Meditațiile suplimentare - rolul lor in imbunătățirea notelor copilului și de ce pot fi necesare
Unii elevi se confruntă cu probleme la anumite materii. Poate ca acea materie nu il atrage si nu ii creeaza interes. Deseori, o alta metodă de predare insa, sau un mod diferit de a-l face sa inteleaga lucrurile - poate îmbunătăți mult acest lucru!
Un meditator este o solutie excelenta pentru a-i ajuta la elevi in situatii speciale, fie ca e vorba despre scăderea notelor, supraîncărcare a temelor, anxietate înainte de testare etc.Indiferent de materia la care copilul are nevoie de ajutor, indiferent dacă este matematică, chime, gramatica, literatura, istorie - există intotdeauna meditatori care pot face ceata sa se risipeasca ... ajutand copilul - si implicit pe noi, parintii. Cateva ore de meditatii pot da mult curaj copilului - si il pot face sa se simta mai sigur pe el la materiile pe care le urăște.
veti citi
Nu orice copil invață la fel
Meditatorii fac ceața să se risipească ...
Nu există sistem de invățămant perfect. Meditațiile nu inseamnă că sistemul de invătămant a eșuat
Cum transformam temele pentru acasă intr-o activitate mai putin stresantă?
Matematica și copilul: intre cheia succesului in viata, meditatii și legatura cu muzica
Alte discutii despre meditatii
Nu orice copil invață la fel
Nu orice copil invață la fel. Unii copii inteleg subiectul pe care profesorii îl predau rapid, iar alții nu. Din fericire, pentru copiii care raman puțin în urmă sau au probleme cu o anume materie - parintii au posibilitatea sa ii ofere un meditator Insa, exista bineinteles si parinti care cred că copilul lor nu are nevoie de ajutor si ca este vina scolii... De citit detalii la Modurile de inteligenta ale copiilor si modul lor specific de invatare
Meditatorii fac ceața să se risipească ...
Meditatiile, sau orele suplimentare de studiu la un numit obiect, au o mare importanta in lumea academica si nu este absolut nici o rușine daca copilul tau ar putea avea nevoie de un meditator.
Indiferent de materia la care copilul are nevoie de ajutor, indiferent dacă este matematică, chime, gramatica, literatura, istorie - există intotdeauna meditatori care pot face ceata sa se risipeasca ... ajutand copilul - si implicit pe noi, parintii. Cateva ore de meditatii pot da mult curaj copilului - si il pot face sa se simta mai sigur pe el la materiile pe care le urăște.
Adesea, există momente în care un copil începe să învețe ceva nou în școală, să spunem algebră și pur și simplu nu o poate înțelege. Cand copiii nu inteleg materia, au tendința de a nu face temele pentru că nu le pot rezolva si de multe ori părinții nu inteleg ca este vorba despre o problema decat cand notele vin...
Ei bine, atunci nu iti ramane decat sa cauti un meditator fara sa te panichezi. Si poti deja face propria ta cercetare. Puteți găsi meditatori in ziar sau pe retele sociale. Cel mai bun lucru pe care îl poti face pentru copilul tau este sa nu ignori problema si sa cauti o solutie.
Daca copilul vine de la meditatii cu o atitudine pozitiva, vei începe foarte repede sa vezi o îmbunătățire a notelor. Pentru ca pana la urma, notele sunt primul pas catre succesul scolar. Citeste si Meditatiile suplimentare: de ce ar putea fi utile copilului
Nu există sistem de invățămant perfect. Meditațiile nu inseamnă că sistemul de invătămant a eșuat
Desi multe publicatii din Romania lauda sistemul de invatamant din Finlanda sau alte tari nordice ... adevarul este ca nu exista un sistem de invatamant perfect. Sunt multi parinti din Romania care isi explica esecul scolar al copilului prin prisma problemelor invatamantului romanesc. Dar, dragi parinti, cand e vorba despre copilul nostru, nu astepta de la nimeni sa faca ceea ce ai putea tu imbunatati. Nu sta cu mâna in sân.
Meditatiile nu sunt vina sistemului de invatamant. Si in Olanda si in Marea Britanie, si in Germania, parintii isi dau copiii la meditatii. E pur si simplu despre copilul nostru - care poate avea dificultati cu anume materii si e perfect normal.
Uneori un meditator vine cu o alta metoda de predare, cu o alta abordare- poate copilul e mai relaxat acolo si intelege mai bine. De ce sa nu incercam si asa?
Exista doua greseli aici - sa crezi ca un sistem de invatament ar trebui sa fie perfect pentru copilul tau (atentie, nu exista sistem de invatamant perfect in lume - chiar daca unii cred asta) sau sa ai pretentia ca al tau copil e un geniu care nu are nevoie de explicatii suplimentare si nu poate avea dficultati la anumite materii (si sa te minti frumos)
Cred ca parintii trebuie sa faca tot ce e mai bun pentru copil si sa nu caute vina nimanui. Si eu cred ca atata vreme noi ca parinti, vrem sa ne ajutam copilul - ii putem explica noi ecuatiile mai bine sau ii putem cauta un meditator. A nu face nimic e o greseala. - spune redactor pe forumul Desprecopii
Va asteptam opinia la topicul de discutii pe Forumul Desprecopii si aici De la ce varsta ati dat meditatii copilului ?
Cum transformam temele pentru acasă intr-o activitate mai putin stresantă?
Temele pentru acasa sunt deseori un motiv de stres atat pentru elevi dar, in egala masura si pentru parintii lor. Deci ce facem? Putem ajuta copilul pentru a mai reduce din stresul temelor pentru acasa? iata niste sfaturi utile aici.
Matematica și copilul: intre cheia succesului in viata, meditatii și legatura cu muzica
Matematica este esentiala pentru a invata copilul sa gandeasca logic si rational Multi pedagogi considera ca este una din cheile sucesului in dezvoltarea intelectuala si in cariera profesionala. Matematica, si mai modern Statistica, sunt considerate cele mai importante subiecte pe care copiii le studiaza la scoala.
Va invitam la discutie intre parinti: Matematica si copilul: intre cheia succesului in viata, meditatii si legatura cu muzica citeste in continuare aici >
Alte discutii despre meditatii - pe forumul parintilor
Meditatii la clasa a treia ?
Meditatii romana si matematica la clasa a patra???
meditatii matematica
Meditatiile - pro si contra!
Vine simularea pentru BAC si... nimic!
Recomandare de citit: Școala de acasă. De ce fac meditaţii preșcolarii
autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate 2021
Ce sentimente ti-a produs acest articol?
Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!
Scrie un comentariu
Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII