Emoții pentru venirea lui bebe 2: frica de a nu-mi putea iubi ambii copii la fel - jurnal de sarcină

Emoții pentru venirea lui bebe 2 -  frica de a nu-mi putea iubi ambii copii la fel - jurnal de sarcina

Emoții pentru venirea lui bebe 2: frica de a nu-mi putea iubi ambii copii la fel - jurnal de sarcină

În fiecare zi am mari emoții deoarece simt că Bebe vine. De când am fost internata și pana astăzi am avut în continuare dureri lombare sau de burtă cu o durata constantă, de intensitate mică spre medie.

După ce am intrat în săptămâna 37 durerile au început să se intensifice, durerea devine din ce în ce mai puternică și nu mai apare doar seara, ci se menține și pe parcursul zilei.

- vei citi:
Din saptamana 37 s-au intensificat durerile
Oare ii voi putea iubi pe ambii la fel?
Iris a devenit din ce în ce mai geloasa în ultimele 2 săptămâni
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii StefaniaCo - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Din saptamana 37 s-au intensificat durerile

În fiecare zi am mari emoții deoarece simt că Bebe vine. De când am fost internata și pana astăzi am avut în continuare dureri lombare sau de burtă cu o durata constantă, de intensitate mică spre medie. După ce am intrat în săptămâna 37 durerile au început să se intensifice, durerea devine din ce în ce mai puternică și nu mai apare doar seara, ci se menține și pe parcursul zilei. Am emoții pentru că peste 2 zile am urmatorul consult și mă gândesc că poate va fi ultimul, mă gândesc că dimineață când voi pleca e posibil sa îmi las fetița acasă pentru câteva zile, fără să o văd până la reîntoarcerea acasă cu bebe 2.

Oare ii voi putea iubi pe ambii la fel?

În fiecare zi încerc sa ma bucur de fiecare clipă lângă ea și sper ca în ziua când bebe va veni, dorul de Iris sa nu ma copleșească. Sper ca zilele cât voi sta internata după naștere să nu îmi provoace o stare depresiva și să îmi îngreuneze recuperare după operație. Totodată îmi este frică (,) că va interveni "diferențele" intre ei, că unul va fi mai iubit decât celalalt, sau mai rău, iubirea va fi împărțită (de exemplu Iris sa fie iubita mai mult de taicasu, iar bebe sa fie iubit doar de mine).. Ce-i drept frica aceasta vine după câteva episoade în care Iris m-a ignorat complet și a avut toata atenția și tot timpul dedicat pentru taicasu, iar soțul meu a fost foarte dedicat în creșterea și pregătirea lui Iris și nu l-a prea interesat de sarcină, nu s-a prea implicat la cumpărături sau la pregătirea pentru venirea lui bebe. El a fost mai mult pe principiul "ce atâta agitație? Avem lucruri de la Iris, la ce ne trebuiesc altele sau de ce sa ma stresez cu niște lucruri prin care am trecut odată".

Iris a devenit din ce în ce mai geloasa în ultimele 2 săptămâni

Dacă mă vede pe mine și pe taicasu împreună, face orice sa se bage între noi, sa ne despartă, de adormit vrea sa adoarmă lângă mine, dar toata noaptea sta lângă el, iar dimineața primul lucru pe care îl face este să îl caute, în schimb dacă vede pe altcineva că se aproprie de mine, face la fel cum face pentru taicasu (sa despartă persoana respectiva de mine, sa fiu doar pentru ea).

Autor - andreeancostea, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Mai multe despre: CÂTE operații de cezariană poate avea o femeie? Fiecare operatie de cezariana este mai complicată decât anterioara

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decat sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Mai 2023)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII