Am născut prin cezariană la spitalul Universitar din Bucuresti. Acum am un pui moale și pufos - experiența mea

Am nascut prin cezariana la spitalul Universitar din Bucuresti. Acum am un pui moale si pufos - experienta mea

Am născut prin cezariană la spitalul Universitar din Bucuresti. Acum am un pui moale și pufos - experiența mea

Am nascut cu domnul doctor Vasilescu, la spitalul Universitar. Domnul doctor s-a comportat extrem de frumos cu mine pe parcursul intregii sarcini, cat si la nastere si apoi. Am fost internata, mi s-au facut analizele necesare si apoi am fost dusa in sala de operatii, unde dupa o scurta discutie cu medicul anestezist acesta a hotarat sa imi faca o anestezie partiala in coloana.

Vei citi:
Cel mai greu obstacol privind nasterea
Am nascut cu domnul doctor Vasilescu, la spitalul Universitar
Era moale si pufos si cald si am uitat de tot
Dupa 48 de ore am fost externati
Alte experiențe de la naștere de la Spitalul Universitar din Bucuresti - povestite de mămici

nasterea prin cezariana

Cel mai greu obstacol privind nasterea

Sebastian a venit pe lume la final de ciresar intr-o zi minunata de vara, cu mult soare. Voi marturisi de la inceput ca povestea nasterii lui nu este una dificila, asa cum auzim de multe ori. Fiind inca in pandemie, cel mai dificil lucru mi s-a parut faptul ca sotul nu a putut fi alaturi de mine si m-a condus pana la intrarea in spital in dimineata zilei in care aveam programata cezariana.

Acesta a fost cel mai greu obstacol, dar pe care am incercat din toate puterile sa il minimizez astfel incat sa nu mi se faca rau sau sa ma panichez.

Am nascut cu domnul doctor Vasilescu, la spitalul Universitar

Domnul doctor s-a comportat extrem de frumos cu mine pe parcursul intregii sarcini, cat si la nastere si apoi. Am fost internata, mi s-au facut analizele necesare si apoi am fost dusa in sala de operatii, unde dupa o scurta discutie cu medicul anestezist acesta a hotarat sa imi faca o anestezie partiala in coloana.

M-am panicat putin la inceput pana am amortit si am fost intinsa pe masa de operatie, dar apoi domnul doctor, doamna anestezist, doamna rezident si asistentele m-au incurajat, au glumit, am vorbit chestii uzuale si am uitat de tot. Cele aproape 15 minute pana l-am vazut pe Sebastian au trecut foarte repede, apoi timpul parca s-a oprit in loc.

L-am pupat, era moale si pufos si cald si am uitat de tot

Stiu doar ca auzeam ce vorbeau cei din sala dar eu ma gandeam doar la cat de frumos si perfect e puiul meu si ca abia astept sa i-l arat tatalui sau. Am fost dusa in salon, domnul doctor m-a vizitat si in timpul zilei si noaptea ce a urmat, copilul mi-a fost adus foarte repede sa-l vad, iar a doua zi cand m-am ridicat din pat am fost mutata in rezerva unde am ramas cu el.

Dupa 48 de ore am fost externati

Totul a decurs foarte usor si frumos, iar dupa 48 de ore am fost externati. La iesirea din spital ne-a asteptat taticul si a fost o intalnire emotionanta si deosebita care ne va ramane pentru totdeauna in inimi si suflet.

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiențe de la naștere de la Spitalul Universitar din Bucuresti - povestite de mămici

Nașterea in București: o experiență pe care nu imi doresc să o mai repet - nașterea la Spitalul de stat Universitar din București

Nașterea in București: în ciuda histerectomiei, am avut o naștere prin cezariană cu o echipă de nota 10, la spitalul Universitar

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Ele190617, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII