Joc de concentrare

Joc de concentrare

Joc de concentrare


Cum se joaca?

Asezati copiii intr-un cerc si atribuiti fiecaruia cate un numar. Copilul cu numarul 1 va incepe jocul prin a striga propriul numar, si un alt numar la intamplare, cum ar fi, "unu, patru."

Acum, copilul cu numarul 4 isi striga propriul numar  si un alt numar la intamplare, cum ar fi, 'patru, noua".Llasati-i asa  cateva runde, apoi modificati jocul prin adaugarea unei noi reguli: acum, copiii trebuie sa bata de doua ori din palme la unison in timp ce unul dintre ei striga numerele. Jocul devine dificil, deoarece in timp ce aplauda, copiii trebuie sa se concentreze pe numere.

Scopul este de a vedea cat de multe runde pot juca fara sa amestece numerele.

Asteptam impresiile si ideile voastre, sau scenarii de noi joculete de aer liber la topicul special de pe forum: Scoateti copiii afara !

Va recomandam sa mai cititi si:

Sport pentru copii, activitati educative, animalute

Inteligenta emotionala a copilului

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII