Două cezariene la spitalul Cuza Vodă Iași, două experiențe total diferite - as vrea sa se puna mai mult accent pe alăptare și ingrijirea nou născutului

Doua cezariene la spitalul Cuza Vodă Iași, doua experiente total diferite - as vrea sa se puna mai mult accent pe alaptare si ingrijirea nou nascutului

Două cezariene la spitalul Cuza Vodă Iași, două experiențe total diferite - as vrea sa se puna mai mult accent pe alăptare și ingrijirea nou născutului

Ma numesc Alexandra și am doi băieți, diferența dintre ei fiind de 4 ani si 7 luni. Deși ambele nașteri au fost prin cezariana, au fost doua experiente diferite.

Am nascut la spitalul Cuza Vodă Iași cu dr Dan Mihalcea. Am sa va povestesc pe larg de ce aceste doua experiente au fost atat de diferite si sfatul meu dupa aceste experiente.

Vei citi:
Am avut doua nasteri prin cezariana
Am nascut la spitalul Cuza Vodă Iași
La a doua cezariana am avut operatia infectata
Alte experiențe personale de naștere din Iași, povestite de mămici

nasterea prin cezariana

Am avut doua nasteri prin cezariana

Bună, ma numesc Alexandra și am doi băieți, diferența dintre ei fiind de 4a si7l. Deși ambele nașteri au fost prin cezariana, au fost doua experiente diferite.

Am nascut la spitalul Cuza Vodă Iași cu dr Dan Mihalcea

Prima naștere a fost foarte ok pana în momentul în care am ajuns în salon și am dat peste asistente nu tocmai dragute, în aceeași oala intrând și medicul neontolog care mi-a zis la un moment dat ca ea vorbește cu bebe si nu cu mine...

La a doua cezariana am avut operatia infectata

A doua naștere a fost anul acesta în februarie, având un medic foarte ocupat, maternitatea având lipsa cică de "medici anestezisti". Experienta nașterii nu a fost cea mai plăcută, am așteptat sa întru în operație de dimineață de la ora 8 pana seara la 7, ocupandu-se de mine mai mult rezidentele, care nu m-au cusut bine și drept urmare am avut operatia deschisa aprox 2 luni ptr ca s-a infectat.

Contrar primei experiente când am ajuns în salon totul a fost super ok, am dat peste niște asistente de nota 10 și medicul neontolog fiind mai ok.

Prin urmare, chiar daca am avut aceeași intervenție sunt experiente total diferite, în funcție de personalul care este de garda și practic "norocul" fiecăruia.

La capitolul mâncare și curățenie sunt foarte ok. Per total este ok. Ceea ce mi-aș dori mai mult de la maternitatea Cuza Vodă este sa se puna accentul mai mult pe alăptare, tehnicile de îngrijire și igiena a bebelușului și medicii sa explice mai pe îndelete despre tratamentul pe care îl administrează bebelușilor când este cazul, chiar și banalul calciu dacă îl administreaza sa spună ptr ce și de ce!

Autor - Alexandra, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiențe personale de naștere din Iași, povestite de mămici

Nașterea la maternitatea Cuza Voda, Iasi: am născut natural un pui de 4 kg deși nu imi dădeau sanse - experiența mea

Nașterea prin cezariană la maternitatea Elena Doamna din Iași: bebe avea circulara de cordon - experiența mea

Nasterea la Iași: am trecut prin doua cezariene la Maternitatea Cuza Voda din Iași - experiența mea

Am născut natural la Maternitatea Cuza Vodă din Iași. M-au învățat tot ce trebuie - experiența mea

Nașterea la Maternitatea Cuza Vodă din Iași: eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger după 20 de ore crunte de travaliu.

 NASTEREA LA IASI  - AICI TOATE EXPERIENTELE POVESTITE DE MAMICI

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Alexandra, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII