Ziua când am aflat ce este iubirea adevărată - experiență nașterii naturale

Ziua cand am aflat ce este iubirea adevarata - experienta nasterii naturale

Ziua când am aflat ce este iubirea adevărată - experiență nașterii naturale

Cea mai minunata și importanta zi din viața mea, 22 Aprilie. În aceasta zi a venit pe lume minunea noastră mică, Maya, o galusca de 3,510 kg, 53 cm și nota 9. După o zi și o noapte plina de dureri, injecții și perfuzii, a venit pe lume și iubirea mea la ora 8:10.

M-am internat vineri dimineață, doamna asistenta mi-a făcut injecții, ma pus la aparatul de ctg pentru a urmări contracțiile. Totul a fost bine, până la un moment, când au observat ca nu reușeam sa ma mai dilat, au început să-mi pună perfuzii, să-mi mai facă alte injecții.

Vei citi:
Minunea noastră mică, Maya
Contracțiile începeau să devină mai intense și dese
Am descoperit IUBIREA la puterea maximă
Nașterea la București - alte experiente povestite de mămici

nastere vaginala

Minunea noastră mică, Maya

Cea mai minunata și importanta zi din viața mea, 22 Aprilie. În aceasta zi a venit pe lume minunea noastră mică, Maya, o galusca de 3,510 kg, 53 cm și nota 9. După o zi și o noapte plina de dureri, injecții și perfuzii, a venit pe lume și iubirea mea la ora 8:10. M-am internat vineri dimineață, doamna asistenta mi-a făcut injecții, ma pus la aparatul de ctg pentru a urmări contracțiile. Totul a fost bine, până la un moment, când au observat ca nu reușeam sa ma mai dilat, au început să-mi pună perfuzii, să-mi mai facă alte injecții.

Contracțiile începeau să devină mai intense și dese

Doamna doctor venea mereu să mă vadă, contracțiile începeau să devină mai intense și dese. După amiaza pe la ora 19 au început și mai dureroase,dar încă reușeam să le suport. Doamnele asistente au fost foarte drăguțe cu mine, încercau să mă încurajeze și îmi spuneau ca o sa vină fata în curând. Am ajuns la dilatație 7-8 și de aici asa au rămas mult timp, spre dimineață când a venit doamna doctor, dilatația era la fel, durerile foarte mari încât o rugam să-mi facă cezariană ca nu mai puteam.

Am descoperit IUBIREA la puterea maximă

M-a pus pe capra și atunci mi-a rupt membranele, am simțit cum totul se scurge apoi mi-au făcut injecție în burtă și am mers în sala de nașteri. La scurt timp am reușit și am adus pe lume cea mai importantă ființă din viața mea, puiul meu frumos. A fost o naștere destul de grea, cu multe ore de travaliu, dar totul trece în momentul când îți vezi puiul. Acum puiul meu crește de pe o zi pe alta. Asta este cea mai mare FERICIRE și acum am descoperit IUBIREA la puterea maximă.

Autor - Biaanca, o mamica de la Desprecopii 

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Nașterea la București - alte experiente povestite de mămici

Nașterea prin cezariană la Maternitatea Polizu a fost cu muuuulte emoții dar a meritat - experienta mea

Nașterea la Medlife: de frica unei cezariene am incercat toate metodele de declanșare a nașterii - experiența mea

Nașterea prin cezariană la Maternitatea Giulesti din Bucuresti: m-aș mai intoarce acolo și la al doilea copil - iată experiența mea

Am născut prin cezariană la Maternitatea Polizu, cu un medic foarte calm și empatic - experienta mea

Am nascut la prin cezariana la Maternitatea Giulești. Bebelusilor li se ofera lapte praf si eu nu am fost de acord cu asta - experienta mea

Nasterea la Filantropia: Am nascut la 37 de saptamani prin cezariana si e o decizie pe care nu o regret - experienta mea

Nașterea de urgență la maternitatea Bucur a fost o experiență pozitivă - tot personalul a fost de nota 10

►► NASTEREA IN BUCURESTI - EXPERIENTELE MAMICILOR

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Biaanca, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII