Săptămâna 8: primele analize din sarcină cu inima plină de emoții - jurnal de sarcină

Saptamana 8: primele analize din sarcina cu inima plina de emotii - jurnal de sarcina

Săptămâna 8: primele analize din sarcină cu inima plină de emoții - jurnal de sarcină

Într-o dimineață însorită, am pășit cu nerăbdare în clinica medicală pentru a-mi face primele analize de sânge pentru sarcină. Aveam 8 săptămâni de la concepție și inima îmi bătea puternic în piept de emoție.

Cu toate că eram plină de speranță și bucurie, exista și o adiere de nerăbdare în aer. Aveam atât de multe întrebări și incertitudini, dar în același timp, îmi doream atât de mult să aflu că totul era bine.

- vei citi:
M-a asigurat că totul va fi în regulă
Tot felul de scenarii
Inima mea a săltat de bucurie
Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al unei mamici din Comunitatea DC, AndreeaGhi - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

M-a asigurat că totul va fi în regulă

Într-o dimineață însorită, am pășit cu nerăbdare în clinica medicală pentru a-mi face primele analize de sânge pentru sarcină. Aveam 8 săptămâni de la concepție și inima îmi bătea puternic în piept de emoție. Cu toate că eram plină de speranță și bucurie, exista și o adiere de nerăbdare în aer. Aveam atât de multe întrebări și incertitudini, dar în același timp, îmi doream atât de mult să aflu că totul era bine.

În sala de așteptare, timpul părea să treacă încet, iar gândurile mi se învârteau în jurul rezultatelor pe care le voi primi. M-am liniștit când asistenta m-a chemat în cabinetul medical, cu un zâmbet blând și încurajator pe buze. Mi-a explicat cu răbdare fiecare pas al analizelor și m-a asigurat că totul va fi în regulă.

În mintea mea se încolăceau tot felul de scenarii

După ce au fost prelevate probele de sânge, am plecat acasă și am început lunga așteptare. Zilele care au urmat păreau să se întindă la nesfârșit, iar în mintea mea se încolăceau tot felul de scenarii. Totuși, am încercat să mă concentrez pe gânduri pozitive și să-mi mențin încrederea că totul va fi bine.

Inima mea a săltat de bucurie

În cele din urmă, a sosit ziua așteptată. Telefonul meu a sunat, iar glasul calm al medicului mi-a spus că primele mele analize de sânge pentru sarcină au ieșit perfect. Inima mea a săltat de bucurie și un zâmbet larg mi-a luminat fața. În acel moment, am simțit o mare ușurare și o senzație de fericire pură, pentru că știam că micuţul meu era bine.

Acele rezultate mi-au adus o mare liniște sufletească și au confirmat că am luat decizii bune pentru sănătatea mea și a bebelușului meu. Am știut că aveam un drum lung înainte și că mai multe analize și controale medicale aveau să vină, dar am primit acea confirmare inițială că totul era în regulă.

De atunci, fiecare analiză și fiecare examinare medicală mi-au întărit încrederea în puterea minunată a corpului meu și în capacitatea lui de a crea și susține viața. Fiecare zi în această călătorie a sarcinii este o binecuvântare și mă simt recunoscătoare pentru fiecare moment al ei.

Primele analize de sânge pentru sarcină au fost o etapă importantă în călătoria mea și a fost o mare bucurie să aflu că totul era bine la 8 săptămâni.

Autor - AndreeaGhi, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Citeste si: Cand se poate auzi inima bebelusului? Iata cand si cum poti experimenta acele momente unice

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA

Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decat sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Ianuarie 2024)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: o mamica de la Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII