in plina pandemie. De la ce am visat, la realitate - dar bine ca nu a fost online - jurnal de mami de bebe scump

Copilul meu mai ramai putin mic. Scrisoarea mea pentru zilele grele din viitor - jurnal de mami de bebe scump

Dupa experienta traumatizanta anterioara am ales un abonament la Medicover - pentru ca orice parinte isi doreste ce e mai bun pentru copilul sau

Bebe a facut panaritiu - ai grija cum tai unghiutele bebelusului tau

Alexandra  - mami de bebe scump ®

Alexandra e mami de bebe scump Matei Stefan, o mamica din comunitatea Desprecopii - care va impartasi cu noi experientele, bucuriile si greutatile vietii de mamica de bebelus.
Desprecopii.com - toate drepturile rezervate ©

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII