La 24 de ani în loc să mă bucur de bebe după naștere, am trecut printr-o histerectomie - nașterea naturală la Târgoviște

La 24 de ani in loc sa ma bucur de bebe dupa nastere, am trecut printr-o histerectomie - nasterea naturala la Targoviste

La 24 de ani în loc să mă bucur de bebe după naștere, am trecut printr-o histerectomie - nașterea naturală la Târgoviște

Am născut natural la spitalul județean Targoviste, cu moasa.  Având un fibrom de care nu știam, sângerările nu se opreau. L-au depistat la puțin timp după naștere.

S-a încercat oprirea hemoragiei cu tratament și meșe, dar fără rezultat. După 10 ore de la naștere m-au operat de histerectomie- experienta mea

vei citi:
Am născut natural la spitalul județean Targoviste, cu moasa
Domnul dr Ionescu Dan, un om minunat
După 10 ore de la naștere m-au operat de histerectomie
Personalul a fost foarte amabil
Alte nasteri la Targoviste - povestite de mamici

nastere vaginala

Am născut natural la spitalul județean Targoviste, cu moasa

Fiind al doilea copil totul a fost mult mai ușor, travaliul, nașterea, întâlnirea de după. Am primit nota 10. Doctorul meu era plecat in concediu, așa ca am născut cu moașa de serviciu.

Domnul dr Ionescu Dan, un om minunat

Am fost verificată și ținuta sub control de dr Ionescu Dan, un om minunat. Având un fibrom de care nu știam, sângerările nu se opreau. L-au depistat la puțin timp după naștere. S-a încercat oprirea hemoragiei cu tratament și meșe, dar fără rezultat.

După 10 ore de la naștere m-au operat de histerectomie

Vestea ca nu o sa mai am uter nu a fost chiar ușoară. Sunt vulnerabila in orice moment așa ca am plâns mult. Operația a fost in regula, am pus familia la curent și am trecut la treaba.

Personalul a fost foarte amabil

Au avut grija de mine și de bebelusul meu din mila, pentru ca nu se întâmpla foarte des așa ceva fetelor de 24 de ani. Nu am dat șpagă. Am încercat la un moment, dar asistentele m-au refuzat și mi-au spus sa fac altceva cu banii. M-am bucurat sincer.

Doctorul care m-a operat mi-a refuzat orice suma de bani, ulterior plătind consultul de o luna de la naștere. Au urmat transfuziile de sânge, înspăimântătoare pt mine, dar destul de Ok și ele. Acum, la 2 ani, sunt in regula, sănătoasă și copilul la fel. Pot sa vorbesc deschis despre experiența mea și a lui bebe.

Nota mea pentru cei care m-au ajutat in spital: doctori, asistente, infirmiere este 10!😇

► Citeste si Histerectomia, ce trebuie sa stii neaparat

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte nasteri la Targoviste - povestite de mamici

Am nascut la spitalul judetean Targoviste iar lipsa profesionalismului este generala. Am avut cezariana de urgenta in saptamana 36 - experienta mea | Desprecopii.com

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de August 2023)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: o mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII