Cutiuta muzicala: secretul palariei fermecate

Cutiuta muzicala: secretul palariei fermecate

Cutiuta muzicala: secretul palariei fermecate

Cele mai simpatice personaje din celebrele cântecele Cutiuța Muzicală, prind viață: șoricei, broscuțe, cocoșul, găina - toți cântă și dansează pentru tine într-un spectacol plin de culoare, costume senzaționale și muzică antrenantă!


Iar când apare și un vrăjitor care strică tot și fură veselia, lucrurile se complică! E nevoie de un magician puternic și de pălăria lui fermecată pentru a salva situația! Din lupta lor numai unul poate să câștige!

Personajele traiesc intr-un tinut extraordinar unde domneste veselia, buna-intelegere si bineinteles, muzica

O morarita gratioasa (Gratiela), un baietel inocent si curios (Tomi), o gainusa cocheta (Cocuța) si un cocos impunator (Rufus), se afla sub protectia marelui Magician Albertino.

Insa doua broaste obraznice si doi soareci caraghiosi ii fura Magicianului palaria fermecata, despre care se spunea ca imprastie veselie in tot tinutul. Gratiela, Tomi, gainusa Cocuța, cocosul Rufus si Magicianul pornesc in cautarea palariei magice pentru a salva tinutul Extraordinar si Veselia. Oare vor reusi?

Copiii vor fi si ei eroi ai povestii!

Vor canta, vor dansa si vor salva veselia alaturi de personajele preferate! Fara ajutorul lor sarcina nu poate fi dusa la sfarsit!

Spectacolul Secretul Palariei Fermecate isi propune sa aduca in fata celor mici si mari o poveste de tip teatru muzical in care personajele se confrunta cu situatii uneori comice, alteori incitante, iar spectatorii fac parte din poveste alaturi de personajele de pe scena, datorita modului interactiv in care se desfasoara actiunea.

Scenariul 100% romanesc se impleteste armonios cu o selectie de 14 melodii din seria Cutiuta Muzicala, precum si cu momente coregrafice moderne. Toate personajele poarta costume spectaculoase, gandite si create la standarde internationale, special pentru acest spectacol.

* Clienții care vor achiziționa bilete din Categoria I vor intra la finalul spectacolului în posesia unui cod prin care pot descărca melodiile din coloana sonoră a Secretului Pălăriei Fermecate!

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Premiera: 10 Martie ora 11.00 Sala Epika

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️