După 3 luni de repaus la pat, am născut un bebe în condiții de privat - cezariană la Spitalul Elias din București

Dupa 3 luni de repaus la pat am nascut un bebe in conditii de privat - cezariana la Spitalul Elias din Bucuresti

După 3 luni de repaus la pat, am născut un bebe în condiții de privat - cezariană la Spitalul Elias din București

Oficial am intrat si eu in comunitatea de mame chiar daca ma simteam mama inainte sa nasc. Puiul meu a venit pe lume la Spital Elias din Bucuresti.

Am născut la spitalul Elias București, am avut parte de doamne doctorițe tinere ce erau rezidente și se comportau exemplar cu mămicile.  Am născut cu Dna doctor ce mi-a urmărit și sarcina, datorită dânsei am intrat in sala de operatie super optimista și încrezătoare! Toată viața ii voi mulțumi ca m-a ajutat sa scap de emoții și sa am încredere 100% că totul este bine așa cum spunea dânsa - iata cum a fost experienta mea si cred ca am nascut ca si la un spital privat.

Vei citi:
Recomandare sa stau la pat 3 luni
Medicul stia inca de la inceput ca vreau natural
Am avut conditii extrem de bune
Alte experiențe de naștere la Spitalul Elias din Bucuresti - povestite de mămici

nasterea prin cezariana

Recomandare sa stau la pat 3 luni

Oficial am intrat si eu in comunitatea de mame chiar daca ma simteam mama inainte sa nasc. Puiul meu a venit pe lume pe data de 14 Septembrie la Spital Elias din Bucuresti. Am fost la control pe data de 12 septembrie si medicul mi-a spus ca am col scurtat si m-a chemat la spital pe 14.

Dureri abdominale si intarirea burticii le aveam inca de la 7 luni si luam no spa la 6 ore si inca ceva prescris de medic, deci am avut recomandare sa stau la pat 3 luni. Am ajuns la spital si la control mi-a spus ca am colul extem de lung si ca ar preconiza un travaliu de 3 zile si ca nu promite ca nasc natural, asa ca el a zis facem cezariana. Nu m-am opus cu toate ca nu eram de acord cu o cezariana decat in caz de urgenta, deoarece eu stiind ca am stat atat la pat am zis ca el stie mai bine ca mine (m-am bazat pe increderea doctor-pacient).

Medicul stia inca de la inceput ca vreau natural

Ca si experienta in spital a fost super, asistentele foarte amabile, imi faceau calmante daca doream mai mult, infirmierele veneau mereu sa ne ingrijeasca in post operator. Ca si experienta m-am simtit ca la privat. Medicul meu a venit mereu la vizita foarte glumet si pozitiv. Bebelusul a stat numai la sectia de neonatologie, asa este politica in spital, nu ti-l da in camera.

Am avut conditii extrem de bune

Calmante la orice ora, supraveghere non stop si un personal tare amabil si cald. Eu am facut cezariana deoarece asa a decis medicul in ultimul moment, explicatia: nu ma dilatam chiar daca ma lasa 3 zile. Operatia a decurs foarte bine, durerile de dupa sunt destul de mari insa ce m-a ajutat foarte mult a fost faptul ca am incercat cu toata fiinta mea sa ma ridic din pat😂

Bebe s-a nascut cu 3100, 52 de cm la 38 si 4z. In spital am primit si foarte multe cadouri pentru bebe din partea.

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiențe de naștere la Spitalul Elias din Bucuresti - povestite de mămici

Am trecut 2 nașteri prin cezariană. In curand urmeaza a treia cezariană - experiența mea

O naștere prin cezariană perfectă la Spitalul Elias, cu medici exemplari - experienta mea

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: C., mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII