Surpriza din saptamana 16: o să mai avem doi băieți și o să echilibrăm balanța acasă - jurnal de sarcină

Surpriza din saptamana 16: o sa mai avem doi baieti si o sa echilibram balanta acasa! - jurnal de sarcina

Surpriza din saptamana 16: o să mai avem doi băieți și o să echilibrăm balanța acasă - jurnal de sarcină

Bună dragii mei, băieți!!!Daaaaaa, ați auzit bine, sunteți doi băieței frumoși și drăgălași!
Saptămâna trecută am fost la controlul de 16 săptămâni și de această dată dl doctor s-a ținut de promisiune și l-a lăsat și pe tati înăuntru, zicându-i că acesta este un moment important, vom afla sexul bebelușilor.

- vei citi:
O să mai aveți doi băieți și o să echilibrați balanța!
Vă dați seama ca tati e in culmea fericirii!
Surorile sunt nerabdatoare sa-si intalneasca fratiorii!
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii s_dany - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

O să mai aveți doi băieți și o să echilibrați balanța!

Nici bine nu a inceput dl dr ecografia, că ne-a intrebat ce copii mai avem acasă. Noi am răspuns mândrii că mai avem două fete și atunci el a continuat: „Ei bine, o să mai aveți doi băieți și o să echilibrați balanța!”. Nici nu am apucat bine să ne dezmeticim, nu am apucat să avem emoțiile acelea de nerăbdare să ne spună vestea incât cred că am rămas tăcuți câteva secunde... dl dr continua să ne arate pe ecograf dovada, dar noi incă... nimic! Văzând că nu zicem nimic, incepuse să se scuze că insista pe subiectul acesta, dar noi eram... luați așa ca din oală și parcă nici nu ne venea a crede. Știi vorba aia, nu crezi până nu vezi.

Ne bucurăm enorm, chiar suntem impliniți și fericiți că o să mai avem doi copilași, doi băieței minunați! Așadar, procentul e de 99% băieței! Ne-a mai spus pe la 12 săptămâni că sunt șanse 70% să fie băieți dar a zis că acest lucru il estimează el pe baza unghiului dintre coloană și a tuberculului genital. Ne-am bucurat pe moment dar apoi a rămas acea incertitudine și am zis că nu ne mai gândim la acest lucru până nu e doctorul sigur de ceea ce vede.

Vă dați seama ca tati e in culmea fericirii!

El toată sarcina mă incuraja că el e fericit că o să mai aibă copilași indiferent ce vor fi, dar acum mi-a mărturisit că in adâncul sufletului lui iși dorea băieți.

Și eu sunt la fel de fericită, mai ales că simt că pot să mai eliberez din haine... pffff... ce rămâne mic de la fete, le dau mai departe fără nici o urmă de regret. Recunosc că imi e teamă de faptul că nu voi ști ce să fac cu băieții, obișnuită doar cu fete, dar tuși Mădălina m-a liniștit că nu e așa complicat și că mă va ajuta cu sfaturi ori de câte ori e nevoie, ea avându-l deja pe verișorul vostru, Darius.

Surorile sunt nerabdatoare sa-si intalneasca fratiorii!

Dragilor, inainte de toate, ne bucurăm mult că sunteți sănătoși, că vă dezvoltați normal, că sunteți activi deși eu incă nu vă simt (dl dr abia vă putea face măsurătorile, atâta v-ați tot mișcat in burtică). Vă așteptăm cu drag, abia așteptăm să vă ținem in brațe, să vă pupăm, să vă iubim, să vă legănăm la piept... dar nu luați in seamă nerăbdarea noastră ci stați voi acolo in cel mai sigur și călduț loc pentru voi până se împlinește vremea! Acum mă simt și eu mai bine, pot să mănânc din ce in ce mai diversificat, pot să beau apă deși recunosc, Cola e favoritul la partea de lichide... nu exagerez, maxim un pahar pe zi, dar cum tensiunea e mică, simt că mă ajută... apoi să nu mai zic de brânză telemea! Aș putea să o mănânc oricând cu salată de roșii și castraveți și pâine prăjită :D

Fetele vă pupă, vă cântă, vă vorbesc și tot pun urechea să vă audă... așteptăm mișcările voastre!

Vă pupăcim și vă iubim nespus!

*Data viitoare revin cu un mesaj cum au reacționat bunicii când le-am spus despre voi și despre cum v-am ales numele. Suntem incă in tratative, dar simt că zarurile sunt deja aruncate! Sperăm să fiți multumiți și voi, la fel ca și noi!

Citeste - Sarcina gemelara - ingrijiri la dublu 

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decat sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Martie 2023)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII