Nașterea la Arad: am născut prin cezariană la clinica de obstetrică-ginecologie a spitalului clinic județean de urgență - experiența mea

Nasterea la Arad: am nascut prin cezariana la clinica de obstetrica-ginecologie a spitalului clinic judetean de urgenta - experienta mea

Nașterea la Arad: am născut prin cezariană la clinica de obstetrică-ginecologie a spitalului clinic județean de urgență - experiența mea

Cu o câteva zile înainte de a naște am fost la control. Eu doream sa nasc natural deși frica era enorm de mare, de fapt frica era de a naște indiferent prin ce mod, la control mi s-a spus sa nu pot naște natural, ca bebe era mare, avea spatele poziționat spre dreapta și cică m-aș fi chinui foarte mult sa nasc natural și mi-au recomandat sa nasc prin cezariana și asa am și făcut, am programat cezariana.

vei citi:
Mi-au recomandat sa nasc prin cezariana
Am născut la Arad
Doctorilor le-aș da nota 8, maternități un 9

nasterea prin cezariana

Mi-au recomandat sa nasc prin cezariana

Cu o câteva zile înainte de a naște am fost la control. Eu doream sa nasc natural deși frica era enorm de mare, defapt frica era de a naște indiferent prin ce mod, la control mi s-a spus sa nu pot naște natural, ca bebe era mare, avea spatele poziționat spre dreapta și cică m-aș fi chinui foarte mult sa nasc natural și mi-au recomandat sa nasc prin cezariana și asa am și făcut, am programat cezariana.

Am născut la clinica de obstetrică-ginecologie a spitalului clinic județean de urgență Arad

Ce a fost aiurea, a fost ca doctorul meu m-a lăsat pe ultima suta de metri, asta m-a făcut sa mi se instaleze o frica enorm de mare, peste care din fericire am trecut in câteva zile și mi-am căutat alt doctor, de care nu pot spune ca sunt 100% mulțumită dar nici foarte neumultumita.

Nu o sa uit niciodată ziua de 30.09.2021, a fost cea mai frumoasa zi din viața mea. Am născut la clinica de obstetrică-ginecologie a spitalului clinic județean de urgență Arad, am ajuns dimineața la 8 acolo, mi-am făcut triajul după care mi s-a făcut testul de CO. Apoi a venit o asistenta și m-a dus in sala de nașteri . Mi s-a pus perfuzii, am fost înțepat de 2 ori pana au reușit sa o pună, după care am mers in sala de așteptare... am așteptat foarte mult pana am născut, am născut abia la ora 14:10 și eram acolo de la ora 8... asistentele veneau cam rar sa vadă de mine... am tot stat și am așteptat marele moment, care din urma a venit!

Doctorilor le-aș da nota 8, maternității un 9

Am mers ii sala de operație... doamne niște emoții de nedescris o frica și mai mare, mi-a făcut anestezia și m-am întins pe pat, imi era frica ca o sa simt când ma operează, îmi tot spuneam in gând “dacă o sa simt“ dar eu eram deja operata. Când l-au scos pe puiul meu mi l-au pus pe piept pe moment n-am știu ca e el... după care i-am auzit plânsul, a fost ce-l mai frumos moment din viața mea... as repeta acel moment la infinit!

După care am mers in salon, asistentele s-au ocupat de mine, au fost foarte drăguțe chiar nu ma așteptăm, pentru ca am tot auzit fel și fel de vorbe ca sunt rele, la fel de bine s-au ocupat și de micuțul meu.

Ceea ce nu mi da părut ok, a fost faptul ca ma durea când îmi băgau calmante in venă... eu n-am știut ca nu ar fi normal sa ma doara... mi s-a inflamat mâna rău... am avut noroc cu o asistenta care când a văzut ca ma doare și încep sa plâng mi-a schimbat fluturașul imediat, iar ce ar fi trebuie sa zică, când am născut doar mi l-au dus să-l văd nu m-am spus dacă bine, câte kg are, niște detalii despre el, eu de emotii nu am întrebat... acestea au fost minusurile. In rest asistentele din departamentul nașteri de cezariana au fost de nota 10, veneau des in salon sa vadă de noi, ne ajutau cu ce aveam nevoie, in salon era cald, curat. Doctorilor le-aș da nota 8, maternități un 9.

Chiar recomand altor graviduțe sa nasca acolo. Sper ca fiecare viitoare mamica sa abia norocul meu și sa prindă personal plăcut. Am avut o experiența plăcută 😊

Autor - Daiana, o mamica de la Desprecopii

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Daiana, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII