Ești ingerul nostru: Cristiano Ronaldo face un omagiu sfașietor după ce copilașul său nou născut a murit in timpul nașterii

Esti ingerul nostru: Cristiano Ronaldo face un omagiu sfasietor dupa ce copilasul sau nou nascut a murit in timpul nasterii

Ești ingerul nostru: Cristiano Ronaldo face un omagiu sfașietor după ce copilașul său nou născut a murit in timpul nașterii

Ești îngerul nostru”: Cristiano Ronaldo pune un omagiu sfâșietor după ce unul dintre gemenii săi nou-născuți a murit în timpul nașterii, în timp ce vedetele îi transmit condoleanțe fotbalistului și iubitei sale, Georgina Rodriguez.

Despre cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte.

Vei citi:
Doar unul din gemeni a supraviețuit
Urările de bine și mesajele de consolare
Copiii lui Cristiano Ronaldo

Doar unul din gemeni a supraviețuit

Starul Manchester United, în vârstă de 37 de ani, a anunțat în octombrie 2021 că așteaptă gemeni cu partenera sa Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani.

Din nefericire, acum cuplului a confirmat că moartea băiețelului lor este „cea mai mare durere”, dar au mai precizat că fetița a supraviețuit:

Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. Am dori să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem cu amabilitate intimitate în acest moment foarte dificil.
Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu.

Urările de bine și mesajele de consolare

Urările de bine și mesajele de consolare au apărut imediat în urma anunțului lui Ronaldo pe rețelele sociale.

Manchester United și echipa în care și-a consolidat statutul de legendă a Premier League, a postat pe Instagram: „Durerea ta este durerea noastră. Trimitem dragoste și putere ție și familiei în acest moment."

Între timp, sora lui Ronaldo, Katia Aveiro, a lansat o scrisoare deschisă emoționantă în care spunea „îngerașul nostru este deja în brațele tatălui”, făcând referire la tatăl ei, Denis, care a murit în 2005, după o luptă cu alcoolismul. „Te iubesc și inima mea este cu tine, acolo”.

Denis a murit la doar 52 de ani, iar Cristiano avea doar 20 de ani pe atunci. Atacantul lui Manchester United a izbucnit în lacrimi într-un interviu emoționant cu Piers Morgan în septembrie 2019, când i s-a arătat un videoclip mai vechi cu tatăl său.

Morgan și-a împărtășit, de asemenea, simpatiile, postând: „Vești sfâșietoare. Cele mai sincere condoleanțe ție și întregii familii."

Copiii lui Cristiano Ronaldo

Legenda fotbalului Cristiano Ronaldo, a dat vestea că el și Georgina așteptau gemeni în octombrie 2021.

Ronaldo a împărtășit vestea fanilor pe rețelele de socializare, spunând că inimile lor sunt pline de dragoste: „Încântat să anunț că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste - abia așteptăm să vă cunoaștem", a scris el.

Georgina o împarte cu Cristiano pe fiica lor Alana, în vârstă de trei ani.

Starul Manchester United mai are un fiu Cristiano Jr., de 11 ani, și gemenii Eva și Mateo, de 4 ani.

Fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a fost luat imediat înapoi la Madrid pentru a fi crescut în Spania. Identitatea mamei sale este necunoscută.

În iunie 2017, Ronaldo i-a surprins pe fani cu vestea că i-a întâmpinat pe gemenii Eva și Mateo cu ajutorul unei mame surogat, iar la doar o lună mai târziu, el și Georgina au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.

Georgina a născut-o apoi pe fiica lor, Alana, pe 12 noiembrie 2017.

► Citeste si Mi-a spus sec: nu ii bate inima - bebe a murit la naștere. Nașterea la Galati - nașterea unui inger

Despre durerea pierderii unei sarcini cititi:

 

Durerea pierderii unei sarcini
Doua liniutze....
Mi-e dor de bebele meu
Cum am trecut peste pierderea unei sarcini sau despre golul peste care vor creste noi amintiri

Grupuri de suport pentru pierderea unei sarcini

Durerea unei pierderi de sarcina (82)
Durerea unei pierderi de sarcina (80)
Durerea unei pierderi de sarcina (79)
Durerea unei pierderi de sarcina (78)
Durerea unei pierderi de sarcina (77)
Durerea unei pierderi de sarcina (76)
Durerea unei pierderi de sarcina (75)
Durerea unei pierderi de sarcina (74)
Durerea unei pierderi de sarcina (73)
Durerea unei pierderi de sarcina (72)
Spulberarea viselor sau avortul spontan

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII