Crezi ca poti sa le rezisti?

Crezi ca poti sa le rezisti?

Crezi ca poti sa le rezisti?

  • Suna a provocare nu-i asa? Daca insa tu, taticule, ai ajuns la aceasta pagina, ai deja 50 deja procente din provocare de partea ta. Conform experimentului nostru, ai ajuns pe acest site cu nume curios: Desprecopii, facand click pe un baner postat pe cel mai vizitat site al barbatilor ;) Noi te ajutam insa si am creat un forum de landing unde va puteti inregistra si puteti plasa primele mesaje de sosire.
Crezi ca poti sa le rezisti?

Suna a provocare nu-i asa? Daca insa tu, taticule, ai ajuns la aceasta pagina, ai deja 50 deja procente din provocare de partea ta. Conform experimentului nostru, ai ajuns pe acest site cu nume curios: Desprecopii, facand click pe un baner postat pe cel mai vizitat site al barbatilor ;)

Imaginea pe care ai facut clik, spune totul. Esti invitat sa faci fata provocarii unui altfel de site. Sa fii activ pe acest site, Desprecopii - este un challenge pentru tine. E mult mai 'altfel' sa activezi pe un site majoritar feminin ... nu-i asa?

Dar, gandeste-te taticule - ce este mai important pentru viata ta? Sa afli scorul ultimului meci de fotbal sau sa alfi mai multe despre meseria de tatic?  Aici este marea provocare: sa ai o voce pe un site dominat de femei! Crezi ca poti rezista femeilor de pe Desprecopii

Forum special pentru tatici: Pentru tatici only

Pentru un barbat, forumul Desprecopii este ametitor, bulversant si haotic. Pentru ca este Mecca femeilor. Noi te ajutam insa si am creat un forum SPECIAL de landing unde va puteti inregistra si puteti plasa primele mesaje de sosire. Orice tatic va fi intampinat cu intelegere de mamicile de la Desprecopii. Avem ceva care ne leaga: dragostea pentru copii.

Te asteptam deci aici . Primul tau mesaj va insemna ca ai castiga provocarea.

Lecturi pentru taticii incepatori:

Esti un tatic modern si implicat? Mereu studiile ... dar studiile ce spun?

Relativand, intelegem ca taticii cresc si ei odata ce iau in primire rolul vietii lor: acela de educator al progeniturii sale. Bine ai venit la Desprecopii.com taticule! Poate ai si tu o parere? Poate vrei sa ne spui cum se vede lumea ta, din pragul camerei bebelusului tau? Nu ezita, vrem sa aflam. Intra pe forum si povesteste-ne experienta ta. 

 Lectura obligatorie pentru taticii de azi:

Tot pentru tatici, mai cititi 

AUTOR: Desprecopii.com - redactor MZ. - toate drepturile rezervate, decembrie 2011

 Comunitate, forumuri recomandate

In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII