Recuperarea dupa infidelitate - confesiuni

Recuperarea dupa infidelitate - confesiuni

Recuperarea dupa infidelitate - confesiuni

N-am vazut niciun topic pe In unul sau in doi in care sa ni se spuna ce s-a intimplat dupa ce a trecut iuresul emotional cel mare si cei doi soti au decis ca raman impreuna.. si sunt o multime de intrebari aici: de ce au ramas impreuna?

Asta e ca-n poveștile care se termină cu nunta fabuloasă, unde mireasa emoționată și mirele zâmbitor fac frumos la poză, dar nu ne mai spune nimeni cum a decurs viața lor după ce a trecut luna de miere... 😅 Sunt o mulțime de povești aici despre infidelitatea partenerului de cuplu, bărbat sau femeie. Am trăit, fiecare personal sau alături de alți prieteni virtuali aici, suferința sfâșietoare a trădării în iubire. 💔

Cand dragostea nu mai e miere

N-am vazut niciun topic pe In unul sau in doi in care sa ni se spuna ce s-a intimplat dupa ce a trecut iuresul emotional cel mare si cei doi soti au decis ca raman impreuna.. si sunt o multime de intrebari aici: de ce au ramas impreuna?

Ce s-a schimbat in relatie? cum s-a schimbat fiecare? ce urme a lasat infidelitatea? au iertat, au uitat sau doar au trecut cu vederea? etc...
Incep eu si va astept la discutii..

Eu n-am uitat si nici n-am iertat.

Am ramas impreuna fiindca, intr-un final, am recunoscut amindoi ca mai simtim ceva unul pt celalalt, inca nu stiu daca e suficient sa tragem caruta mai departe. muncim. vorbim. mult mai mult ca inainte si despre lucruri mult mai importante.

Pentru ca n-as fi putut imparti emotiile legate de copiii nostri cu alt barbat, caci el n-ar fi simtit ca mine fata de ei.
Pentru considerente practice ale vietii, dar acestea au fost secundare. n-as fi putut ramine doar pt ele. ..

Ne-am schimbat si la nivel personal, dar si in felul in care ne raportam la relatia de cuplu. ne-a devenit mai importanta decit pina acum 3 ani, cind o luam ca pe un dat si credeam ca merge de la sine. nu mergea.

Ne imbogatim viata profesionala. el termina acum niste cursuri, eu m-am inscris la a doua facultate. sunt in sesiune:)
ne facem timp pt noi doi si ne distribuim sarcinile casei, ale copiilor, in mod echitabil.
cam asta e la mine, la mai bine de un an de la sfirsitul povestii de chin, pe care unii ati citit-o.
cum e la voi?

autor: ilia_99,   membra a clubului Desprecopii.com  -

O alta poveste despre infidelitate

Sunt multe de spus, voi începe cu începutul. Am 33 de ani, sunt căsătorită de 13 ani, soțul meu are tot 33 de ani și avem un băiețel de 5 ani pentru care am luptat foarte mult să îl avem, eu având probleme. Asta ne-a împins să încercăm în străinătate. Suntem de 7 ani într-o altă țară, am lăsat totul în urmă și am început o nouă viață împreună aici. Cu bune și cu rele, au trecut 13 ani. Anul trecut, în octombrie, am aflat că sunt din nou însărcinată, o sarcină neașteptată, surpriză pentru toți.

În decembrie, mama mea (56 de ani) a decedat. Însărcinată fiind, a fost o perioadă grea pentru mine. În ianuarie, soțul meu mi-a spus că a găsit pe altcineva (48 de ani), s-a îndrăgostit, nu mai suportă să stea lângă mine, s-a săturat și că în ultimii 4 ani a stat alături de mine doar pentru copil. A fost cel mai groaznic, cel mai negru moment din viața mea, m-a trădat când aveam cea mai mare nevoie de el.

2 luni nu știu cum au trecut pentru mine, nedormită, nemâncată, plângeam și iar plângeam. Sunt încă aici lângă el și el este lângă noi. Eu nu am plecat, fiind însărcinată, depind de el din punct de vedere financiar și aici am și asigurare. În România nu am nimic, iar el nu a plecat cred că din comoditate. "Iubita" lui este plecată cu contract prin Germania, are și ea 3 copii din 2 relații diferite, este și bunică și urmează să devină din nou.

Mulți spun că ne-am căsătorit de mici, am crescut împreună, ne-am realizat împreună, am făcut o universitate, ne-am cumpărat apartament, eram foarte ok. Da, recunosc, de când a venit cel mic, nu i-am mai dat soțului meu atâta atenție, mai țipam, îl mai criticam, dar aș fi preferat să stea de vorbă cu mine înainte de a acționa în modul în care a făcut-o.

Oricum ar fi, lunile au trecut, eu sunt mai ok, mai am zile când plâng dar îmi revin. Mai sunt 2 luni până nasc și în august voi merge în România și nu o să mă mai întorc. Voi cere divorțul și mă voi axa doar pe mine și copii. Așa îi ofer și libertatea și șansa de a fi fericit și liniștit lângă ea. A zis că ea este ceea ce și-a dorit dintotdeauna și atunci când iubești trebuie să lași persoana iubită să-și urmeze drumul dorit. Știu că va regreta, dar trebuie să vadă singur asta, nu trebuie să îi spun eu sau oricine altcineva.

Deci mămici, suntem și vom fi întotdeauna puternice pentru copiii noștri, și Dumnezeu nu ne va lăsa niciodată la greu. Sunt încercări pe care El ni le dă pentru că știe că putem, nu ne dă mai mult decât putem duce. 🌸

Urmariti reactiile la acest topic aici>> 

Despre relatie si dragoste...

5 cai de a va imbunatati relatia cu partenerul
Sufletele pereche
Sfaturi de dragoste...Feng Shui
10 cuvinte pentru o relatie armonioasa
Cheama umorul in dormitor
Saruta-l in fiecare zi
Cat de egoisti sunt barbatii?
Darurile de aniversarea casatoriei: un ghid an-cu-an
Pana cand moartea ne va desparti?
8 lucruri despre casatorie  pe care nu ti le spune nimeni dinainte  

Relatie

Cheama umorul in dormitor
Saruta-l in fiecare zi
Cat de egoisti sunt barbatii?
Fata in fata cu fosta ...
Prima intalnire de dupa divort,  10 reguli de urmat
Darurile de aniversarea casatoriei: un ghid an-cu-an
Pana cand moartea ne va desparti?
8 lucruri despre casatorie  pe care nu ti le spune nimeni dinainte
10 cuvinte pentru o relatie armonioasa
Sufletele pereche
Sfaturi de dragoste...Feng Shui
Regulile unei desparţiri elegante, după Jennifer Aniston
Jurnalul unei femei înşelate
Pregatiti-va copiii pentru divort
Cand tati nu e - sau despre barbatii care isi parasesc familia
Divortul  cum ii afecteaza pe copii
7 sfaturi pentru mame singure
Nu va destramati casnicia din cauza copiiilor!

Viata in dormitor 

7 solutii pentru o viata sexuala mai buna
Reguli feng shui în dormitor
8 lucruri trasnite pe care barbatii le cred despre sex...
Cele mai importante 10 intrebari despre Dragoste si Sex
Modul cum mancam arata cum facem sex
Trucuri pentru seductie
Sexul ca o terapie
Sexul fara orgasm
Sexul si alimentele din bucatarie
Cateva secrete despre sex pentru parinti
  

 Forum despre viata in 2

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici! 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Iza
    Izatrimis la 1/5/2023

    Buna tuturor. Sunt multe de spus, voi începe cu începutul. Am 33 ani, casatorita de 13 ani, sotul are tot 33 ani şi avem un baietel de 5 ani pentru care am luptat foarte mult sa îl avem, eu având probleme, si asta ne-a împins sa încercam în strainatate. Suntem de 7 ani într-o alta tara, am lasat totul în urma şi am început o noua viata împreuna aici. Cu bune cu rele au trecut 13 ani, anul trecut în octombrie am aflat ca sunt din nou însarcinata, o sarcina neaşteptata, surpriza pentru toţi. ÃŽn decembrie mama mea (56 ani) a decedat, însarcinata fiind a fost o perioada grea pentru mine, în ianuarie sa aflu de la soţul meu ca el a gasit pe altcineva (48 ani), sa îndragostit, nu mai suporta sa stea lânga mine, sa saturat, ca el ultimi 4 ani ia stat alaturi de mine doar pentru copil. Pot spune ca a fost cel mai groaznic, cel mai negru moment din viata mea, ma tradat când aveam cea mai mare nevoie de el. 2 luni nu ştiu cum au trecut pentru mine, nedormita, nemancata, plângeam şi iar plangeam. Sunt înca aici lânga el şi el este lânga noi, eu nu am plecat însarcinata fiind, depind de el din punct de vedere financiar şi aici am şi asigurare, in Romania nu am nimic, iar el nu a plecat cred ca din comoditate 😅. "iubita " lui este plecata cu contract prin Germania, are şi ea 3 copii din 2 relaţii diferite, este şi bunica şi urmeaza sa devina din nou. Mulţi spun ca ne-am casatorit de mici, am crescut împreuna, ne-am realizat împreuna, am facut o universitate, ne-am cumparat apartament, eram foarte ok, da recunosc eu de când a venit cel mic lui nu I-ma mai dat atat de multa atenţie, şi mai tipam, il mai criticam, dar as fi preferat sa stea de vorba cu mine înainte de a actiona în modul în care o face. Oricum ar fi, lunile au trecut, eu sunt mai ok, mai am zile când plâng dar îmi revin, mai sunt 2 luni pana nasc, si in August voi merge în România şi nu o sa ma mai întorc, voi cere divorţul si ma voi axa doar pe mine şi copii. Asa ii ofer şi libertatea şi sansa se a fi fericit şi liniştit lânga ea, a zis ca ea este ceea ce şi-a dorit din totdeauna, si atunci când iubeşti trebuie sa sa laşi persoana iubita sa îşi urmeze drumul dorit. Știu ca va regreta, dar trebuie sa vada singur asta nu trebuie sa ii spun eu sau oricine altcineva. Deci mamici suntem si vom fi întotdeauna puternice pentru copii noştri, şi Dumnezeu nu ne va lasa niciodata la greu, sunt încercari care El ni le da pentru ca ştie ca putem, nu ne da mai mult decat putem duce. 💪💪💪

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII