Săptămâna 5 de sarcină: tati află de existența puiului din burtică - jurnal de sarcină

Saptamana 5 de sarcina -  tati afla de existenta puiului din burtica - jurnal de sarcina

Săptămâna 5 de sarcină: tati află de existența puiului din burtică - jurnal de sarcină

Având în vedere că mai erau doar 2 zile până la aniversarea de 8 ani de casnicie, am hotărât să ii dau această veste atunci sub formă de cadou. Știți vorba aceea că: "planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg”?

Exact așa a fost la mine, dupa 5 zile de ținut secret când soțul a venit acasă a văzut că sunt foarte entuziasmată, fericită si mă simțea că ascund ceva deși am încercat să ii spun că sunt mândră de cadoul pe care îl cumpărasem si că mă bucur ca urmează aniversarea mă cunoaște prea bine să îl mai pot minți...

- vei citi:
Ii dam vestea lui tati
Atât mie cât si lui ne curgeau lacrimi de bucurie
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii DenisaMiruna - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Ii dam vestea lui tati

Acum că aveam confirmarea medicului dar si primele analize care aveau rezultatele perfecte si care confirmau si ele existența unei sarcini de 4-5 săptămâni trebuia să îi dau vestea soțului. Am mers într-un magazin destinat copiilor si am luat un costumaș neutru care sa mearga si la fetiță si la băiețel, am cumpărat o suzetă si împreuna cu testele de sarcina le-am pus într-o punguță de cadou.

Atât mie cât si lui ne curgeau lacrimi de bucurie

Având în vedere că mai erau doar 2 zile până la aniversarea de 8 ani am hotărât să ii dau această veste atunci sub formă de cadou. Știți vorba aceea că: "planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg”? Exact așa a fost la mine, dupa 5 zile de ținut secret când soțul a venit acasă a văzut că sunt foarte entuziasmată, fericită si mă simțea că ascund ceva deși am încercat să ii spun că sunt mândră de cadoul pe care îl cumpărasem si că mă bucur ca urmează aniversarea mă cunoaște prea bine să îl mai pot minți. Am făcut duș împreună si urma să stăm de vorbă cum facem de fiecare dată cand avem o supărare sau o bucurie unul din noi, știind că nu mai pot ascunde am hotărât să ii aduc cadoul.

În timp ce el scotea costumașul și testele si se uita emoționat la ele atât mie cât si lui ne curgeau lacrimile, a urmat o îmbrățișare strânsă și lungă iar de atunci ii o fericire continuă in casa noastră!

Despre teste de sarcina, mai poti citi

Autor - DenisaMiruna, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decat sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Septembrie 2023)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII