Povestea noastra de succes in lupta cu infertilitatea

Povestea noastra de succes in lupta cu infertilitatea

Povestea noastra de succes in lupta cu infertilitatea

  • Mereu m-am gandit cum ar arata povestea noastra scrisa pe hartie. Am scris, sters, editat de multe ori...Nu cred ca exista un stil perfect de a scrie asa ca o sa incerc sa va spun povestea noastra.

Povestea noastra de succes in lupta cu infertilitatea !

Mereu m-am gandit cum ar arata povestea noastra scrisa pe hartie . Am scris, sters, editat de multe ori...Nu cred ca exista un stil perfect de a scrie asa ca o sa incerc sa va spun povestea noastra.

Primul gand ma duce in anul 2004 cand o doamna doctorita imi spune direct si cu nonsalanta ca nu voi avea niciodata copii , si ca voi lua anticonceptionale toata viata pentru a avea menstra lunar. Aveam 24 de ani, ma pregateam de cununia civila cu alesul meu, cand am simtit ca toata lumea mi s-a prabusit...am plans mult, nu puteam sa inteleg cum as putea accepta asa un diagnostic. Au fost multe nopti nedormite, multe intrebari, dar am decis impreuna sa mergem inainte si ne-am promis ca vom face tot ceea ce ne va sta in putere pentru ca intr-o buna zi sa avem un sufletel mic langa noi.

Si asa am facut, dupa multi ani de incercari esuate, de analize, interventii, inseminari, fiv-uri, am reusit.

Da, am reusit, si pot sa va spun ca totul a meritat, toata lupta, toate lucrurile/placerile la care am renuntat incercand sa strangem bani...toate au meritat.

Desi a fost o sarcina grea, cu multe tratamente, stat la pat, am ajuns la 29 de saptamani, avem in burtica doua fetite frumoase, sanatoase, foarte dorite si asteptate care vor fi lumina ochilor mei, Mihaela si Gabriela .

Cititi mai departe cum au decurs  saptamanile de sarcina ale adrianaadyei AICI

autor: membru www.jurnaldesarcina.com  adrianaady -  Toate drepturile rezervate (c) 2012

Care sunt sursele de informatii credibile?

Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infruntați mai bine emotiile puternice pe care le puteti simti pe parcursul perioadei in care veti astepta cu infrigurare sa deveniti mamica. Este important sa stiti ca pe acest drum nu sunteti singura. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand un ingeras in viata noastra !

  Mai cititi despre fertilitate si infertilitate 

 Forum recomandat

 Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta!

Despre Conceperea unui copil sanatos:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII