Pot fi barbatii si femeile doar prieteni?

Pot fi barbatii si femeile doar prieteni?

Pot fi barbatii si femeile doar prieteni?

  • Este o enigma celebra - barbatii si femeile, pot fi prieteni? Si nu este una dintre aceste intrebari cu un raspuns usor. Ambele parti ale luptei au puncte bune: gelozia si tensiune sexuala;  "barbatii si femeile nu pot fi prieteni" desigur unii vor intreba, "De ce nu? Uita-te la mine si prietenii mei de sex opus?!"

Este o enigma celebra - barbatii si femeile, pot fi prieteni? Si nu este una dintre aceste intrebari cu un raspuns usor. Ambele parti ale luptei au puncte bune: gelozia si tensiune sexuala;  "barbatii si femeile nu pot fi prieteni" desigur unii vor intreba, "De ce nu? Uita-te la mine si prietenii mei de sex opus?!"

Ambele parti au dreptate..dar si gresesc in acelasi timp.

Iata ce am invatat eu despre prieteniile de sex opus:

Ideea ca barbatii si femeile nu pot fi prieteni este ceva care pare un pic depasit. Atunci cand femeile erau casnice in timp ce barbatii mergeau la munca si castigau painea de pe masa, membrii de sex opus au avut un moment mai greu in a fi prieteni. Desigur interactionau la evenimentele sociale, dar dincolo de asta, era aproape imposibil ca o femeie si un barbat sa fie prieteni.

In zilele noastre, veti gasi barbati si femei care lucreaza impreuna, stau impreuna, faci proiecte impreuna si demni de incredere unul in celalalt. Este o noua era de eliberare sexuala si sociala pentru barbati si femei, una in care prieteniile de sex opus pot exista.

Pentru a avea un prieten de sex opus, insa, limitele trebuie sa fie clar stabilite. Eu, de exemplu, am prieteni barbati doar pe amicii sotului meu. Asta inseamna fara sex neglijent, stari de ebrietate, flirt si nimic care poate fi interpretat gresit ca atractie sexuala.

De departe, cea mai mare provocare pentru prietenii de sex opus sunt alte persoane. Suna absurd, dar e adevarat. Fiecare prieten de sex opus este in cele din urma controlat de catre alte persoane care cred ca barbatii si femeile nu pot fi simpli prieteni.

Am aflat ca prietenii mei de sex masculin sunt de nepretuit - nu i-as putea inlocui cu orice numar de femei. Barbatii imi ofera o perspectiva diferita si sunt de ajutor in gasirea solutiilor la diverse problemele dificile. In schimb femeile .. adesea fac din orice o drama. De fiecare data cand am avut o problema cu un prieten barbat, am vorbit, am discutat si rezolvat disputa imediat, fara sa fie nevoie de discutii pe la spare, aflate din gura in gura, diverse status-uri pe Facebook si multe altele.

Deci, voi aveti prieteni de sex opus? De ce sau de ce nu?

Mai cititi:

Par frumos
11 solutii cand parul nu e la inaltine (bad hair day)
7 sfaturi pentru roscate
Ingrijirea parului  patru intrebari cu raspunsuri controversate
Blonda sau bruneta, nu e totuna ...
Secrete pentru un par frumos
Parul tau e lipsit de stralucire? 9 ingrediente minune pentru parul tau.
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Caderea parului
Bad hair day in randul vedetelor
Taiati anii din par: cum sa aveti un look mai tineresc cu ajutorul parului
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Culoarea parului schimba look-ul

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

 Forum unde comentam cu placere

Supereva Forum: Dragoste si sex
Despre relatie, sex, probleme de cuplu. Totul deschis, fara tabu-uri.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Relatie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 4 comentarii

  1. flori
    floritrimis la 25/10/2012

    foarte sincer, Max. da, cred ca se poate, daca prietenul/a nu e genul tau... daca e frumusel/frumusica, atunci e periculos.

    Raspunde la acest comentariu
  2. vale
    valetrimis la 16/8/2012

    Eu cred ca orice om care crede ca poate exista o prietenie adevarata intre o femeie si un barbat este foarte naiv. Cum a spus si Max vorbeste cu ele si e

    Raspunde la acest comentariu
  3. Anca
    Ancatrimis la 23/4/2012

    Da , cu siguranta pot fi prieteni . Cei mai buni prieteni ai mei , dintotdeauna , au fost barbati . Niciodata nu as cere parerea unei femei cand vine vorba de un barbat sau de o problema care cere logica si hotarare . Femeile dramatizeaza , iau greu decizii si le lasa conduse de sentimente. Eu am o relatie de prieteni f stransa cu barbatii si asa va ramane pt totdeauna . Cand o sa am un sot , cu siguranta asta va reprezenta o problema , dar o sa incerc sa impac si capra si varza. :)

    Raspunde la acest comentariu
  4. Max
    Maxtrimis la 5/4/2012

    Am trei prietene - una este o fosta colega si (inca) prietena a sotiei mele, alta este o fosta colega (a mea) de birou, iar a treia este o verisoara (de a saptea spita) si vecina cu mama mea. Toate sunt maritate, doua au copii, eu sunt casatorit, am un copil. Suntem prieteni - vorbim tot felul de chestii de viata, casa, politica, sex, copii, bani - nu pe mail, FB, sau telefon, ci direct, face to face. Ne ajutam cu sfaturi, mici servicii, ponturi etc. Asta nu inseamna ca nu le doresc - ma uit la ele cand vorbim si ma gandesc

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII