Săptămâna 8: Cum mi-am anunțat părinții că vor fi bunici - jurnal de sarcină

Saptamana 8: Cum mi-am anuntat parintii ca vor fi bunici - jurnal de sarcina

Săptămâna 8: Cum mi-am anunțat părinții că vor fi bunici - jurnal de sarcină

Am încercat sa evit cat de mult am putut momentul în care mi-am anunțat părinții de venirea lui bebe datorită emoțiilor și pentru ca nu știam cum vor reacționa la aflarea veștii.

Deși am 25 de ani, din punctul meu de vedere este vârsta ideală pentru a avea un bebeluș, chiar dacă nu mă simt pregătită, niciodată nu poți fi pregătit pentru ceea ce presupune aducerea pe lume și creșterea unui copil dacă nu ai mai trecut prin asta.

- vei citi:
Nu știam cum vor reacționa la aflarea veștii
Tata nu a fost prea încântat de veste
Oricum facem cununia civilă
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii Ddeenniissaaa - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Nu știam cum vor reacționa la aflarea veștii

Cred ca am încercat sa evit cat de mult am putut momentul în care mi-am anunțat părinții de venirea lui bebe datorită emoțiilor și pentru ca nu știam cum vor reacționa la aflarea veștii. Deși am 25 de ani, din punctul meu de vedere este vârsta ideală pentru a avea un bebeluș, chiar dacă nu mă simt pregătită, niciodată nu poți fi pregătit pentru ceea ce presupune aducerea pe lume și creșterea unui copil dacă nu ai mai trecut prin asta.

Tata nu a fost prea încântat de veste

Am cumpărat un tort și am mers împreună cu iubitul meu în vizită la părinții mei. Ei nu știau de ce au primit tort, dar când au deschis cutia și au văzut mama a fost fericită, spunand ca este momentul și ca va fi bine, pe mine m-au cuprins lacrimile și am început să plâng. In schimb tata deși nu a zis nimic nu a fost prea încântat de veste, el și când m-am mutat de la ei a fost supărat și a plâns. Ei sunt mai de modă veche... și mie mi-ar fi plăcut ca lucrurile să se fi întâmplat altfel, adica sa ne căsătorim și după să aducem un copil pe lume, adică în ordinea corectă, dar și eu și iubitul meu am fost delăsători ne doream dar eram bine și așa nu era pentru noi o prioritate să ne căsătorim.

Oricum facem cununia civilă

Și deci tatăl meu era de părere ca ne-am grăbit. Da, nu eram căsătoriți dar locuiam împreună intr-o casă a noastră, eu terminasem facultatea, amândoi lucram, nu eram nici prea tineri nici prea bătrâni ca să facem un copil. Dacă stau să analizez situația mea de acum cu situația părinților mei când s-au hotărât să mă facă pe mine e o diferență foarte mare, dar erau alte vremuri pe atunci. Oricum aveam de gând să facem cununia civilă în următoarele săptămâni.

Citeste si: Cat de devreme pot face un test de sarcina?

Autor - Ddeenniissaaa, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de August 2024)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII