Cel mai dorit copil s-a lăsat așteptat 2 ani - jurnal de sarcină

Cel mai dorit copil s-a lasat asteptat 2 ani - jurnal de sarcina

Cel mai dorit copil s-a lăsat așteptat 2 ani - jurnal de sarcină

Deși tineri fiind amândoi, mult doritul bebe se lăsase așteptat mai bine de doi ani. In decursul acestor ani, am primit diferite tratamente atat eu cât și soțul meu, care au fost, evident, fără rezultat. Histerosalpingografia a relatat ca trompele funcționează in parametrii normali, fiind ultima verificare de care aveam nevoie pentru a afla că de fapt suntem clinic sănătoși amândoi.

Tot atunci, primisem recomandarea ca după următorul ciclu menstrual sa încep injecțiile cu gonal și sa încercam și varianta aceasta, dar am amânat procedurile pentru o luna, clinica fiind închisă o perioada.

- vei citi:
Suntem clinic sănătoși amândoi
Deja se vedeau cele doua liniuțe!
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii Ioana2205 - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Suntem clinic sănătoși amândoi

Deși tineri fiind amândoi, mult doritul bebe se lăsase așteptat mai bine de doi ani. In decursul acestor ani, am primit diferite tratamente atat eu cât și soțul meu, care au fost, evident, fără rezultat. Histerosalpingografia a relatat ca trompele funcționează in parametrii normali, fiind ultima verificare de care aveam nevoie pentru a afla că de fapt suntem clinic sănătoși amândoi. Tot atunci, primisem recomandarea ca după următorul ciclu menstrual sa încep injecțiile cu gonal și sa încercam și varianta aceasta, dar am amânat procedurile pentru o luna, clinica fiind închisă o perioada.

Deja se vedeau cele doua liniuțe!

Ne-am luat gândul de la copil… la sfârșitul lunii am plecat câteva zile la Sovata, ne-am distrat, ne-am relaxat și am mai amânat o lună procedurile. Și iată-ne la 2 luni distanta. Întârziase ciclul vreo 5 zile, dar am refuzat sa fac teste de sarcina, fiind mâhnită de fiecare data când le-am făcut si au ieșit negative. Însă, intr-o zi de duminica friguroasă, după obișnuitele cumpărături necesare săptămânii care urmează, am luat trei teste pe care tot refuzam sa le fac.

Mi-am luat totuși inima in dinți si am făcut un test, era unul ieftin care credeam eu ca nu este atât de exact ca cel de la barza (pe acesta îl lăsasem sa-l fac de dimineața). Nu am scos bine testul din urină, că deja se vedeau cele doua liniuțe mari si grase pe testul meu. Am mai făcut unul, cel “exact” de la Barza, la fel, fiind ultrasensibil s-au înroșit liniuțele de nu le puteai deosebi. Ne-am bucurat, dar nu am știut cum sa ne manifestam bucuria după atâta timp in care am trăit doar cu speranța.

Am anunțat familia restrânsă prin video call, jumătate dintre membri familiei ne-au întrebat “cine are covid?”😂 Exact in seara aceea i-am scris doamnei doctor la care mergeam sa ma primească de urgentă la un consult. M-am și primit, marți, eram in fata clinicii plini de emoții. Soțul nu a putut intra, deși îmi doream din tot sufletul sa fie și el de fata când ne da doctorul vestea cea mare, m-a așteptat cu nasul și mâinile înghețate in fata clinicii.

Despre teste de sarcina, mai poti citi

Autor - Ioana2205, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decat sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Iunie 2024)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII