Cele mai comune 6 motive pentru care apelam la un credit RAPID

Cele mai comune 6 motive pentru care apelam la un credit RAPID

Cele mai comune 6 motive pentru care apelam la un credit RAPID

Nu este un secret că viața poate fi scumpă. Tocmai când credeți că aveți totul sub control, apare o urgență neașteptată și, dintr-o dată, descoperiți că aveți nevoie de bani cât mai curând posibil.


Uneori, te vei regăsi in situația în care trebuie să iei în considerare un credit RAPID. Viața poate fi foarte surprinzătoare, prezentând o mie de circumstanțe neașteptate diferite, iar acele momente pot deveni stresante atunci când banii necesari nu sunt disponibili.

Solicitarea unui credit RAPID de la CEC Bank poate fi soluția perfectă, deoarece ne poate scăpa de probleme cât ai clipi!

Haideți să aruncăm o privire la câteva exemple de moment în care un credit RAPID vă poate salva viitorul:

Reparația unei mașini

Uneori, chiar și mașina poate ceda în momente neașteptate. Dar ce facem dacă nu dispunem de banii necesari pentru a face reparația? Pentru că în zilele noastre, o mașină este indispensabilă, așa este? Soluția este simplă: un credit RAPID este cel care ne poate scoate din încurcătură - fără avans și fără comision de rambursare anticipată atât la cel cu dobânda fixă, cât și la cel cu dobânda variabilă.

Urgențe medicale

Oricine a vizitat medicul din orice motiv, mai ales dacă ați efectuat o intervenție chirurgicală, înțelegeți cât de repede se pot acumula cheltuieli medicale uriașe. Exemple de facturi medicale comune includ tratamente de fertilitate, o naștere, ortodonție, dar mai ales urgențele - care nu iartă pe nimeni! Mulți oameni nu își pot permite să acopere aceste cheltuieli din propriul buzunar și trebuie să ia în considerare alte opțiuni de finanțare. De aceea, un credit RAPID care poate să ne scoată urgent din problemele financiare, ca apoi să ne putem focusa atenția și grija pe sănătate, care este cea mai importantă!

Proiecte de îmbunătățire a locuinței

De multe ori poate părea că ceva se strică întotdeauna sau trebuie înlocuite diverse lucruri în jurul casei. Boilerul nu mai funcționează, sau acoperișul se strică și trebuie să fie reparat, sau frigiderul a cedat după această vară fiebinte.

Multe dintre aceste cheltuieli de îmbunătățire a locuinței nu pot fi compensate timp îndelungat și, cu toate acestea, este posibil să nu aveți bani disponibili pentru a repara daunele provocate de o furtună sau să înlocuiți frigiderul. Sau poate aveți în vedere să adăugați panouri solare.

Un credit RAPID este o soluție utilă în aceste cazuri, deoarece vă permite să mergeți mai departe și să faceți tipul de îmbunătățiri ale locuinței necesare, fără a fi nevoie de stres în plus.

Vacanțe

Chiar și cu toate resursele disponibile online pentru găsirea unor oferte excelente, poate fi foarte scump să mergi într-o vacanță cu familia. Dacă plănuiți o călătorie, poate pentru luna de miere sau pentru a sărbători o aniversare, ar fi ocazii care, în mod sigur, ar putea justifica acordarea unui credit RAPID.

O nuntă sau un botez

Nu ar trebui să fie un șoc pentru nimeni atunci când vă spunem că nunțile si botezurile sunt foarte scumpe. Dacă nu ați mai fost implicat în planificarea unui astfel de eveniment înainte, veți putea observa șocul. Între rochie, catering, tort, închirierea unui restaurant și recepție, prețul poate urca cu ușurință, chiar și pentru un eveniment modest. De aceea, puteti apela cu incredere pentru acordarea unui credit RAPID.

Nevoi personale

După ce aveți un copil, veți observa rapid cum cheltuielile se măresc, începând chiar din perioada sarcinii, apoi nașterea, botezul, diferitele probleme de sănătate care pot apărea și până la grădiniță, apoi școală, liceu, facultate și nuntă. Lista de nevoi urgente pentru un copil (să nu mai spunem când sunt doi sau mai mulți) este tot mai lungă și nu ne putem eschiva. Soluția pentru mulți părinți este să apeleze la un credit RAPID, care adesea, le face viața mult mai ușoară.

Situațiile neprevăzute le rezolvă Creditul RAPID de la CEC Bank!

 Până la 20.000 de lei;
 Fără avans;
 Fără comision de analiză dosar;
 Acordare rapidă în doar câteva ore (cu performanțe de acordare în 30 de minute pentru clienții care au deja cont deschis);
 De exemplu, în varianta de credit cu dobânda fixă, dacă contractezi 18.200 lei pentru 51 luni (adică puțin peste 4 ani) plătești la final 23.389,75 lei, adică 5189,75 lei peste cât ai contractat , având o rată lunară de 458,63 lei. ;
 Cu dobânda variabilă: dacă contractezi 18.200 lei pe o perioada de 51 de luni plătești la final 22.983,18 cu o rată lunară de 450.66 lei;
 Fără comision de rambursare anticipată atât la cel cu dobânda fixă, cât și la cel cu dobânda variabilă;
 Banca oferă consultanță gratuită în ceea ce privește pregătirea documentației de accesare a creditului;
 Posibilitatea utilizării serviciului de Internet Banking precum și Mobile Banking pentru vizualizarea situației creditului (sold, rate, dată scadenței), dar și pentru operațiuni curente (plăti, depozite).

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️