13 nume pentru fetițe născute toamna - o selecție de nume speciale pentru aceste fetițe puternice și norocoase

13 nume pentru fetite nascute toamna - o selectie de nume speciale pentru aceste fetite puternice si norocoase

13 nume pentru fetițe născute toamna - o selecție de nume speciale pentru aceste fetițe puternice și norocoase

Fetitele nascute toamna sunt puternice si norocoase.

Iata o selectie de 13 nume pentru fetite nascute toamna - care aduc putere si noroc

Vei deveni mamica sau tatic in aceasta toamna?

Despre copiii nascuti toamna studiile spun ca vor excela la sport si se vor bucura de vitamina D pe care au primit-o de la mamica lor, in ultimele luni de sarcina - care fiind vara, au fost generoase in radiatii solare. Se mai spune si ca vor trai mult, ca sunt sociali.

Aceasta selectie de nume de fetite - sunt toate inspirate de acest sezon plin de frunze, recolta si un soare de miere. Iata o selectie de nume pentru fetitele care se nasc toamna.

ANA

Origine: Forma greceasca “Anna – es” si cea latina „Anna” reproduc numele de provenienta ebraica „Hannah” = „a binevoi”, „a avea mila”, „ascultarea rugaciunii”, „indurarea lui Dumnezeu”. In caledarul Crestin Ortodox este pe 9 septembrie.

AURELIA

Ne face să ne gândim la zilele de toamnă clare și aurii, Aurelia este un nume frumos și elegant. Provine din numele latin al familiei Aurelius, care provine din aureus, care înseamnă „aur”.  O varianta foarte frumoasa este si numele AURA:

BRANDUSA

Ne aminteste de floarea specifica a toamne - Brandusa de toamna (Colchicum autumnale). Este o planta cu bulbi impresionanta, cu un parfum delicat, cu nuante de flori foarte elegante, asezate in grup.

CRISANTA

Crisanta - este un nume de origina spaniola si ne duce gandurile catre floarea puternica a toamnei: Crizantema. Nu are nici o legatura cu mai comunul nume: Cristina. Numar norocos: 2.

ADELA

Adela este un nume puternic, de origine Latina si are semnificatia: cea nobila. Numar norocos: 5 Ca variante frumoase amintim: Ada, Adelina, Adelaida, Aleida

ANDRADA

Andrada - este o varianta a numelui Andra - care este desigur varianta feminina a frumosului nume romanesc Andrei. Este un nume de origine greaca si are semnificatia: cea curajoasa.

CAMELIA

Camelia - este un nume frumos de inspiratie florala. Numar norocos: 7. In limbaj floral Camelia denota admiratie si perfectiune. Ne duce cu gandul la romanul Dama cu Camelii a lui Alexandre Dumas.

DALIA

Dalia - este o varianta a numelui Dahlia. Este de origina ebraica si are semnificatia: cea fina. Numar norocos: 11 . Fetele cu numele de Dalia sunt in general foarte ambitioase si vor sa fie inspirationale pentru altii.

ECATERINA

Ecaterina: este un nume de origine greaca cu semnificatia: Inocenta. Numar norocos: 4. Fetele cu acest nume se bucura de un echilibru al vietii personale si sunt creative, iubind muzica.

OCTAVIA

Octavia - varianta feminina a puternicului nume: Octavianus. O varianta frumoasa este desigur Octaviana. Numar norocos: 11. 

OLIVIA

Numele de fata Olivia este de origine latina si are semnificatia de "maslin, maslina". Numele de fata Olivia deriva din elementul latinesc "olivia" - nume al arbustului si al fructului numit la noi "maslin, maslina".

MARCIANA

Marciana - este numele unei sfinte de toamna - mai exact in ziua de 25 octombrie este ziua sfantulu Marcian. Atat Marcian (pentru baieti) cat si Marciana sunt nume frumoase. Este un nume de origina spaniola  si este un nume dedicat zeului Marte. O varianta nteresanta este: Marcia.

SIENNA

Un nume italian ce ne duce cu gandul la la culoarea lutului din Siena, orașul din Italia, Sienna înseamnă roșu portocaliu, o culoare pe care mulți oameni o asociază cu toamna. 

Citeste si

Nume de fete romanesti dupa luna de nastere

Nume de fete. Selectie de nume la moda in 2020

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Top nume de copii in Romania

Top nume de copii in Romania

Cele mai frecvente cinci prenume de baieti, in Romania sunt Gheorghe, Ioan, Constantin, Vasile si Alexandru. Copiii nascuti in ultimii trei ani se numesc, cel mai adesea, Andrei, Alexandru,…

Nume de copii ale celebritatilor

Nume de copii ale celebritatilor

Ce face un nume de copil sa fie cool? Numele cool sunt, de obicei, nume care nu sunt foarte frecvente. Ele sunt adesea alcatuite din diverse nume, provin din culturi diferite, au o pronuntie…

Dacă aștepti un bebe: așa alegi un NUME puternic pentru copilul tău

Dacă aștepti un bebe: așa alegi un NUME puternic pentru copilul tău

Cand un cuplu asteapta un bebelus, alegerea unui nume pentru copilasul care va veni pe lume nu este chiar un lucru simplu.  Aceasta sarcina nu este doar dificila si incredibil de importanta dar,…


Generator de nume norocoase de copii 

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex OrigineDespre alegerea numelui, mai cititi:

Nume de copii – varianta Hipster
Top nume de baieti in 2014
Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu
Nume rare de copii
Nume de fete
Top nume de baieti in 2013
Numele copilului (prenume) poate influenta destinul?
Nume biblice pentru copii
Nume de baieti
Nume inteligente pentru copii
Nume de copii legate de ingeri
Top nume de fete in 2014
In cautarea numelui perfect pentru copilul meu 

Forumul Odiseea sarcinii

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.
  


NUME DE COPII: Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII