FITONASAL Pediatric - Oferă libertate respirației bebelușului

FITONASAL Pediatric - Ofera libertate respiratiei bebelusului

FITONASAL Pediatric - Ofera libertate respiratiei bebelusului

  • Congestia nazală este de cele mai multe ori primul semn de răceală, viroză sau o reacție alergică la un stimul extern, iar pentru cei mici reprezintă o adevărată problemă, întrucât le afectează capacitatea de a dormi liniștiți sau de a se hrăni corespunzător.


    Devenit un factor de stres, din cauza dificultății de a elibera căile respiratorii la vârste mici și foarte mici, nasul înfundat se transformă într-o sursă permanentă de disconfort.

Principala preocupare atunci când ne confruntăm cu această situație este „Cum pot elibera nasul copilului fără a interveni agresiv la nivelul mucoasei și fără substanțe care dezvoltă reacții adverse?” Pentru că sezonul răcelilor și al virozelor este abia la debut, este esențial să cunoaștem cele mai importante indicații de a trata nasul înfundat al copiilor și de a le acorda suportul necesar pentru ca ei să își recapete starea de bine și zâmbetul.

FITONASAL Pediatric eliberează nasul înfundat al copiilor, protejându-l

Fitonasal Pediatric este un decongestionant formulat în mod special pentru a elibera nasul celor mici în caz de congestie și iritație a cavităților nazale cauzate de sindroame gripale, răceală obișnuită, rinite alergice și sinuzite, atât acute cât și cronice. Fitonasal Pediatric acționează prin TANNISAL, un complex molecular natural de taninuri și sare gemă, care interacționează cu mucoasa nazală având:

 acțiune descongestionantă, datorită unei acțiuni osmotice echilibrate, care favorizează mobilizarea apei din țesuturile congestionate fără a irita sau usca mucoasa;
 o acțiune protectoare asupra mucoasei datorită formării unui strat mucoadeziv și acțiunii antioxidante.

Totodată, prin jetul său pulverizat cu flux continuu, produsul are o acțiune de curățare profundă a cavităților nazale prin care îndepărtează mucusul în exces și agenții patogeni, iritanți și alergenici din acesta (virusuri, bacterii, fum, smog, polen, substanțe iritante etc.). Această acțiune este deosebit de utilă pentru sugari, care nu își pot sufla nasul, și pentru copii, care nu își suflă nasul în mod corect.

Aceste caracteristici recomandă Fitonasal Pediatric, în special în cazul tusei cauzate de picurarea postnazală. De fapt, posibila stagnare a mucusului în cavitățile nazale și prezența microorganismelor și a substanțelor alergene, prin intermediul picurării postnazale, pot cauza tuse sau alte probleme precum durere de gât și otite medii.

Fitonasal Pediatric nu conține substanțe decongestionante vasoconstrictoare și, datorită mecanismului său de acțiune non-farmacologică, nu dă dependență, nu usucă mucoasa nazală, nu irită și poate fi utilizat în mod frecvent, chiar și pentru perioade îndelungate. Utilizarea produsului la sugari și copii favorizează respirația și facilitează odihna pe timpul nopții.

Produsul este un dispozitiv medical certificat CE și este disponibil în farmacii.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!