Jennifer Aniston: Rasul este cea mai bună cale de vindecare

Jennifer Aniston: Rasul este cea mai bună cale de vindecare

Jennifer Aniston: Rasul este cea mai bună cale de vindecare

  • Nu vorbesc unul despre celălalt, evită să fie fotografiaţi împreună – de fapt, ai zice că evită să fie împreună, punct. Jennifer Anston şi Vince Vaughn şi-au păstrat relaţia atât de bine acoperită încât nimeni nu poate spune cu siguranţă dacă sunt împreună sau nu.

 Nu vorbesc unul despre celălalt, evită să fie fotografiaţi împreună – de fapt, ai zice că evită să fie împreună, punct.

Jennifer Aniston şi Vince Vaughn şi-au păstrat relaţia atât de bine acoperită încât nimeni nu poate spune cu siguranţă dacă sunt împreună sau nu. Cu toate astea, la primul zvon că s-ar fi despărţit, Jennifer a simţit nevoia să apară în talk-show-ul moderat de Oprah şi să asigure pe toată lumea că ea şi Vince sunt o pereche. Doar că vor să-şi apere intimitatea, atâta tot.

E de înţeles! Ultimii ani nu au fost uşori pentru Jennifer Aniston. Nu numai că a trebuit să treacă prin despărţirea de Brad Pitt după 5 ani de căsnicie, dar a făcut-o sub lupa presei şi a fanilor din toată lumea.

Toată lumea a avut senzaţia că poate să comenteze relaţia lor, inclusiv fosta logodnică a lui Brad Pitt, Gwyneth Paltrow care a declarat pentru revista Time: “Le-ar fi fost mult mai uşor dacă nu ar fi stat de vorbă cu presa încă de la început”. Jen ar fi putut da şi ea o replică ascuţită dar răspunsul ei a fost: “Are foarte mare dreptate”

Asta nu înseamnă că Jennifer nu are nimic de spus despre relaţii, în general. Arătând extrarodinar într-o rochie Dolce&Gabbana neagră şi cu bretele subţiri, încălţată cu sandale Manolo Blahnik, a acordat un interviu în Los Angeles, pentru a-şi promova noul film, “Break Up” a cărui premieră are loc luna aceasta.

 E mai mult decât dispusă să vorbească despre investiţia emoţională pe care o faci atunci când eşti într-o relaţie. “Cred că singurul mod în care poţi face o relaţie să fie grozavă este să te pui pe tine însăţi pe primul loc fără să faci compromisuri” a spus ea.

“Să faci un compromis într-o relaţie e o expresie ciudată pentru că sună ca şi cum ai da ceva de la tine. Dar cred că e mai bine să priveşti relaţia ca pe o colaborare. Cred că poţi fi egoist într-o relaţie şi cu toate astea să fi prezent şi să participi şi să şi dăruieşti. Dacă nu găseşti un echilibru, resentimentele se adună.

Ce ar face-o pe Jennifer să renunţe pe loc la o relaţie? “Minciuna”, răspunde ea fără ezitare. Deci minciuna să fie cauza atâtor despărţiri în ultima vreme? “Cred că oamenii sunt leneşi şi că te poţi dispensa de absolut orice lucru. Vremurile sunt altele dar cine ştie dacă perechile din alte generaţii ar fi trebuit să rămână împreună. Părinţii mei nu ar fi trebuit să rămână împreună, cu siguranţă, şi nici nu au rămas căsătoriţi. Dar cred că trebuie să faci multe eforturi şi să te aisguri că ai epuizat orice obţiune înainte să… “ Înainte să te desparţi? “Eu doar mi-am jucat rolul cu sinceritate”, spune Jennifer când este întrebată despre apariţia ei în filmul “The Break Up”, alături de Vince Vaughn. În comedia pe care o joacă, ei sunt Gary şi Brooke, un cuplu care lasă o discuţie minoră să se transforme într-un conflict fără soluţie. Niciunul din ei nu vrea să se mute din apartamentul pe care îl împart şi aşa izbucneşte un adevărat război, în care totul este permis.

A jucat Jennifer astfel de jocuri şi în viaţa reală, cu vreun bărbat? “Nu cred că vreau să vorbesc despre asta” a zis ea zâmbind. “Brooke şi Gary au jucat câteva jocuri extreme, dar eu probabil că sunt vinovată doar de cele banale, cum ar fi să nu mă grăbesc să sun înapoi sau să mă prefac că sunt neinteresată”.

Poate că pe micul ecran joacă un cuplu în război, dar asta nu a păcălit publicul. Cei doi sunt nominalizaţi pentru cel mai reuşit cuplu  iar Jennifer este nominalizată şi pentru “actriţa favorită” la Premiile “Alegerea Publicului” care vor fi acordate la sfârşitul acestei luni.

Terapia prin muncă?
“The Break Up” (Despărţirea) pare să fi fost exact ceea ce îi trebuia lui Jennifer. La doar câteva luni după ce s-a despărţit de Brad a trebuit să privească neputincioasă cum fostul soţ şi noua iubită îşi încep noua familie, Brad adoptându-i pe cei doi copii ai Angelinei Jolie şi devenind şi tatăl unei fetiţe. Jennifer ar fi avut toate motivele să se ascundă o vreme.

În loc să dispară, Jennifer şi-a pus în valoare latura jucăuşă, acceptând un rol într-o poveste despre un cuplu care nu se desparte tocmai elegant. “Sigur că a fost un fel de terapie” admite ea. “Când m-au sunat să îmi ofere un rol într-un film numit Despărţirea am crezut că e o glumă. Producătorii mi-au spus că au ezitat să mă contacteze pentru că nu credeau că sunt dispusă să fac un film pe această temă. Dar întotdeauna am simţit că râsul este cea mai bună cale de vindecare. Această propunere a venit într-un moment al vieţii mele când mi s-a părut că e ceva ce trebuie să fac. Nu ştiu dacă aş fi jucat la fel de bine cu şase luni înainte”.

Din păcate Jennifer nu e dispusă să mărturisească şi cum a fost cucerită de Vince dar admite că nu gesturile extraordinare sunt calea către inima ei. “Nu mă interesează diamantele şi bijuteriile. Prefer să îmi aleg singură bijuteriile, aşa că nu de lucruri am eu nevoie ci de persoane paroliste, care se implică la fel de mult ca mine în relaţie. Prefer asta unui buchet de flori.”
Să sperăm că de data asta a dat de o persoană parolistă şi la fel de implicată… nu că ne-ar fi spus ea asta…


Săptămâna viitoare citiţi la www.supereva.com “cum să te desparţi cu demnitate şi graţie” – după reţeta Domnişoarei Aniston.
(traducere de Andreea Demirgian, sursa; Sky Magazine, ianuarie 2007)

traducerea este proprietatea site-ului www.supereva.ro 

 Forum recomandat

 Zona Artelor: Carti, filme, televiziune ... si alte genuri de arta.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII