Spre prima zi de scoala cu speranta

Spre prima zi de scoala cu speranta

Spre prima zi de scoala cu speranta

  • Copiii adoptati de comunitatea Desprecopii vor merge la scoala cu ghiozdanele echipate cu tot ce e necesar, pentru un inceput de scoala fara griji!
Copiii adoptati de comunitatea desprecopii.com   vor merge la scoala cu ghiozdanele echipate cu tot ce e necesar, pentru un inceput de scoala fara griji!

Am incercat sa le surprind, catorva dintre ei, fetisoarele pe cand au primit cadourile din partea noastra:

In cadrul campaniei Gestul care poate schimba un destin   - cu ocazia evenimentelor derulate in cursul anului de Martisor , Pasti, 1 Iunie - s-au strans fonduri, din care acesti copii au primit in diferite momente sprijin.

Si asta vi se datoreaza in mare masura voua!
Celor care ne-ati urmarit povestind despre ei , celor care v-ati implicat si ati empatizat sufleteste cu ei.

Voua, celor care ati inteles ca si viata noastra, a copiilor nostri depinde intr-un fel de ceilalti, ca suntem cumva legati cu fire nevazute si ca, orice mic gest poate influenta un destin (fie ca e vorba despre cel al copiilor nostri, fie ca e vorba despre cel al "copiilor nostri")

Acestia va transmit prin noi (cei care i-am luat in grija si i-am intalnit direct) multumiri si promit ca se vor stradui pentru rezultate bune la scoala...

Iata si un mesaj din partea Ioanei , o fetita de 6 ani din loc Tatarani, in treningul primit acum si mandra de puzzelul primit de 1 iunie tot de la noi :)

Iar daca unii dintre ei vor ajunge oameni de nadejde...vom sti ca...poate...de undeva din copilarie, gestul unuia dintre noi a influentat acel destin.

Va multumim!
echipa
desprecopii.com

autor:  Alinuk, membra a Comunitatii Desprecopii - Toate drepturile rezervate - desprecopii.com  (c) 2012

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII