Jurnal de rasfat - 60 de idei

Jurnal de rasfat - 60 de idei

Jurnal de rasfat - 60 de idei

  • Pe 4 ianuarie 2006, pe forumul Femina Intim, doamna Scarmanus isi facea curaj si deschidea un subiect intitulat – cum nu se poate mai relevant – “Jurnal de rasfat”.  A fost unul dintre cele mai vizitate subiecte si a trait ca in povesti, intr-un an si trei luni cat altele in sase, de cand exista Desprecopii.com. Primul raspuns, al Doniei, a venit la doar cinci minute: “Hai sa facem subiectul asta ca pe o terapie prin rasfat, sa ne mai impartasim idei de spontaneitate care ne fac fericite pe noi si pe cei din jur!“ Iata un rezumat util al unei lungi discutii sincere despre feminitate si dragostea pentru noi insine. Cu drag, de la desprecopii.com.

Intre noi femeile: sau cum a inceput Jurnalul de Rasfat de la desprecopii.com :)

Pe 4 ianuarie 2006, pe forumul Femina Intim, doamna Scarmanus isi facea curaj si deschidea un subiect intitulat – cum nu se poate mai relevant – “Jurnal de rasfat”.

Jurnal de rasfat... sau de azi schimb ceva pe ici pe colo. Nu stiu de unde nevoia asta imperioasa de a schimba, sa fie statistica potrivit careia nu folosim mai mult de 10% din capacitatea creierului intr-o viata de om, plictisul de a vedea aceeasi fata in oglinda in fiecare zi, rutina de a face aceleasi lucruri, alergatura asta de luni pana vineri si de vineri pana luni, femeile la 50 de ani cu coada de cal ca la 20, timpul asta, nebunu', care trece ca un tren prin statii in care nu apuci sa cobori sa vezi cum e, pe langa magazine pe care doar le privesti si treci mai departe, zicandu-ti ca bunatatile alea din vitrine nu sunt pentru tine. Ei, eu de azi am sa gust cate un pic din mai multa viata.

Nu vorbesc de schimbari drastice, nu vreau rezolutii de an nou, nici promisiuni pe care nu le putem tine fata de noi, vreau schimbari spontane, care sa ne elibereze putin de noi. Cine se mai imbarca cu mine? Ca sa intelegeti mai bine (fiindca nu ma bizui pe elocinta mea), uitati ce vreau sa zic: de maine imi beau cafeaua din ceasca de la setul de care nu ma ating decat cand vine Regina mama in vizita (a se citi never, fiindca-i prea frumos setul ala sa-l folosesc zilnic), sau maine imi pun o fusta, ca si asa nu-mi pun niciodata, sau azi imi pun pantofi cu tocuri la serviciu. Iata pastila mea de fericire: de maine am sa ma machiez.” a scris ea in deschiderea subiectului despre care va povestim.

A fost unul dintre cele mai vizitate subiecte si a trait ca in povesti, intr-un an si trei luni cat altele in sase, de cand exista Desprecopii.com. Primul raspuns, al Doniei, a venit la doar cinci minute: “Hai sa facem subiectul asta ca pe o terapie prin rasfat, sa ne mai impartasim idei de spontaneitate care ne fac fericite pe noi si pe cei din jur!“

Pentru ca toti avem nevoie de rasfat, am compilat ideile care ni s-au parut cele mai frumoase.  Iata terapia prin rasfat,  pastilele de fericire, recomandate de membrele comunitatii noastre! Sa va fie cu folos.

60 de idei de rasfat pe care comunitatea DC, la indemnul lui Scarmanus, vi le face cadou:

 1. Donia: Am vazut o pereche de pantofi foarte faini dar care nu-mi trebuiau pentru ca mai am o pereche asemanatoare. Asa ca desi mi se scurgeau ochii dupa ei, am zis, ca un adult rational si responsabil ce sunt, ca nu are rost sa-i cumpar.

Sotul a insistat iar azi ma uit la ei cu incantare de cate ori ii vad (sunt inca la vedere, in hol) si ma bucur ca un copil care a primit ceva de la Mos Craciun.

O colega care crescuse intr-o familie cu mari pretentii in perioada interbelica mi-a spus ca obiectele pe care le avem exista pentru a ne sluji ele pe noi, si nu noi pe ele, asa ca intotdeauna am folosit cele mai bune seturi de farfurii, pahare, cesti, pe care le aveam. Iar ceasca din care obisnua colega mea sa-si bea cafeaua la servici a avut ceva sanse sa fie folosita si de Regina mama.

 2. Scarmanus: in vara mi-am cumparat doua prinzatori de par in forma de zaruri (alb-negru) cu fetele ca si cartile de joc cu numarul 8, si mi-am facut 2 codite de cal ca in copilarie. M-a vazut sotul asa, a facut ochii mari, i-au scanteiat si pe urma m-a pupat, a zis ca-s ca o floare…

Chip frumos

Diete si slabire

Trup frumos:

 3. Un boticutz: mi-am propus anul asta sa am mai multa grija de mine decat de casa in care stau. Concret: in dupa masa asta am dormit o ora, am ascultat muzica o ora timp in care am rasfoit o revista si am citit un pasaj dintr-o carte. in mod normal as mai fi frecat un pic baia, as mai fi gatit ceva, as mai fi scormonit sa compun 4 kile de rufe la spalat etc… chestii care nu se impuneau neaparat dar care formau ritualul meu zilnic. de azi timpul meu liber va fi chiar timpul meu liber;mancarea si curatenia nu sunt imperioase (mereu am mai multe chestii prin frigider si mare parte sfarsesc la ghena, iar curatenia merge si mai rar de zilnic..) Mi-am propus si sa fiu mai frumoasa si mai ingrijita; din pacate momentan fata mea arata de parca as fi batuta cu urzici..asa ca am obtinut o amanare pana ma vindec
ups! la mine suna a rezolutii.. dar nu conteaza; pe mine astea ma umplu de bucurie si de liniste.”

 4. Vikinga: “Miine am sa fiu o frumoasa! Fusta si pantofi cu toc, gata!
Chiar azi eram la plimbare la mare si m-am surprins imbracata ca un pinguin, numai ochii mi se vedeau, chiar cred ca aratam ca un bolovan:)) Si am zarit 2 domnisoare cu numai 5 ani cred mai mici ca mine, frumusele, subtirele, vesele, fara prea multe ginduri pe cap, imbracate si dragut dar si de iarna, cu parul strins frumos....si ma intrebam..asa eram eu.. de ce oare trebuie sa fie asa mare schimbarea?”

5.  Dora78: “am sa caut mai mult timp de lectura si chiar imi fac un abonament la piscina”

 6. Lena: “am de gand sa alerg cum alergam eu inainte, pentru mine era o adevarata placere, macar o juma de ora, atat...gata maine ma duc sa-mi caut pantofi sport”

 7. Kiwwi:sa imi cumpar haine mai interesante, haine ce le vad in magazine,dar nu am curajul sa le cumpar, pentru ca le poarta doar fetele tinere, nu o mama cu 2 copii.”

 8 Mirona “M-am rasfatat cu un curs de TAE BO de pe net, am imbracat pantalonii de slabit de la Plafar...”

 9. Kehleyr: “dupa ce mi-am dat seama ca degeaba insist pe langa sotzul meu sa ma duca la diverse spectacole/concerte de care nu era interesat, am luat fraiele in mana si m-am dus de vreo 3-4 ori numai cu niste prietene. Dupa ce astept toata ziua sa ajung acasa de la birou, cand ajung, ma iau cu tot felul de prostii si ma enervez pentru nimicuri, si in loc sa stau sa ma joc cu fii-mea pierd vremea cu treburi. Trebuie sa fac cumva sa imi regasesc entuziasmul din tinerete si puterea de a ma cobori la mintea ei...”

 10. Ramonai: “Chiar aseara ma uitam trista ca am deja doua riduri pe frunte si in jurul ochilor si mi-am promis ca o sa incerc sa ma fac si eu un pic mai frumoasa. Azi am cautat pe google eye make-up, ca sa vad cum ar trebui sa imi fac cel mai bine ochii. Si am inceput sa schimb ceva. Asta toamna m-a lovit intr-o zi gandul ca nu facem decat sa stam la serviciu toata ziua, sa mancam si sa ne uitam la vreun film, sa mergem iar la serviciu, etc. Si cum imi place foarte mult sa dansez, am luat una bucata barbat si ne-am inscris la dansuri latino si de societate. Inca nu suntem noi Fred Astaire, dar macar fac ceva cu toata inima care ma mai scoate din cotidian, si stai sa vezi cum o fi cand ne-am sparge noi in figuri sexoase de tango”

 11. Crini: “Maine il pun pe sot sa-mi dea cafeaua intr-o ceasca frumoasa.
Da, vai ce bine ma simt cand ma gandesc c-o s-o beau din cescuta aia cu inimioare. Nu ca ar fi valoroasa, dar imi place asa mult serviciul ala ca nu m-am indurat niciodata sa-l folosesc.”

 12. Angy11: “Vreau sa am mai mult timp pentru mine, sa nu ma mai agit in locul baiatului la lectii, sa nu ma mai enervez pentru fiecare elev care vine nepregatit la ora, vreau sa fac mai multa miscare, sa nu mai refuz tratamentul cosmetic oferit pe gratis, doar pentru ca mi-e lene si mai am si altele…”

 13. Ralu: “Eu schimbarile le-am inceput din luna octombrie , anul trecut, chiar de ziua mea!! Adica m-am dus la coafor (in general ma tund eu sau sotul), mi-am cumparat o pereche de cercei de aur dupa care jinduiam de ceva vreme, mi-am cumparat o geanta destul de scumpa (in general nu ma atingeam eu de genti cocoficoase), mi-am cumparat o geaca alba (eu ma imbrac in culori mai inchise,) si am inceput sa ma machiez.”

 14. Anamaria: “inainte de Craciun m-am facut roscata la par si ma bucur ca am ales varianta samponului colorant, ca acum mor sa revin la varianta suvitze blonde…”

 15. Xela29: “Persoana mea, corpul meu, cele 5 kilograme in plus, toti pantofii faini pe care i-am achizitionat anul trecut (in timp ce eu port flip-flops si adidasi), fusta pe care voiam sa mi-o iau de 2 luni, pana si faptul ca nu ma mai machiez cum obisnuiam sa fac inainte... toate acestea le uitasem.

Am inceput azi... in loc sa pun rufele in masina si sa ma postez in fata calculatorului sa fiu inainte cu munca... imi beau cafeaua de mai mult de o ora , mi-am trimis barbatul sa ia micul dejun cu prietenul lui (el e multumit ca se vad, iar eu nu suport sa mananc dimineata)... iar munca se va realiza treptat, fara graba.”

 16. Scarmanus: “In ultimele trei zile am baut singura o sticla de vin spumos deschisa in noaptea de revelion. Cat pe-aci sa treaca neobservata in frigider si ar fi sfarsit pe canalizare daca nu as fi zis, ia sa-mi torn un pahar, ce daca beau singura. M-am simtit mult mai destinsa, mai relaxata. M-am simtit ca si cum as fi evadat propriei mele indiferente, si tare bine a mai fost.”

 17. Chatonel: “Am sunat si la esteticiana, era in vacanta... asa ca am incercat una noua, este SUPER!!!! O tipa dragalasa, ne-am inteles de minune, iar eu de obicei nu scot un cuvint prin cabinetele-astea Mi-a facut si sprincene in colt, cum mi le doream de mult si inainte fusesem refuzata, cica nu merge la ale mele podoabe!!! Si a mers, chiar foarte bine! Acum m-am abonat la ea! Sint bucuroasa!”

 18. Scarmanus: “Astazi m-am cufundat in vizionarea lui Ally McBeal. Asta da regal pentru sufletul meu.”

 19. Viorela Hoff: “am sa scormonesc in caseta cu bijoux-uri, sa schimb setul sau sa fac alte combinatii. Ah si apropos de sampanie, si eu savurez sampania neterminata din fridge, la o tigare!”

 20. Anamaria: “azi am ales un rasfatz 'deocheat' pt doi (se poate?!): am cumparat o cutie de prezervative 'NOU!' cu furnicaturi.... acum astept sa culcam copiii, si sa ne rasfatam!”

 21. Loma: “Eu mi-am propus sa am mai multa grija de mine, si asa am inceput cu picioarele, bai, creme, lotiuni de revigorare..... de hidratare.... si tare bine a mai fost.”

22. DanielaG: “Uite, eu azi mi-am luat ceva de lucru pentru acasa. Si in loc sa lucrez, am hotarat sa ascult Rahmaninov. E asa bine...”

 23. Giani: M-am gindit ce m-am gindit, si mi-am zis, ia sa ma rasfat cu o haina de blana, nu naturala

 24. Conchita: mor de curiozitate sa vad cum e sa ai unghii dintr-alea false, pictate.

 25. Daniella4: eu am hotarat sa ma rasfat cu un castron maaare cu cartofi prajiti!!!! ...si ca sa ma simt rasfatata sa aman cura de slabire pe sapt viitoare!!!!

 26. Danielag: “Jurnal de rasfat 12.01.2006: Astazi mi-am cumparat patru carti si un ceai negru special, amestecat cu bucatele de coaja de portocala. Ceaiul miroase divin ! Am si devorat una dintre carti (e drept ca este subtirica).”

 27. Babisa: “mi-am cumparat o tastatura noua care se adapteaza la lap-top, cea veche climpanea prea tare cand tastam rapid si imi era ca trezesc puiul si uite asa mereu ma chinuiam sa scriu incet”

 28. mt: “mi-am propus sa stau dreapta... problemele, datoriile m-am cam cocosat si la propriu si la figurata, stiti ce am facut saptamana asta???? am venit acasa si le-am spus copiilor mei ( fetita mea si sotul meu): hai sus in pat, sa ne iubim si sa ne gadilam... amandoi au fost fascinati de idee... ne-am simtit asa de bine... ieri mi-am baut cafeaua intr-o cafenea....
ei, chestia asta am facut-o ultima oara acum 3 ani.”

 29.  “Mic dejun in oras, cu tot cu Cristi, la o croissanterie. N-am mai facut una ca asta de ani buni. La pranz sau cina am mai iesit, dar la micul dejun ba, asa ca era timpul.”

 30. Daniela_b: “Eu m-am rasfatat cu baie cu lapte si miere, am cumparat un bax de lapte si un borcan cu miere...am umplut cada cu apa, etc. etc..., dupa care am ascultat touch and go si am baut chianti...sa nu cumva sa ratati asa ceva, macar o data pe semestru.”

 31. Allure: “Pe lista de dorinte deja implinite se numara un superb lantisor cu pendant de la Swarowski dupa care salivam de multisor”.

 32. Herra: “aseara m-am rasfatat cu un martini - premiu pentru un an si patru luni de alaptat!”

 33. Kehleyr: “Eu ma voi rasfata chiar acum (in urmatoarele 3 ore) cu un chiul de la birou, ma duc sa vad ultima ecranizare din “Mandrie si prejudecata” in oras.”

 34. Lizy: Am fost in Busteni pe partia care are 1,5 km, am schiat ( sunt incepatoare ) cu baietelul meu, am urcat cu telescaunul si ne-am intors pe...burta, fund, spate si cum am mai putut. Vreau sa va spun ca am ajuns la baza partiei uda pana la piele, rosie in obraji si plina de bunavoie, M-am distrat ca in copilarie, m-am simtit grozav, va recomand o plimbare la munte pe burta si pe fund!

 35. Cristina_26: “o plimbare cu bicicleta prin parc. Seara e atat de placut si uneori mai stau pe malul parcului si admir natura si cerul”

 36. Aldebaran: “Azi m-am rasfatat si eu, sa nu radeti, m-am dus si mi-am luat palarie. Acu despre palaria mea, nu stiu daca oi avea curaj s-o port p-afara, da' sper ca da.”

 37. Iriale: “Eu era cat pe ce sa ma rasfat rau de tot ieri, cand am iesit intr-o pauza spre a-mi cumpara o carte (tot rasfat) si in port tocmai sosise o nava de croaziera imensa, magnifica, mai mare decat toate blocurile din oras... iar eu era cat pe ce sa schimb directia si sa ma urc la bord...fara bagaje, fara bilet...

 38. Mormelvio: “La aproximativ 25 km de noi se afla o statiune cu apa termala. Sun 2 bazine mari si unul pentru copii. In ultimele 3 weekend-uri am fost acolo, indiferent de vreme. Si uite asa am facut pt prima oara pluta si am reusit sa fac baie in bazinul cu apa fierbinte pe cand afara erau 18 grade si ploua cu galeata si tuna si fulgera...”

 39. Lu more:Restul de timp... l-am lasat sa treaca fara sa fac nimic util. Am citit, mi-am mai privit porii in oglinda, mi-am facut un ceai in maaaare tihna, am amestecat cu lingurita pana s-a racit (ceaiul), privind in gol si negandindu-ma la nimic (da, da, e posibil!!!), am lancezit sub dus si m-am golit de toate rautatile. Nimic deosebit, veti spune, dar cateodata nimicul face asa de bine...”

 40. Mariaa: “cel mai mare rasfat 'in familie' de anul asta e vacanta. Eu initial am vrut sa mai construim ceva pe langa casa; al meu o tinea sus si tare cu concediul. Ne-am tot contrazis pana am cedat eu :))
Mi-am zis: de construit construiesc si la anul, in concediu poate la anul nu mai putem sa mergem, asa ca nu m-am lasat prea mult rugata :)”

 41. Scarmanus: “Am stins luminile peste tot in casa, m-am postat in bucatarie si m-am pus sa dansez. A fost ceva ce nu pot descrie in cuvinte, ceva ce m-a purtat inapoi in timp pe vremea adolescentei mele. Voi cand ati dansat ultima data?”

 42. roxana1974: “Pantofii mei de dans speciali i-am facut la comanda, la un nene care face, el e din Tg Mures si a venit special la grupa cu care ma antrenam si ne-a facut tuturor…”

 43. Danielag: “M-au intrebat niste prieteni intr-o sambata daca vinerea viitoare pot sa merg cu ei o saptamana in Creta. Am fost tentata initial sa zic nu din cauza faptului ca in perioada asta sunt putin mai "aglomerata" la birou. Dar pana la urma am zis da. Si am avut o saptamana de vis. Cel putin culorile, incredibile!! Iar cu serviciul, recuperez, recuperez... dar nu-mi pare rau.”

 44. Mina: “12 sedinte de electrostimulare (la pret de 10 ca doar e sezonul reducerilor). Stau si citesc o carte buna si beau un ceai verde si burta mea face fitness. Asta e ultimul meu rasfat.”\

 45. Angela T: “Eu mai am momente de luciditate in care ma mustra constiinta vis-a-vis de sumele astronomice care se aduna pe cartea de credit (95% reprezentand haine, coafor si cosmetice). Asa ca am adoptat o filozofie personala cat se poate de reconfortanta referitoare la cartea de credit: intrucat tineretea e trecatoare si dupa un calcul sumar imi mai permit circa 10 ani sa arat cat de cat rezonabil, e cazul sa ma rasfat acum cat pot. Carpe diem :))”

 46. countrygirl: “Raportez una bucata rasfatz cu efect intarziat pe ziua de azi: mi-am luat bilete la concertul Gotan Project din 14 octombrie.”

 47. Danielag: “Eu mi-am cumparat pentru birou o cana asa frumoasa.... Pe un fond verde are pictate niste portocale. Si acum beau cei 2 litri de apa/ceai reglementari doar de drag.”

 48. Scarmanus: “alune de padure! Erau inmanuchiate cate 3, in causul lor de frunze. Am cumparat un saculet mic, alegandu-le si mangaindu-le pe indelete si am venit intr-un suflet acasa, am desertat in mijlocul bucatariei toate plasele si eu m-am asezat la spart de alune pe scaunel. Ce bunatate, miez dulce si alb, crud si plin ca o luna in miniatura. M-am simtit iar copilul de 7 ani, cu miros de aluni si fan in par.”

 49. Anderra: “dimineatza la 9 ..sauna ...la 11 coafor, apoi manechiura .. acasa o felie de pepene verde iar de la ora 15 plajaaaaaaaaaaaaa...apa rece rau dar ..eu si prietenele mele am stat ca focile la soare .. minunat ... imi pare rau ca lucuruile astea marunte nu le pot face in fiecare zi ...”

 50. Zana: “De ieri ma uit la niste margele colorate ce stralucesc, turcoaz, verde, albastru...nu stiu exact ce culoare au,dar sunt minunate.
Si mi-am pus si un soare albastru pe birou.”

 51. Scarmanus: am fost la o ora de Body Balance la sala si am avut surpriza sa constat ca desi rotofeie sunt mai flexibila decat majoritatea muschiuloaselor de acolo. M-am contorsionat in pozitii ce nici nu credeam ca exista, m-am mai balanganit, dar am reusit sa ma tin de program in mare parte. A fost o atmosfera speciala, muzica frumoasa, lumina difuza, iar dupa meditatia de la sfarsit am simtit ca am renascut.”

 52. Nuschu: “- dupa-amiaza cu prietena din liceu

 53. Zana: “Azi ma uitai cum vine toamna, e undeva acolo dupa o poarta, imi plac culorile ei, dintotdeauna m-au atras si... uite cum vine octombrie...
Stiu ca e septembrie la inceput de abia, am renuntat de un timp sa ma uit la ceas, urasc ceasutile tic-tac. Si spiridusul m-a alergat, s-a asezat pe o piatra si apoi iar... Am cules conuri de brad si frunze.”

 54. Country girl: “Va dau un hint: Buena Vista Social Club

 55. Zana: “am frunze he, he ...doar cine culege are... rosii, galbene, verzi...covor de frunze in odaie si castane si coji.”

 56. Tumpi: “Pe langa o iesire din oras, seara m-a scos sa jucam biliard, ca acum 10 ani cand ne-am cunoscut. M-am simtit din nou acea copilita de 20 de ani,ce vremuri.”

 57. Scarmanus: “Astazi am fost cel mai iubit dintre pamanteni: o declartie de dragoste de la un pusti de 6 ani de la scoala, in clasa caruia fac engleza. A fost prima zi dupa mini-vacanta din mijlocul trimestrului si cand am intrat in clasa i s-au facut ochii oblici a zambet si mi-a spus: I missed you, teacher. Here, I have a present for you. Si a scos din ghiozdan o sticla de juma de litru de plastic cu...parfum. L-a facut el cu bunica, o fiertura puternic mirositoare din flori de mac si ce o mai fi gasit el. Pe sticla scrie de mana bunicii probabil: do not drink (perfume). Mi l-a dat cu instructiuni de folosire: sa torn pe vata si apoi sa ma tamponez cu el pe gat si pe la ureche. Pot sa ma dau si cand ies in oras, zice amorezatul…”

 58. turttle: “Astept cu nerabdare un ceainic de portelan de la bunica mea ;)
Eram mica si il priveam in dulapul de la bucatarie, maaare, rotund ca un balon, alb cu un buchet de tamaioare sau violete, cu maner incovoiat, parca putin cret. si cu un tzuzturoi lung. Abia astept sa m-i aduca mama ;). Acum rasfatul meu de inceput de weekend: kafee cu suc de portocale - in topul preferintelor de o gramada de ani incoace mai am o combinatie: cafee cu un strop de lamaie. Si inca o combinatie cafee cu scortisoara”

 59. Scarmanus: “Doamna Similea este realmente o Doamna, emana multa gratie si clasa. Am stat foarte putin de vorba cu ea, ca n-am vrut sa fiu pisaloaga, si nici admiratoare inflacarata a stilului cantecelor ei nu sunt. Ne-a cantat live vreo 4 piese si pot sa va spun ca inca poate sa cante. M-am ales asadar cu o poza si cu un autograf pentru mama. Puteti face pariuri despre varsta ei, ca le pierdeti sigur, numai daca nu va numarati printre admiratoarele ei si deci cunoasteti detalii despre ea. A intrat plina de gratie, e supla si inalta (nu mi-am inchipui ca e asa de inalta), o prezenta spirituala si eleganta. Intr-un cuvant o impresie deosebita. Si a propos, a venit drept cadou de aniversare, din partea unui sot (cipriot) pentru sotia sa (romanca). Beat that!”

 60. Turttle: “rasfatzul meu de azi: ma duc la "chirita of Birzoieni". imi place la teatru si cel mai mult la opera. Nu stiu de ce lumea nu mai merge la teatru' poate va conving, e frumos si interesant”


Acestea au fost cele 60 de idei de rasfat pe care comunitatea DC, la indemnul lui Scarmanus, vi le face cadou, cu drag si cu fundita. Si pentru ca nu se putea altfel, lasam ultimele randuri lui Scarmanus, cu multimiri pentru bucuria pe care ne-a adus-o.

“Azi a fost o zi rar de frumoasa pentru mine. Azi m-am simtit minunat in pielea mea ca femeie. Un copil nazdravan de la scoala mi-a declarat ca e "in love with me", colegele mi-au spus ca arat ca o alta persoana fara ochelari si machiata, iar la sala am observat cateva priviri feroce atintite asupra mea

Sarbatorim feminitatea

De azi incepe un capitol nou de rasfat pentru mine: imi sarbatoresc feminitatea. Capitolul de fata a implinit frumoasa varsta de un an si patru luni si un numar record de vizualizari. Socot ca se poate inchide aici. Le multumesc tuturor pentru gandurile frumoase de rasfat si pastilele de fericire pe care le-ati impartit cu mine.
Cu mult drag, Scarmanus.”

Autor : Desprecopii.com
Articol redactat si organizat de Andreea Demirgian, Redactor Principal la Desprecopii.com
Toate drepturile rezervate - desprecopii.com (c) 2007

 Forumuri recomandate

 << Discutii generale
In discutii generale puteti posta orice doriti!

<< Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti
(Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

 <<In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

Mai cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. iulix
    iulixtrimis la 25/8/2009

    Superb articol. Am stat si am citit toate ideile. Si le-as pune in practica pe toate. :)

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII