Am născut la Spitalul Filantropia și mă bucur că am ales acest spital. O naștere naturală fără epidurală - experiența mea

Am nascut la Spitalul Filantropia si ma bucur ca am ales acest spital. O nastere naturala fara epidurala - experienta mea

Am născut la Spitalul Filantropia și mă bucur că am ales acest spital. O naștere naturală fără epidurală - experiența mea

Am născut la Spitalul Filantropia și mă bucur că am ales acest spital. Cand a venit momentul am impins de 3 ori si s-a nascut minunea mea
Când a terminat de cusut, eu am mers imediat singura la baie fără niciun ajutor și moasa nu stia unde m-am dus, ma cauta în sala 🤣.

Toate asistentele au fost foarte grijulii cu mine, ma întrebau dacă am nevoie de ceva și sunt mandra ca am ales sa nasc natural (fără epidurala) CEA MAI BUNA ALEGERE! FOARTE CURAT.

vei citi:
Aveam dilatatie 3, dar m-au trimis acasa
Aveam contractii nedureroase
Dilatatie 9 fara dureri!
Am impins de 3 ori si s-a nascut minunea mea
Nașterea la București - alte experiențe povestite de mămici

nastere vaginala

Aveam dilatatie 3, dar m-au trimis acasa

Totul a început pe 09.01.2022 la ora 18:00 cand am pierdut o parte din dopul gelatinos. Făceam ciorba, 🤣 soțul era plecat sa îmi ia mandarine pentru ca da, mâncam kilograme pe zi de mandarine 🤣.

M-am panicat când am văzut ca am pierdut dopul asa ca mi-am sunat soțul sa vina repede, sa mergem la spital.

Pana a ajuns el eu mi-am făcut o baie și m-am îmbrăcat, bagajul era deja în mașină.

Am ajuns la spital, era un doctor cu o rezidenta pe care o invata și ii explica totul. Mi-a spus ca am pierdut dopul, nu am colul deschis dar aveam dilatația 3 însă nu aveam dureri și nu m-au oprit la spital.

Aveam contractii nedureroase - am plecat iar la spital

Am plecat. Am ajuns acasă și ce credeți? Am aprins iar focul la ciorba pentru ca nu era gata și voiam sa mănânc pentru ca aveam pofta... la ora 03:00 simțeam ca mi se întărea burta dar fără dureri asa ca am plecat iar la spital, era o alta doamna doctor, m-a consultat și imediat mi-a spus ca ma internează pentru ca voi naste.

M-am schimbat și am plecat spre sala de nașteri, dar nu aveam loc pentru ca era plin asa ca am așteptat pana la ora 06:30 pe scaun. A fost ok pentru ca nu am avut dureri și am putut astepta.

Dilatatie 9 fara dureri!

În sfârșit s-a eliberat un loc în sala de nașteri (abia așteptam să ajung să pot dormi🤣). Am întrat, mi-am pus apa lângă mine, telefonul la încărcat și am adormit. Mai veneau moașele sa vadă cum sunt din când în cand( doctora mea încă nu ajunsese, a fost anunțată ca trebuie sa nasc și sa vina) asa ca mi-am făcut somnul de frumusețe pana la ora 10:00 când a venit un domn doctor sa vadă cum am dilatația (o aveam 9) și nu simțeam absolut nimic. S-a mirat și el, între timp a ajuns și doctora mea a așteptat pe hol pana când au spus moașele ca sunt gata.

Am impins de 3 ori si s-a nascut minunea mea

Și... a venit momentul, am împins de 3 ori 😳 și a ieșit minunea noastră la 10:08. Au curatat-o, mi-au pus-o în brate și ne-au făcut poze, apoi a trebuit sa ma coasa pentru ca ma tăiase putin (a fost mare fetita 3250g).

Când a terminat de cusut, eu am mers imediat singura la baie fără niciun ajutor și moasa nu stia unde m-am dus, ma cauta în sala 🤣.

Toate au fost foarte grijulii cu mine, ma întrebau dacă am nevoie de ceva și sunt mandra ca am ales sa nasc natural (fără epidurala)

CEA MAI BUNA ALEGERE! FOARTE CURAT.

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Nașterea la București - alte experiențe povestite de mămici

Nașterea prin cezariană la Maternitatea Polizu a fost cu muuuulte emoții dar a meritat - experienta mea

Nașterea la Medlife: de frica unei cezariene am incercat toate metodele de declanșare a nașterii - experiența mea

Nașterea prin cezariană la Maternitatea Giulesti din Bucuresti: m-aș mai intoarce acolo și la al doilea copil - iată experiența mea

Am născut prin cezariană la Maternitatea Polizu, cu un medic foarte calm și empatic - experienta mea

Am nascut la prin cezariana la Maternitatea Giulești. Bebelusilor li se ofera lapte praf si eu nu am fost de acord cu asta - experienta mea

Nasterea la Filantropia: Am nascut la 37 de saptamani prin cezariana si e o decizie pe care nu o regret - experienta mea

Nașterea de urgență la maternitatea Bucur a fost o experiență pozitivă - tot personalul a fost de nota 10

►► NASTEREA IN BUCURESTI - EXPERIENTELE MAMICILOR

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Mai 2023)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Emy, o mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII