Tymbark da startul competitiei Cupa Tymbark Junior

Tymbark da startul competitiei Cupa Tymbark Junior

Tymbark da startul competitiei Cupa Tymbark Junior

  • Campionat de fotbal pentru elevi

    Tymbark fluiera startul inscrierii in competitia Cupa Tymbark Junior, o intrecere la fotbal adresata elevilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Desfasurata in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, intrecerea vizeaza atat descoperirea de talente, cat si incurajarea activitatii sportive in randul celor mici. In program, sunt asteptate sa se inscrie cat mai multe scoli din intreaga tara. Micii fotbalisti vor avea, pe toata perioada competitiei, sustinerea fostului mare portar Helmuth Duckadam, supranumit si „Eroul de la Sevilla” dupa ce a aparat 4 lovituri de la 11 metri consecutive in Finala Cupei Campionilor din anul 1986.

Cupa Tymbark Junior, intrecere la fotbal pentru copii

Bucuresti, 15 martie 2016 – In perioada 9 aprilie – 29 mai 2016 are loc Cupa Tymbark Junior, intrecere la fotbal desfasurata la nivel national si adresata elevilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Elevii participa la competitie prin intermediul unitatii de invatamant in care invata, formand echipe de joc, iar intrecerea se desfasoara in doua etape: etapa zonala si etapa finala.

Până în data de 8 aprilie 2016 au loc inscrierile la Cupa Tymbark Junior. Elevii din toata tara sunt asteptati sa se inscrie in competitie pe site-ul https://www.cupatymbark.ro/ pentru a demonstra ca au talent si merita sa devina campioni la fotbal.

„Tymbark Maspex Romania acorda mare atentie dezvoltarii armonioase a copiilor. Incurajand practicarea sportului, urmarim atat descoperirea unor talente la fotbal, cat si formarea unor caractere frumoase. Suntem siguri ca spiritul de competitie si fair-play-ul intalnite in sport vor face din acesti copii campioni la fotbal si in viata. Au dovedit-o rezultatele inregistrate in Polonia, unde aceasta competitie se desfasoara de 15 ani si la care au participat peste 1 milion de elevi”, a declarat Ioana Visean, Director de comunicare Tymbark Maspex Romania.

Cupa Tymbark Junior va avea doua componente, una pentru echipele de baieti si una pentru echipele de fete

Cupa Tymbark Junior va avea doua componente, una pentru echipele de baieti si una pentru echipele de fete si este structurata pe grupe de varsta, dupa cum urmeaza: grupa de varsta U8, in care se pot inscrie elevii nascuti in perioada 1 ianuarie 2008 – 31 decembrie 2009, grupa de varsta U10, in care se pot inscrie elevii nascuti in perioada 1 ianuarie 2006 – 31 decembrie 2007si grupa de varsta U12, in care se pot inscrie elevii nascuti in perioada 1 ianuarie 2004 – 31 decembrie 2005. In cadrul etapei zonale (baieti si fete), meciurile se vor disputa in 7 zone geografice ale Romaniei. Meciurile vor fi programate astfel incat sa nu fie perturbat programul de studiu al elevilor.

Sustinatorul micilor fotbalisti este cunoscutul portar Helmuth Duckadam, supranumit si „Eroul de la Sevilla” dupa ce a aparat 4 lovituri consecutive de la 11 metri in finala Cupei Campionilor din anul 1986.
 

„Fotbalul inseamna performanta. Pe teren, dar si la scoala. Ii indemn pe copii sa se inscrie in Cupa Tymbark Junior, locul in care pot arata ca au stofa de campioni! Este o initiativa foarte buna a companiei Tymbark Maspex Romania, careia m-am alaturat din convingerea ca aceasta este o sansa extraordinara oferita elevilor pentru a-si realiza visul de a deveni campioni la fotbal. Alaturi de  Tymbark Maspex Romania, ii indemn, totodata, sa nu neglijeze scoala, sa se implice atat in clasa, cat si pe terenul de fotbal”, a declarat Helmuth Duckadam.

Primul fluier la competitiei va fi dat la inceputul lunii aprilie. In 28 mai si 29 mai, se va juca faza finala a Cupei Tymbark Junior.
 
Proiectul poate fi urmarit si pe https://www.cupatymbark.ro/

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati::

Anca Ionescu
Atitude PR
Communications Specialist
0040 747 501 016
anca@attitudepr.ro
Ioana Visean
PR Manager
Tymbark Maspex Romania
0040 740 0005 074
ioana.visean@tymbark.ro

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII