De Ziua Europeana a Parintilor, donam sange

De Ziua Europeana a Parintilor, donam sange

De Ziua Europeana a Parintilor, donam sange

  • De Ziua Europeana a Parintilor, parintii doneaza sange.

Sangele salveaza vieti

Marţi, 14.10.2014 cu prilejul Zilei Europene a Părinţilor, membrii şi prietenii celei mai mari comunităţi online de părinţi români – donează sânge în cadrul edţiei a 6-a din campania Donează Viaţa.

Campania a debutat in urma cu doi ani, şi periodic, la fiecare 4 luni, în Centrele de Transfuzii din toată ţara, Caravana Desprecopii.com şi-a continuat cu consecvență drumul .
 

In Bucuresti, acţiunea se va desfăşura la Centrul de Transfuzii Bucureşti, Str. Dr. C-tin Caracas 2-8, sector 1, Bucureşti, începând cu ora 10h30.

Gestul în sine, dincolo de faptul că este genul de ajutor concret şi anonim care poate salva vieţi, reprezintă cel mai puternic exemplu pe care un părinte îl poate oferi propriului copil  - de educaţie civică, responsabilitate socială şi de implicare în viaţa comunitătii. Urmaritti actiunea la topicul: START caravana DC a donatorilor de sange

Beneficii de sanatate pentru donatorii de sange de citit: Beneficii de sanatate pentru donatorii de sange
 

Comunitatea Desprecopii este cea mai mare, puternica si influenta comunitate a tinerilor parinti din Romania. In cei peste 14 ani de existenta, uniti de dragostea pentru copii, am reusit sa ajutam oameni, sa le oferim suport, informatie, incredere si puterea informatiei. Haideti alaturi de noi !

/Images/comunitatea DC.jpg

autor: Desprecopii - Toate drepturile rezervate - desprecopii.com  (c) 2014

 Comunitate:
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII