Pentru prima data tatic - fiecare fotografie spune cat o mie de cuvinte

Pentru prima data tatic - fiecare fotografie spune cat o mie de cuvinte

Pentru prima data tatic - fiecare fotografie spune cat o mie de cuvinte

Aceste fotografii ale tăticilor cu puii lor nou-nascuți sunt minunate, dar arată că și tăticii sunt emotivi.

Să îț vezi copilul pentru prima dată este un moment de nedescris. Chiar și cu toate emoțiile copleșitoare pe care sigur le vei simți, este ceva ce nu vei uita niciodată, dar totuși: dacă ai avea ocazia să îngheți acel moment și să-l surprinzi într-o fotografie pentru totdeauna, nu ți-ai dori asta? Pentru un tată, nu există nimic mai minunat decât privirea copilului său nou-născut, motiv pentru care fotografiile de naștere ale tăticilor făcute imediat după nașterea puiului sunt unele dintre cele mai frumoase.


- vei citi:
Tăticii cu bebelușii lor nou-născuți
Lecturi obligatorii pentru taticii de azi
Forumul taticilor

Tăticii s-ar putea să nu poată experimenta sentimentul magic de a naște un copil, dar cei prezenți la naștere sunt în continuare capabili să asiste la miracolul vieții (da, asta sună colțos, dar este o afirmație exactă!). Prima dată când un tată își ține copilul în brațe va fi o experiență imensă de legătură atât pentru tată cât și pentru copil, iar această legătură va înflori, într-o relație minunată.

Fotografiile acestor tătici făcute în momentul în care s-a născut bebelușul lor te vor face să simți toate senzațiile - și, eventual, chiar te vor inspira să angajezi un fotograf de naștere atunci când este rândul tău

1. Un zâmbet uriaș

În această fotografie de Monet Nicole, un tată este extrem de entuziasmat să își vadă puiul pentru prima dată, dar cine poate să-l învinovățească ?!

2. Piele pe piele

În această fotografie de Renèe Mason, tatăl și nou-născutul se bucură de una dintre cele mai intime experiențe: contactul piele pe piele.

3. Bine înfășat

Audrey Rodriguez a surprins acest moment frumos între un tată și copilul său. Un moment atât de tandru...

4. Sunt tatăl tău

În această fotografie, Paulina Splechta, a surprins un tată ce îi zâmbește nou-născutului, în timp ce poartă în mod corespunzător un tricou Star Wars care scrie: „I am your father”.

5. Atât de multe emoții

Acest tată este clar copleșit de emoție în această fotografie realizată de Dannielle Hale.

6. Nașterea în apă

Poți vedea bucurie pură pe fața acestui tată în fotografia realizată de Rodriguez. Această imagine este perfectă.

7. Cel mai mare zâmbet

Această fotografie adorabilă de Mason încapsulează fiorul de a-ți da seama bebelușului tău este în sfârșit aici, este real. Și tu ești tată! Ce ar putea fi mai minunat?

8. Un prim sărut

Nicole surprinde un minunat și blând prim sărut între tată și copil - chiar se pare că acest copil zâmbește. Și cât de dulce este mama, pe fundal?

9. Momente de liniște

În această fotografie a lui Hale puteți vedea în mod clar cât de fericit este tatăl, în timp ce atinge cu blândețe fața copilului său.

10. Familia este totul

În această fotografie de Splechta, tatălui pare că nu-i vine să creadă că a ajutat la crearea acestui micuț pui de om. Acest moment pare a fi unul atât de pașnic pe fondul haosului ce are loc cu siguranță.

11. Cel emoțional

În această fotografie a lui Katherine Marivelle, un tată arată cu adevărat de parcă s-a născut pentru a face acest lucru.

12. Copil curios

Nu se întâmplă adesea să te uiți la ochii unui nou-născut într-o fotografie imediat după ce s-a născut, așa că dă-mi un minut pentru a savura această imagine. Adorabil!

13. O minune cu adevărat

Hale ne arată exact cum acestui tată nu-i vine să creadă cât de norocos este să-și țină copilul în brațe. Uită-te la zâmbetul său!

14. Acel sentiment de mândre

Marivelle a surprins una dintre primele fotografii ale acestei familii împreună. Tatăl acesta nu ar putea arăta mai încântat - iar mama tocmai a trecut prin 45 de ore de travaliu...

15. Momentul lor unic

Tatăl nu poate înceta să zâmbească, spune Splechta - de fapt, se pare că nici nu observă camera :)

16. Primul plâns

Chiar și primele strigăte ale unui nou-născut sunt adorabile, oricât de puternice ar fi. În această fotografie de Nicole, tata o ține pe mamă în timp ce își ține și copilul.

17. Îmbrățișarea

Această fotografie dulce a lui Mason arată un tată copleșit de emoție. Acesta este un lucru pe care îl poate înțelege fiecare părinte.

18. Nu îmi pot feri privirea

Se pare că mama și tata abia se observă reciproc în această fotografie de Rodriguez - sunt complet compleșiti de noul lor bebe.

19. Zâmbește peste tot

În această fotografie, Hale a surprins unul dintre primele momente ale acestei familii împreună și este cu adevărat minunat. Amândoi arată atât de fericiți.

20. Rândul tatălui

Această fotografie de Splechta este perfectă: mama care ține mâna tatălui, tatăl care își ține puiul piele-pe-piele, bebelușul arătând foarte liniștit.

21. Cel mai minunat moment

Tatăl acesta nu-și poate menține bucuria în timp ce își privește copilul nou-născut, în această fotografie de Marivelle. Practic este imposibil să privești această imagine fără să zâmbești.

22. O privire specială

Nu pot spune sigur, dar sunt destul de sigură că acest tată are lacrimi de fericire în aceast moment frumos surprins de Mason.

23. Prima privire

Aceasta ar putea fi prima dată când tatăl își vede nou-născutul, în această fotografie de Splechta. Uită-te la chipul acela micuț.

24. Minune iubitoare

Cât de dulce este această frumoasă fotografie de Marivelle? Puteți spune imediat cât de fericit este acest tată să își țină nou-născutul.

 Lecturi obligatorii pentru taticii de azi:

A fi tata inseamna sa fii o calauza 
Viata sexuala inainte si dupa nastere 
Pregatiti-va pentru a deveni parinti (cu umor) 
Lectiile barbatilor: Ce sa NU faceti in sala de nasteri 
Când tatal este gelos pe noul nascut  
Depresiile proaspatului tatic
Cinci mituri ale meseriei de tata
Sunt tata de bebelus si asta imi umple inima de un vulcan de sentimente

 Despre revenirea la silueta anterioara sarcinii, cititi :

Cum si cand ne recapatam silueta 
Tinerele mamici, silueta si vedetele
La cat timp dupa nastere putem incepe exercitiile fizice?

Abdomen plat: 4 metode care functioneaza:

Dieta de 7 zile pentru un abdomen plat
Secretul pentru a pierde in greutatate si legatura cu Eu-ul ascuns din spatele oglinzii
Masajul remodeleaza abdomenul proaspetelor mamici
10 activitati pentru un abdomen plat

 FORUMUL TATICILOR moderni

  Forumul taticilor
Doar pentru tatici, acei tatici care vor sa conteze in viata copiilor lor

autor: sursa - yourtango.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII