Tată disperat sparge parbrizul pentru a-și salva bebelușul blocat în mașina încuiată parcată la soare

Tată disperat sparge parbrizul pentru a-și salva bebelușul blocat în mașina încuiată parcată la soare

Tată disperat sparge parbrizul pentru a-și salva bebelușul blocat în mașina încuiată parcată la soare

Haideți să transformăm această postare virală într-un semnal puternic de responsabilitate parentală, într-un îndemn pentru toți să fim mai vigilenți și mai implicați în protejarea copiilor noștri.

Scene dramatice trăite de părinți. În înregistrarea VIDEO (vezi mai jos), un tată poate fi văzut cum sparge cu disperare parbrizul mașinii sale parcată la soare, în parcarea unui magazin alimentar. Caldura mare 37.5 grade.

Desprecopii.com avertizează în fiecare vară riscurile majore de a lăsa bebelusul singur în mașină.


O salvare dramatică a fost capturată pe video și a devenit virală pe TikTok.

În înregistrare, un tată poate fi văzut cum sparge cu disperare parbrizul mașinii sale în parcarea unui magazin alimentar din Harlingen, Texas,

El a uitat cheile în contact și s-a îincuiat pe afară. în timp ce bebelușul său a rămas  în mașină. În materialul video se poate vedea disperarea părinților (atenție te poate afecta emoțional). 

Cu temperaturi care urmau să depășească 37 de grade mai târziu în acea zi, mama și tatăl se luptau contra timpului pentru a-și salva copilul.

 

Video cu tatăl disperat pe TikTok

Atenție, te poate afecta emoțional

@cnn A father is seen on camera smashing the windshield of his car in Texas after accidentally locking his keys inside with his child. #cnn #news #texas ♬ original sound - CNN

Desprecopii.com avertizează

In fiecare an, odată cu venirea sezonului cald, Desprecopii.com reamintește cu tărie despre riscurile grave la care vă expuneți copilul atunci când îl lăsați în mașină pe timp de vară. Într-o zi fierbinte, temperatura din interiorul mașinii poate crește în mod dramatic, punând în pericol viața copilului dumneavoastră.

Oricât de scurtă ar fi plimbarea sau oprirea dumneavoastră, nu lăsați niciodată copilul singur în mașină. Un moment de neatenție poate avea consecințe devastatoare. În plus, amintiți-vă că parbrizul închis și ferestrele întredeschise nu asigură suficientă ventilație pentru a menține temperatura la un nivel sigur.

Dacă sunteți nevoiți să faceți o oprire rapidă în drumul vostru, luați întotdeauna bebelușul cu dumneavoastră, chiar și atunci când sunteți convinși că va dormi în continuare. Siguranța și bunăstarea copilului dumneavoastră trebuie să fie întotdeauna prioritatea numărul unu.
Transmiteți acest mesaj și celorlalți părinți și împreună să facem ca fiecare copil să fie în siguranță în timpul verii.

 

Mai cititi despre riscurile de a lasa bebe singur in masina

Bebelusii si vara - sfaturi de sanatate | Articole

Bebelusul meu a murit de caldura in masina. Aceasta este povestea trista, devastatoare a unei mamici. Copilul ei a murit de caldura, intr-o zi caniculara. Iar povestea ei tragica poate fi un...

Proaspeții părinți se întreabă adesea dacă este sigur să folosească aerul condiționat în preajma nou-născuților, deoarece sunt mai...

Stirea a aparut initial pe CNN si este deja pe toate canalele de stiri. 

Haideți să transformăm această postare virală într-un semnal puternic de responsabilitate parentală, într-un îndemn pentru toți să fim mai vigilenți și mai implicați în protejarea copiilor noștri. Să ne aducem aminte mereu că suntem gardienii vieților lor și că fiecare acțiune pe care o întreprindem poate avea un impact enorm asupra lor.

Este crucial să înțelegem că niciun moment nu este de neglijat atunci când vine vorba de siguranța copiilor noștri. Trebuie să fim prezenți și atenți la fiecare pas al drumului, să fim conștienți de riscurile la care îi expunem atunci când nu acordăm suficientă atenție. Să nu uităm niciodată că viața lor este cea mai de preț comoară pe care o avem și că orice măsură de precauție în plus poate face diferența între tragedie și siguranță.

  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII