Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii

Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii

Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii

  • Ce tine de noi si sta in puterea noastra sa facem? Din vorba in vorba, prietena noastra, Eleni ne-a povestit ca a donat de curand sange...si asa a inceput o initiativa speciala a Comunitatii Desprecopii - DONAREA DE SANGE.

Totul a pornit de la o discutie ca intre prieteni...

Oameni buni, pentru comunitatea in care traiti, pentru copiii vostri, pentru voi....ce fapte bune ati mai facut sau faceti?

Ce tine de noi si sta in puterea noastra sa facem? Din vorba in vorba, prietena noastra, Eleni ne-a povestit ca a donat de curand sange...si ca a realizat cat de important poate fi un asemenea gest. Bulgarasul s-a rostogolit si in scurt timp s-a tranformat in ceea ce veti citi mai jos.

Ne-am si amuzat promovand ideea campaniei intr-un fel in care...nu ar fi putut trece neobservata: "atentie vampiri...se lasa cu varsare de sange ".

Asadar:

Marti, 09 octombrie, cu ocazia Zilei Europene a Parintilor, membrii si prietenii comunitatii desprecopii.com doneaza sange, in cadrul campaniei sociale Doneaza Viata! Actiunea se va desfasura la Centrul de Transfuzii Bucuresti, Str. Dr. C-tin Caracas 2-8, sector 1, Bucuresti , incepand cu ora 11h30.

Gestul in sine, dincolo de faptul ca este genul de ajutor concret si anonim care poate salva vieti, reprezinta cel mai puternic exemplu pe care un parinte il poate oferi propriului copil - de educatie civica, responsabilitate sociala si de implicare in viata comunitatii.

Iata doua dintre reactiile celor cateva zeci de parinti care s-au alaturat campaniei:

 "gandul care ma mobilizeaza cel mai tare este ca voi ajuta un om sa traiasca!" ManuelaCrina membru desprecopii.com

 "Sunt o donatoare constanta (si sotul)...Nu am realizat cat de important e ce fac pana intr-o dimineata... era o doamna disperata ca sotul a avut un accident grav de munca, a chemat si colegii ei, ai sotului, ai fetei lor si astepta pe fiecare la registratura, si intreba ce grupa de sange are fiecare - sotul ei avea ab4, ii trebuia b3, si o...si ruga pe fiecare, care avea grupa buna pt sotul ei...si venea o doctorita de acolo, si-i spunea ca mai sunt alti 4 bolnavi, care necesita aceleasi grupe ca si sotul ei la transfuzie, si ca nu are decat 3 sau 4 persoane, si nu are suficient sange, sa-i dea cat ceruse spitalul...era, mai mult o cearta, deacum....m-a impresionat enorm, enorm...Dumnezeule, sa ajungi sa ceri sange, sa te certi pt el...Duceti-va la donare, salvati vieti!" NicaVica membra desprecopii.com

autor:  Alinuk, membra a Comunitatii Desprecopii - Toate drepturile rezervate - desprecopii.com  (c) 2012

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII