Am simțit din prima zi și s-a adeverit: vom avea fetiță - jurnal de sarcină

Am simtit din prima zi si s-a adeverit -  vom avea fetita - jurnal de sarcina

Am simțit din prima zi și s-a adeverit: vom avea fetiță - jurnal de sarcină

Pentru început aș vrea să zic genul copilașului din burtica mea. Desigur, la început nu știam ce gen este, dar după 4-5 saptamani am intuit că e fetiță, nu știu de ce. Așa am simțit.

Eram pornita cu această idee deci. Și chiar dacă nu știam de la medic, unii imi ziceau că e băiat că mâncam murături și mere, dar eu aveam gândul meu. M-am obișnuit că e ea. Am fost la un ecograf la 12 săptămâni dar nu a văzut genul copilului atunci căci eram încordată la burtă. Și deja abia la 20 săptămâni am aflat adevărul...

- vei citi:
Am intuit că e fetiță
Si s-a adeverit!
Să fie fericită și să aibă succes
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii Vica5 - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Am intuit că e fetiță

Despre mama care aș vrea să fiu pentru bebele meu... Pentru început aș vrea să zic genul copilașului. Eu de la începu nu știam ce gen este, dar după 4-5 saptamani am intuit că e fetiță, nu știu de ce. Așa am simțit. Eu in gând aveam că e fetiță, și tată meu a visat că e fetiță la fel.

Eram pornita cu această idee deci. Și chiar dacă nu știam de la medic, unii imi ziceau că e băiat că mâncam murături și mere, dar eu aveam gândul meu. M-am obișnuit că e ea. Am fost la un ecograf la 12 săptămâni dar nu a văzut genul copilului atunci căci eram încordată la burtă. Și deja abia la 20 săptămâni am aflat adevărul.

Si s-a adeverit 20 de săptămâni!

Aș vrea să zic că nu trebuie să te conduci și să ghicești genul după pofte sau stări. Totuși am auzit ideea de calendarul chinezesc și mie mi se pare că calculasem după un timp și îmi dădea fată, dar tot nu e sigur. Deci, am aflat și genul la 20 de săptămâni și după cum credeam era fetiță. E ea și acum în burtica mea. Acum câte idei de educație am, dar și câte frici din cauza că știu că relația mea cu mama nu a fost mereu bună, acum pur și simplu va trebui să înțeleg cum să fac să fiu mamă de fată, acum îmi înțeleg mama și mă simt foarte vinovată față de ea, și mi-am cerut iertare de multe ori pentru comportamentul meu. Nu am fost un copil foarte cuminte, adeseori mă certam in adolescenta și acum înțeleg că greșit mult.

Să fie fericită și să aibă succes

Deci rămâne să văd, să citesc cum să-mi educ copilul astfel încât să-i fiu cel mai bun prieten la fel cum e și mama mea pentru mine. Acum înțeleg câte eforturi și sacrificii a făcut mama mea pentru mine și o apreciez la nesfârșit. Și pe tatăl la fel. Tot ce-mi doresc pentru fetița mea este să fie fericită și să aibă succes.

Să învinga stereotipurile și să fie bărbătoasă. Să ajungă să aibă atâția bani încât să nu aibă această grijă, să iubească sincer și să fie fericită mereu și sănătoasă. Deci dacă ajunge să citească vreodată aceste mesaje să știe că o iubesc foarte mult și îi doresc doar binele. Mulțumesc încă o dată că am posibilitatea să scriu pe acest blog.

Cititi mai multe despre: 13 lucruri care influențează sexul viitorul bebeluș

Autor - Vica5, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

Descarca aplicatia pentru IOS (Iphone sau tablete Mac) AICI

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de August 2022)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII