Când se poate auzi inima bebelușului? Iată când și cum poți experiementa acele momente unice

Cand se poate auzi inima bebelusului? Iata cand si cum poti experiementa acele momente unice

Când se poate auzi inima bebelușului? Iată când și cum poți experiementa acele momente unice

O sarcină înseamnă o nouă viață iar când vei auzi prima dată că inima fătului din burtica ta bate ❤️... este un moment pe care nu ai să-l uiți niciodată. Nici tu și nici tati, desigur. Inima unui făt începe să bată începând cu săptămâna a șasea de sarcină - dar când exact este posibil să îi auzi inima bătând?

Iată la ce trebuie să te aștepți - anume poți să auzi - sau chiar să vezi bătăile inimii copilului. Și cum poți auzi chiar de acasă inima bebelușului din burtica ta.

cand se aude inima bebelusului, veti citi:
Inima bebelusului se poate auzi de la 12 saptamani de sarcina
Ce factori influenteaza auzul inimii bebelusului?
Bataile inimii si sexul bebelusului
Calculatoare de sarcina
Sustinere si suport pentru burtici
Odiseea sarcinii in 40 de saptamani - forumul cel mai activ al gravidutelor

Inima unui fat incepe sa bata incepand cu saptamana a sasea de sarcina

Inima unui fat incepe sa bata incepand cu saptamana a sasea de sarcina, dar poate fi dificil sa se auda inima fatului in primele saptamani ale sarcinii. In general, medicii pot detecta bataile inimii fatului prin intermediul unui ecograf sau a unui doppler fetal in jurul saptamanii a 10-a sau a 12-a de sarcina. ❤️

Inima bebelusului se poate auzi de la 12 saptamani de sarcina

Cat de devreme este posibil sa auziti bataile inimii copilului depinde de multi factori diferiti. Ne asteptam sa putem auzi bataile de inima folosind un aparat doppler cam la 12 saptamani de sarcina
DAR sunt multe variabile care trebuie luate in considerare.

Ce factori influenteaza auzul inimii bebelusului?

Unul dintre motivele pentru care nu putem auzi inca bataile lui de inima este pozitia uterului sau a bebelusului in uter.

Alt motiv este ca multe mame au un strat suplimentar de grasime chiar deasupra osului pubian, iar aceasta este exact aria prin care ascultam atunci cand examinam un bebe foarte mic de vreo 12 saptamani. Uneori poate fi dificila localizarea copilului sau auzirea batailor inimii atunci cand ascultati printr-un strat suplimentar de grasime. In plus, pozitia placentei poate interfera cu sunetele atunci cand se face incercarea de a capta bataile de inima.

Daca este folosit numai un stetoscop traditional, va trebui sa asteptati pana spre 20 de saptamani de sarcina pentru a putea auzi bataile inimii - si chiar si atunci pot fi dificil de detectat. Va trebui si sa deosebiti pulsul rapid al fetusului de cel ceva mai lent al mamei.

Daca aveti intrebari despre starea de bine a bebelusului, de obicei medicul face o ecografie rapida pentru a se asigura ca mama si bebelusul sunt bine. Astfel putem vedea de fapt cum bate inima copilului si nu ne vom mai face griji in privinta asta pana la vizita urmatoare la medic. Cu fiecare saptamana care trece, bataile inimii copilului sunt tot mai usor de detectat.

Bataile inimii si sexul bebelusului 

inima fat

Desi nu sunt date confirmate de lumea medicala, se spune ca bataile bebelusului pot anunta daca locatarul din burtica e fetita sau baietel. Si anume, peste 140 de batai de inimioara pe minut pot anunta ca e fetita iar in general, sub 140 de batai pe minut, ar putea anunta ca e baietel...
Succes :)

Vrei sa stii La cate saptamani se poate vedea sexul bebelusului? - citeste aici

Vrei sa asculti acasa inima bebelusului?

Iti poti cumpara un aparat de detectare a batailor inimii bebelusului. Il gasesti aici.


il poti cumpara de aici.

De asemeni, exista aceasta aplicatie care spune ca poate detecta bataile inimii bebelusului.

 Calculatoare de sarcina

 Calculator Sarcina. Calculatorul care iti spune data nasterii

 Calculatorul sexului bebelusului

 Ce culoare vor avea ochii bebelusului

 Calculator: Cate kilograme in plus vei lua in sarcina
 

Generatia Desprecopii.com - copii speciali

De indata ce veti trece de toate evenimentele urmatoare - veti descoperi ca aveti din nou nevoie de informatii. Alaptatul, cresterea si dezvoltarea copilului, bolile, dintii, mersul...Vom fi alaturi de dumneavoastra cu sfaturi medicale si incurajari. Mult sucess si numai sanatate! Va asteptam in categoria urmatoare: Bebelusul pana la 1 an

Sa speram ca 20 de ani de acum in colo experienta nasterii va va aduce lacrimi de bucurie si sentimentul de satisfactie si mindrie. Daca veti publica istoria nasterii copilului dvs pe forumul NASTEREA UNEI STELE, o veti avea pe internet pentru totdeauna. Si, cine stie, poate va tine si prima pagina pe site-ul tau preferat, Desprecopii.com la STELELE GENERATIEI DESPRECOPII.COM

Noi, echipa de la Desprecopii.com, va dorim din inima sa aveti o nastere usoara si fericita, si, va rugam, scrieti pe forumul S-a mai nascut o stea  povestea nasterii bebelusului dvs. Este un mod excelent de a impartasi experienta si sentimentele dvs. celor din jur, de a spune si altor femei la ce sa se astepte. Pe acest forum veti lega prietenii trainice si veti promova apoi in Clubul Scutecelor.   

Sarcina in 40 de saptamani

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 

Sarcina pe trimestre

Primul trimestru de sarcina

Primul trimestru de sarcina se calculeaza de la momentul conceptiei pana la finalul saptamanii 12 de sarcina. Primul trimestru de sarcina din aceasta adevarata calatorie prin saptamanile de sarcina este extrem de important pentru felul in care se dezvolta mica fiinta citeste mai departe aici.

Al doilea trimestru de sarcina

Al doilea trimestru de sarcina - calculat de la saptamana 14 inclusiv pana la saptamana 26 inclusiv este cunoscut si trimestrul de miere al sarcinii. Aceasta a doua parte a sarcinii este o perioada cu adevarat extraordinara pentru cele mai multe dintre viitoarele mamici. In interiorul uterului au loc schimbari majore, iar organismul mamei trece si el prin modificari esentiale citeste mai departe aici.

Al treilea trimestru de sarcina

Ultima parte a sarcinii este diferita de primele doua, mai ales prin cresterea rapida in greutate atat a fatului, cat si a viitoarei mamici citeste mai departe aici.

 

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII. Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

↘️ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Iulie 2023)

❤️Ne găsesti si pe Instagram Desprecopii - unde postăm continut dedicat gravidutelor si bebelusilor. Vino alături de Comunitate Desprecopii ❤️

 

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

Citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII