Scrisoarea bebelușului către mama lui: voi creste in curand dar acum esti totul pentru mine - jurnal de sarcină

Scrisoarea bebelusului catre mama lui: voi creste in curand dar acum esti totul pentru mine - jurnal de sarcina

Scrisoarea bebelușului către mama lui: voi creste in curand dar acum esti totul pentru mine - jurnal de sarcină

Scrisoarea bebelusului catre mama lui este de fapt un text minunat pe care l-am gasit in aceasta dimineata si m-a emotionat pana la lacrimi.

Știu că lumea ți s-a schimbat și sunt zile în care te simți singură, dar nu ești. Sunt alături de tine. Tu ești totul pentru mine. Când simți că nu te descurci suficient de bine, să știi că eu nu văd asta. Tu faci totul să fie ușor pentru mine. Chiar dacă încă ne cunoaștem, tu, dragă mămică, mă cunoști și mă înțelegi cel mai bine de pe lumea asta. Am încredere în tine. Știu că în unele nopți ai impresia că nu vei mai dormi niciodată la fel ca înainte, dar asta se va schimba.

Desi unul este deja maricel, iar cel de-al doilea este pe cale sa apara, emotiile sunt pt amandoi. Oare se vor intelege? Oare ma voi putea "imparti".

- vei citi:
Oare ma voi putea imparti la doi?
Scrisoarea bebelusului catre mama lui
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii ValentinaRoz - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Oare ma voi putea imparti la doi?

Un text minunat pe care l-am gasit in aceasta dimineata si m-a emotionat pana la lacrimi. Desi unul este deja maricel, iar cel de-al doilea este pe cale sa apara, emotiile sunt pt amandoi. Oare se vor intelege? Oare ma voi putea "imparti" si voi reusi sa le ofer amandurora atentia si dragostea mea? Stiu ca pt cel mare va fi destul de greu sa accepte, inca ii explic faptul ca va mai veni o surioara, pe care el o va iubi mult, insa sunt si constienta ca in primele luni va fi foarte greu sa se acomodeze, o sa isi doreasca toata atentia mea.

Scrisoarea bebelusului catre mama lui

Insa, eu sunt pozitiva, stiu ca alaturi de mine vor fi sotul, mama, si pt o scurta perioada de timp sora mea care ma vor ajuta sa integrez si noul membru in familie. Las mai jos si aceasta "scurta" scrisorica frumoasa.

"Nu pot să văd mai departe de tine acum. Sunt micuț și totul e în ceață. Tot ce văd ești tu. Când te simți singură și ți se pare că pereții devin neîncăpători, amintește-ți că și eu sunt aici, cu tine.

Știu că lumea ți s-a schimbat și sunt zile în care te simți singură, dar nu ești. Sunt alături de tine. Tu ești totul pentru mine. Când simți că nu te descurci suficient de bine, să știi că eu nu văd asta. Tu faci totul să fie ușor pentru mine. Chiar dacă încă ne cunoaștem, tu, dragă mămică, mă cunoști și mă înțelegi cel mai bine de pe lumea asta. Am încredere în tine. Știu că în unele nopți ai impresia că nu vei mai dormi niciodată la fel ca înainte, dar asta se va schimba.

Amândoi vom dormi. Acum sunt speriat. Nu plâng să te manipulez. Doar am nevoie de mirosul și confortul tău. Simți un gol în suflet când suntem departe unul de celălalt? Îl simt și eu. Mi-e dor de tine. Când simți că nu mai ai parte de nicio realizare, te rog să te gândești că tu ești preaplinul meu. Datorită ție am toate amintirile zilelor în care ne-am jucat împreună și în care ne-am alintat și ne-am iubit. Te iubesc, mămico!

Când simți că nu te mai recunoști, când îți vine să-ți întorci fața și să nu te mai privești în oglindă, amintește-ți mămico că eu mă voi uita la acest chip ori de câte ori voi reuși ceva în viață. Fața ta dragă este cea pe care o voi căuta în orice mulțime și întâlnirea ei îmi va aduce mereu zâmbetul pe buze și lumină în suflet. Tu, mămică, așa cum ești, ești perfectă pentru mine! Când simți că duci o greutate prea mare pentru tine, te rog să știi că tu faci totul să-mi fie mai ușor.

Pot să mai stau aici, la pieptul tău, încă o clipă? Nu voi avea întotdeauna nevoie să mă ții așa. Nu voi mai fi atât de mine, dar acum am nevoie de tine, de îmbrățișarea ta. Când simți că nu mai poți și că nu mai ai nimic de oferit, îți văd mâinile întinse către mine.

Când plângem amândoi mi-aș dori să-ți pot vorbi, dar nu pot. Dacă aș putea, ți-aș spune că există un motiv pentru care te-am ales să-mi fii mămică. Nu pot să văd mai departe de tine acum pentru că tu ești lumea mea.

Voi crește, în curând, dar deocamdată, tot ce văd ești tu, pentru ca esti totul pentru mine - draga mami!”

Autor - ValentinaRoz, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII