Ce rol joaca copiii in raspandirea coronavirusului? O intrebare critica pentru oprirea virusului.

Ce rol joaca copiii in raspandirea coronavirusului? O intrebare critica pentru oprirea virusului.

Ce rol joaca copiii in raspandirea coronavirusului? O intrebare critica pentru oprirea virusului.

Ce rol joacă copiii în răspândirea acestuia? Aceasta este o întrebare critică în ceea ce privește obținerea unui control asupra coronavirusului.

veti citi
Ce rol joacă copiii în transmiterea virusului care provoacă boala Covid-19?
Dovezile arata ca acest virus nu produce boli grave copiilor
Daca virusul incepe sa se raspandeasca, scolile vor fi inchise

Ce rol joacă copiii în transmiterea virusului care provoacă boala Covid-19?

Printre numeroasele, multe necunoscute cu privire la coronavirus este despre rolul copiilor in transmiterea acestui virus. noul virus corona: Ce rol joacă copiii în transmiterea virusului care provoacă boala Covid-19?

Este o întrebare la specialiștii în sănătate publică nu au inca un raspuns. Inca nu se stie daca copiii sunt doar martori inocenti ai acestui virus, infectandu-se dacă cineva aduce virusul în preajma lor sau sunt purtatorii care duc mai departe acest virus. Iar un raspuns clar si cat mai curand ar oreri specialistilor solutie critică pe care să o folosească în lupta împotriva virusului.

Pentru ca in fucntie de acest raspuns, autoritatile din fiecare tara ar putea lua deciziile cele mai eficiente. Ar trebui să fie închise școlile? Ar trebuie cautate urgent solutii pentru ca parintii sa isi tina copiii acasa? Ar trebui ca copiii sa nu mai intre in contact cu persoanele in varsta? Bunicii lor de pilda?

Verifica ultimele stiri despre coronavirus in Romania pe topicul de discutii Coronavirusul este și in Ro

Dovezile arata ca acest virus nu produce boli grave copiilor insa copiii ar putea ajuta la amplificarea transmiterii

Deși dovezile de până acum sugerează că acest virus nu produce bolile grave copiilor, există motive de a crede că copiii ar putea ajuta la amplificarea transmiterii. Copiii joaca acelasi rol în timpul sezonului gripal, devenind bolnavi și transmit virusuri gripale asupra părinților, bunicilor, profesorilor și îngrijitorilor.

În timp ce noul virus provine dintr-o familie virală diferită, comportamentul său este mai asemănător cu gripa decât verii săi din familia corona, SARS și MERS, făcându-i pe experți să se întrebe dacă procedează la fel.

Epidemiile de gripa au de multe ori ca mobil de transmitere - scolile si gradinitele.

Daca virusul incepe sa se raspandeasca, scolile vor fi inchise

Închiderea școlilor ar putea deveni o realitate dacă in tari in care incepe transmiterea sustinuta a virusului, a declarat Nancy Messonnier, directorul Centrului American pentru Imunizare și Boli Respiratorii CDC. Deci acest lucru se poate intampla si in Romania. Pentru ca multi specialisti de la CDC sunt de parere ca - ei, copiii joacă probabil un rol în răspândirea virusului.

Pe de o parte, daca copiii sunt infectacti - nu există niciun motiv să credem că nu vor transmite mai departe virusul.

Închiderea școlilor este unul dintre instrumentele pe care oficialii de sănătate publică le adesea pentru - sau cel puțin să aibă în vedere - când se răspândesc bolile infecțioase. Peste 1.300 de școli din 240 de comunități din Statele Unite au închis școlile pentru o perioadă în primele zile ale pandemiei de gripă din 2009, cauzate de virusul H1N1.

Citeste si Pregateste-ti familia pentru izolarea impotriva Coronavirusului. 6 sfaturi de la o familie care trait carantina in China

Specialistii de la CDC au recomandat inițial ca școlile să se închidă timp de șapte zile - ulterior l-a extins la 14 zile - dacă infecțiile au început să crească în rândul elevilor lor. Totuși, în câteva săptămâni, când a început să devină evident virusul a cauzat în principal boli ușoare, CDC a renunțat la recomandarea de închidere a școlii. În ciuda acestui fapt, pe măsură ce pandemia a progresat, închiderea școlilor a continuat să apară - pentru a vota proactiv răspândirea bolii sau pentru că atât de mulți angajați sau studenți erau bolnavi încât nu avea sens să țină școala deschisă.

► Citeste si Coronavirusul si sarcina. Sfaturi importante pentru gravidute si intreaga familie de la medicul ginecolog

Despre CORONAVIRUS

Coronavirusul si copiii - patru masuri esentiale pentru a-i proteja. Sfaturi de la UNICEF

Ce este coronavirus, virusul al carui focar a inceput in China si cum ne putem feri

Protejeaza-te impotriva coronavirusului cu un simplu pas

autor: redactor Desprecopii  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII