De la emoții și griji, la fericire maximă: Minunea care ne-a schimbat viața - jurnal de mami de bebe

De la emotii si griji, la fericire maxima: Minunea care ne-a schimbat viata - jurnal de mami de bebe

De la emoții și griji, la fericire maximă: Minunea care ne-a schimbat viața - jurnal de mami de bebe

Mă bucuram din plin de fiecare moment petrecut cu bebe ❤️. Eram conștientă că va crește, timpul va trece și nimic nu va mai fi la fel! Urma să mergem la alt control pentru linistea mea, speram ca de data asta să fie un medic care vorbește mai mult... Ajung acolo, cu zambetul pe buze ca de obicei și optimistă!

Vei citi:
Pe dvs cu ce va pot ajuta
Nu are nicio problemă, stati liniștită
Am hotărât să fixăm data botezului
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA

Jurnal de mami de bebe

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii Me30 - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Pe dvs cu ce va pot ajuta

Mă bucuram din plin de fiecare moment petrecut cu bebe ❤️. Eram conștientă că va crește, timpul va trece și nimic nu va mai fi la fel! Urma să mergem la alt control pentru linistea mea, speram ca de data asta să fie un medic care vorbește mai mult... Ajung acolo, cu zambetul pe buze ca de obicei și optimistă! Nici nu apuc să intru bine ca deja is luată la ture (desi mai aveam 5 minute pana la ora fixata la care trebuia sa fiu acolo) mi se zice direct "pe dvs cu ce va pot ajuta" 🤦‍♀️ îmi venea să i spun că am venit să te văd pe tine ca era tot ce imi doream 🤣, dar mi-am vazut de treabă. I-am spus că avem programare, a zis bine și m-a trimis în cabinetul doamnei doctor.

Nu are nicio problemă, stati liniștită

O controlează, la fel nu vorbea, nu zicea nimic 🤦‍♀️🙄, după se apucă să scrie într-una 😳. Atunci am zis gata, ca m-am saturat de chestiile astea, și am început să intreb, este bine? Are vreo problemă? Atunci ca răspuns am primit: "da este ok, nu are nici o problemă, stati liniștită" m-am simțit ușurată. După care i spun ce problemă mai aveam , că medicul de fam îmi spusese că copilul nu își întoarce capul decat pe o parte, deși eu nu văzusem chestia asta 🙄 și atunci s-a uitat la mine doamna doctor și a început puțin să imi explice că copii sunt foarte căpoși, ambițisoși de mici și ei dacă nu vor ceva nu fa , și a controlat-o și ea și își întorcea capul după ea în toate părțile.

Am hotărât să fixăm data botezului si cununia

La final mi-a spus ca sa-i spun la medicul de familie să nu își mai dea aiurea cu părerea că poate panica multe mămici aiurea! Puteam spune că atunci eram convinsă cu adevărat ca bebelina mea chiar nu are nimic ❤️. Fericită mă îndreptam spre casă, ca să îmi anunț și soțul că este totul bine (el nu a putut veni cu noi că era la muncă) am fost doar eu cu soacra mea, care îmi este ca o mamă! ❤️ Văzând că este totul bine și bebelina noastră deja avea 2 luni, am hotărât să fixăm și noi data botezului și cununia 🙈 că nu eram căsătoriți!

Vorbisem cu un părinte de milioane, care mai rar vezi și întâlnești și i-am explicat tot și i-am spus că vom face ceva restrâns, doar familia ❤️. A acceptat și am fixat data de 27.08 ❤️ eram cea mai fericită și mă simțeam împlinită la maxim, urma să vedem la primărie cum găsim loc. Am anunțat și familia, nu le venea să creadă că am decis să facem și cununia 🤣, credeau că glumim! La botez bebe avea aproape 5 luni fara 3 zile 🙈, dar nu conta asta, conta ca ea să fie sănătoasă, asta a fost tot ceea ce mi-am dorit ❤️

Autor - Me30, o mamica de la Desprecopii - publicat aici


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decat sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Ianuarie 2024)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII