Emotionant: 50 de bebelusi isi astepta parintii sa vina sa ii ia acasa - oare cat vor mai intarzia?

Emotionant: 50 de bebelusi isi astepta parintii sa vina sa ii ia acasa - oare cat vor mai intarzia?

Emotionant: 50 de bebelusi isi astepta parintii sa vina sa ii ia acasa - oare cat vor mai intarzia?

Criza generata de pandemia de coronavirus este motivul pentru care 50 de bebelusi sunt actualmente izolati într-o clinica de fertilitate din Ucraina, si isi astepta parintii sa ii vina sa ii ia acasa. Parintii (multi din Romania) sunt la randul lor disperati ca nu isi pot strange in brate copiii. Bebelusii sunt bine, si sunt ingrijiti conditii de maxima siguranta.

Iata povestea emotionanta a celor 50 de bebelusi isi astepta cuminti - parintii sa vina sa ia acasa.

 

Pentru un cuplu caruia medicii ii dau diagnosticul de infertilitate, perspectiva de a nu avea copii este una extrem de dureroasa. La capatul acestui verdict pot sta ani de zile de tratamente pentru fertilitate, analize, sarcini pierdute si ... ceea ce nu se vede aproape niciodata - multe lacrimi.

In Ucraina exista o clinica celebra in toata lumea care poate indeplinii visul cel mai arzator al unui cuplu care se confrunta cu probleme de infertilitate: acela de a-si tine copilul biologic in brate.

Am aflat de Clinica BIOTEXCOM chiar de pe Forumul Aspirantelor de pe Desprecopii.com. In Ucraina, la BIOTEXCOM, o echipa completa de specialisti in fertilitate si medici dedicati i-au facut fericiti pe multi parinti din toata lumea. Multe din aceste cupluri sunt din Romania. Clinica s-a remarcat in randul "aspirantelor" prin rata mare de succes si mai ales prin procedura de mama-surogat. Ei bine exact programul de mama-surogat a creeat aceasta situatie deosebita: copiii s-au nascut si parintii nu pot ajunge la ei!

De ce bebelusii nu pot fi reuniti cu parintii?

Pentru cuplurile care isi permit (nu este ieftin) calatoria la Kiev, capitala Ucrainei, poate insemna realizarea unui vis la care multe nu mai sperau: sa isi tina in brate copilul lor biologic.

Clinica BioTexCom, oferă pacienților săi o serie de servicii ce țin de RUAM - si anume FIV, donare de ovocite si intregul proces (biologic si legal) de mama surogat.

Programul de mama surogat implica insa mai multe vizite intre 2 si 5 zile, de la consultatia initiala si pana la ultima vizita (dupa aproximativ 9 luni). Ultima vizita - cand parintii urmeaza sa plece acasa cu bebelusul - este si cea mai lunga: aproximativ 2 saptamani. Aceasta ultima vizita presupune perioada perfectarii actelor pentru nou-nascut. 

Daca parintii nu reusesc sa ajunga la aceasta vizita, copiii nu pot sa paraseasca legal Ucraina si procedura se blocheaza.

"Suntem disperati! De patru ani incercam sa avem un copil. Am trecut prin toate procedurile si tratamentele posibile. Am fost la 3 clinici de fertilitate din tot atatea tari. In final am ajuns in Ucraina la BioTexCom si am apelat la programul de mama surogat. Era ultima noastra speranta. Nu ne-a venit sa credem ca Dumnezeu a fost pana la urma alaturi de noi si ca visul a devenit realitate. Bebelusul nostru s-a nascut pe 10 Aprilie dar noi nu putem ajunge la el! Cei patru ani nu mai inseamna nimic. Asteptarea este mai grea ca niciodata" Ne-a declarat o proaspata mamica din Romania, care insa doreste sa ramana in anonimat.  

 

Iata un video realizat de un angajat de la clinica cu o parte din bebelusi care isi asteapta parintii

O imagine de o mie de cuvinte - acesti bebelusi isi astepta cuminti parintii sa ii ia acasa.

Stim ca intre timp sunt 50 de bebelusi care isi asteapta parintii biologici. Ne imaginam si nerabdarea parintilor. Dar, peste putin timp, speram - inimile lor vor bate impreuna.

Nu doar parinti din Romania se confrunta cu aceasta problema: închiderii frontierelor din cauza coronovirusului

Povestea unui cuplu din Spania

Când Marta s-a născut la Kiev săptămâna trecută, granițele Spaniei și Ucrainei erau deja închise din cauza situației de urgență la nivel mondial cauzată de noul coronovirus, însă tatăl ei a reușit să nu rateze acest moment, zburând cu 24 de ore înainte de inchiderea granitelor. Aceasta a fost o călătorie de urgență, explică mama Martei, Maria Falagan, care urma sa calatoreasca in ziua urmatoare. A fost nevoita sa ramana  în Spania și nu știe când o va putea vedea pe fetita personal.

O familie de britanici

O situatie similara este traita de cuplul britanic Nadene și Sam Ghouri. În timp ce ea este blocată cu micuțul Gilbert la Kiev, el nu-l poate vedea decât prin intermediul apelurilor video, pe Skype.
Exista si multe cupluri care intenționau să devină părinți cu ajutorul unei mame surogat în Ucraina si nu au putut să treacă frontiera la timp. Acum trebuie sa astepte, iar penru un cuplu care se confrunta cu probleme de infertilitate, asteptarea este foarte grea.

Pandemia de coronavirus a lasat 50 de bebelusi fara parintii lor

Criza generata de pandemia de coronavirus este motivul pentru care 50 de bebelusi sunt actualmente închiși în clinica BIOTEXCOM - in conditii de maxima protectie - si astepta ca parintii lor sa ii vina sa ii ia acasa. 

Iata mesajul specialistilor de la clinica Biotexcom

Dragi părinți! Din păcate, din cauza măsurilor luate cu privire la carantină și închiderea frontierelor Ucrainei, mulți dintre voi nu pot ajunge pentru a vă lua nou-născuții acasă. Știm cât de îngrijorați sunteți acum din cauza separării de copilașul vostru mult așteptat. De aceea, vă vom oferi maximum de informații despre măsurile de siguranță pe care le luăm, precum și despre îngrijirea pe care nou-născuții o primesc.

În Baby room-ul de la Biotexcom lucrează în prezent o echipă de bone profesioniste  cu pregătire medicală. Activitatea se desfășoară în regim de schimb de ture, cu ședere permanentă și izolarea completă a personalului pentru o perioadă de 30 de zile. Toate lucrurile necesare copiilor și bonelor sunt livrate de curieri. În Baby room, se respectă programul de dezinfecție cu quartz, aerisire și prelucrare a suprafețelor. Accesul în Baby room este permis doar bonelor care respectă cu strictețe protocolul de purtarea măștilor de protecție, mănușilor și dezinfectării cu substanțe antiseptice.
Informații suplimentare puteți obține de la propriul manager coordonare. Aveți grijă de Dvs. în timp ce noi avem grijă de bebelușii voștri. Pe curând!

Vestea buna: bebelusii sunt in conditii de maxima siguranta si sunt bine ingrijiti

Iata un mesaj despre modul in care bebelusii sunt ingrijiti, in asteptarea parintilor lor.

 

Va luptati cu Infertilitatea? Cititi pe Desprecopii.com despre: FIV, donare de ovocite si mama surogat

De ceva timp și Donarea de mitocondrii, da-da anume mitocondrii s-a dovedit a fi foarte efectivă pentru femeile care au deja o vâstă și AMH foarte mic, însă, cu toate acestea, își doresc să aibă un copil cu genetică proprie. Astfel, cuplurile găsesc soluționarea problemei datorită mitocondriilor active donate. 

Pe scurt mai întâi se vor preleva ovocitele proprii, apoi va urma completarea acestora cu mitocondrii donate, pentru a introduce o doză de ”energia donate”, iar după se va efectua fecundarea cu sperma bărbatului dvs. În continuare, embrionul (embrionii) cultivat se va introduce direct în uterul soției unde o să-și continue dezvoltarea sa individuală. Însăși procedura nu este deloc dureroasă. Momentul culminant va sosi deja după 9 luni. Această tehnică le permite femeilor, care au anumite afecţiuni genetice să aibă copii sănătoşi cu informația ereditară proprie.

La BioTexCom se practică substituția mitocondrială. Iata ce afirma clinica: "În urma acestei proceduri noi nu numai că reînnoim energia proprie a ovocitului pacientelor noastre, dar și păstrăm toată informația ereditară de la părinți." 

Citeste in continuare mai multe informații prețioase despre procedeul de fertilizare in vitro cu donare de ovocite și despre surogatul gestațional.

Problema infertilității care afectează cuplurile este tot mai frecventă în România si exista un interes crescând pentru informații specializate despre procedee ca fertilizare in vitro cu donare de ovocite și surogatul gestațional (mamă surogat).

Mai multe informatii despre clinica BIOTEXCOM  si despre programele sale, cu informatii pentru cuplurile din Romania, puteti gasi aici.

autor - Desprecopii.com, aprilie 2020
Toate drepturile rezervate © Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII