Greșeli când vrei să concepi un bebe: nu stii regula o zi DA o zi NU

Greseli cand vrei sa concepi un bebe: nu stii regula o zi da o zi NU

Greșeli când vrei să concepi un bebe: nu stii regula o zi DA o zi NU

Încerci să ai un bebe de prea mult timp și nu reușești? S-ar putea sa faci niste greseli.

De pilda, contactul sexual zilnic nu este o idee bună atunci când un cuplu încearcă să conceapă, deoarece poate scădea cantitatea si calitatea de spermă pe care o produce bărbatul...

Vei citi:
Prea multă intimitate fizică
Bucurați-vă de luxul de a face sex
10 lucruri de facut in timpul in care vrei sa ramai insarcinata

Încerci să ai un bebe de prea mult timp și nu reușești? S-ar putea sa faci niste greseli

Ambii parteneri trebuie să fie sănătoși și în formă atunci când încearcă să conceapă un bebeluș. Există mulți factori care le pot afecta eforturile pe parcurs, de aceea este important să cunoască greselile care se pot face și să se asigure că vor avea o sarcină sănătoasă.

Dacă te întrebi de ce nu poți rămâne însărcinată chiar și după ce faci totul corect, atunci este timpul să consulți definiția cuvântului „corect”... Când vorbim de corp și hormoni, există „n” lucruri care ar putea merge prost. Poate ai crezut că a face un copil nu este dificil, dar se dovedește că așa este.

Dar știi de ce se întâmplă asta? Când „încerci să concepi”, poți face anumite greșeli sau poate exista o problemă cu corpul tău, care ar putea să îți stea în cale.

Prea multă intimitate fizică

Contactul sexual zilnic nu este o idee bună atunci când un cuplu încearcă să conceapă, deoarece poate scădea cantitatea de spermă pe care o produce bărbatul.

Sfat pentru a evita această greșeală: medicii recomandă contactul sexual în zile alternative. Acest lucru permite partenerului masculin să producă suficienți spermatozoizi.

Citește și 3 pozitii sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil 

Bucurați-vă de luxul de a face sex

Dacă îți suni soțul aflat în deplasare la 2:30 dimineața urlând "Acuma ovulez! Vino acasă ACUM!" nu îl vei face să fie excitat și nerăbdător. Dimpotrivă, stresat. Doar bucură-te dacă vine și profită de acest timp.

Dacă eforturile voastre sunt încununate de succes, va veni foarte repede momentul în care luxul de a face sex este doar o amintire, grație micului și noului rezident din patul vostru și a epuizării despre care nu va imaginați că există. (hi hi :))

Greșeala nr. 1 când vreți să concepeți un bebe: contacte sexuale neregulate 

Greșeala nr. 1 când vreți să concepeți un bebe: contacte sexuale neregulate
Greșeala nr. 2 când vreți să concepeți un bebe: prea multă intimitate fizică
Greșeala nr. 3 când vrei să concepi un bebe: pierzi fereastra fertilă

10 lucruri de facut in timpul in care vrei sa ramai insarcinata - incepe imediat

Vrei sa ramai insarcinata insa cum poti modera aceste impulsuri puternice, biologice, instalate in perioada unui ciclu de 28 de zile, care dicteaza o reproducere imediata?

Fie ca ai 28, 35, sau 43 de ani, e bine sa iei in considerare urmatoarele 10 lucruri pe care te poti concentra chiar de azi. Urmandu-le, vei fi mai sanatoasa, radianta, si vei arata mai bine. Iar sansele de a ramane insarcinata vor creste...

Forumul aspirantelor la meseria de mamica

Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta!


autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII