Cu si fara perdea la Golden Globes 2013

Golden Globes 2013

Golden Globes 2013

  • Golden Globes 2013 a trecut parca mai repede ca in alti ani, fara foarte mult zgomot, intr-o atmosfera decenta, specifica de altfel unui festival de film a carui notorietate nu are nevoie de sustinere.

Golden Globes 2013 a trecut parca mai repede ca in alti ani, fara foarte mult zgomot, intr-o atmosfera decenta, specifica de altfel unui festival de film a carui notorietate nu are nevoie de sustinere. Aparitiile pe covorul rosu din acest an nu au iesit in mod special in evidenta, insa, oricat de critici am fi, trebuie sa recunoastem ca gafele au fost putine si aproape ca au trecut neobservate. 

Mai cititi despre Golden Globes in anii trecuti aici:


N-au excelat insa nici tinutele care sa taie rasuflarea. Una peste alta, un lucru a iesit sigur in evidenta - multe dive au optat pentru o tinuta cu perdea, devansandu-le la capitolul senzualitate, cel putin in intentie, pe cele care au preferat tinute fara perdea. Nu, nu va ganditi la sensul figurat al expresiei, ci luati-o ca atare. Asa-zisa dantela cu care multe dintre starletele care au pasit pe covor au inteles sa isi acopere formele a semanat, in majoritatea cazurilor, cu o bucata de perdea mai mult sau mai putin transparenta. E drept ca in unele cazuri, efectul a fost reusit. Jennifer Lopez, Helen Hunt sau Kerry Washington au aratat bine in rochii in nuante pale, cu o transparenta discreta, ce au atras toate privirile.

Au existat insa si numeroase cazuri in care perdeaua a fost o alegere nefericita. Divele care au combinat dantela cu alte tesaturi sau nu s-au multumit cu modelele dantelei, ci au vrut neaparat ca perdeaua sa aiba si falduri (a se vedea rochia purtata de Debra Messing) au cazut in capcana lui  ce e prea mult strica . Oricum, de remarcat este faptul ca Helena Bonham Carter , premianta a gafelor vestimentare, a aratat de aceasta data mult mai bine in rochia ei cu perdea decat alte dive.

In ceea ce priveste paleta cromatica, negrul a fost si de aceasta data la putere. Nu stim daca divele l-au ales in speranta ca vor mai ascunde ceva din kilogramele in plus cu care unele dintre ele se confrunta sau pentru ca este o nuanta sobra si distinsa, dar cert este ca pentru unele dintre ele alegerea a fost nefericita. Sa aruncam, spre exemplu, o privire la tinuta purtata de Adele. Taylor Swift a stiut sa-si puna foarte bine in valoare atuurile? Desigur, in cazul lui Adele nu doar rochia este de vina, ci, mai ales coafura, care o imbatraneste cu cel putin 10 ani.

In noianul de negru s-au facut remarcate cateva tinute in care detaliile sunt cele care au contat. Combinarea negrului, mat sau sclipitor, cu auriul sau cu albul discret a fost cea mai buna alegere pentru cateva dive care au stralucit in lumina reflectoarelor. Printre ele, Helen Mirren si Julianne Moore , care au contribuit la nota de bun gust a evenimentului.

Rosul n-a lipsit nici el, insa nu a facut senzatie. Niciuna dintre divele care au optat pentru aceasta culoare nu a iesit in evidenta, cu exceptia, poate, a rochiei kitsch a lui Zooey Deschanel care a atras privirile, insa nu pentru a fi laudata.

Si pentru ca tot vorbim de cine si cum a incercat sa atraga atentia, nu putem sa nu remarcam dispecrarea cu care Eva Longoria si scos piciorul la inaintare, prin slitul generos al rochiei negre pe care a purtat-o. Cel putin prin pozitiile pe care le-a luat in fata fotografilor, Eva a dat impresia ca a vrut sa se inspire din aparitia mult comentata a Angelinei Jolie de anul trecut, in care diva a purtat o rochie neagra cu un slit amplu, prin care si-a etalat in permanenta unul dintre membrele inferioare. Eva uita insa un mic detaliu - ca ea nu este Angelina. Si, de altfel, nu a fost singura care a mizat pe slit. Heidi Klum si Halle Be rry au purtat si ele rochii cu slit generos, insa nu l-au afisat atat de insistent precum Eva Longoria. Fiecare cu slitul ei, la urma urmei!

Chiar daca, asa cum spuneam la inceput, gafele vestimentare nu s-au facut remarcate ca la alte evenimente de acest gen, ele nu aveau cum sa lipseasca. Din dorinta de a iesi in evidenta sau mai degraba din cauza proastei inspiratii stilistice si a unui gust vestimentar indoielnic, unele dive au dat-o in bara si de aceasta data. Ce-or fi gandit o are cand s-au uitat in oglinda? Va lasam sa judecati singure!

Dar sa incheiem intr-o nota optimista si sa ne oprim o clipa la detalii, care adesea fac totul cand vine vorba de o aparitie pe covorul rosu. Ne-au placut in mod deosebit bijuteriile purtate de cateva dintre dive si mai cu seama bratarile, care au adus un aer aristocratic discret la Golden Globes.

Iar machiajul si coafurile, simple si armonizate perfect, au lasat loc suficient pentru stralucirea bijuteriilor. Desigur, n-au lipsit nici in privinta aceasta cateva note contrastante. Ochii albastriti ai lui Nicole Ritchie sau coafura lamentabila a Jessicai Chastain , care nu face decat sa scoata in evidenta cat de rara ii este podoaba capilara sunt doar doua exemple potrivite in acest sens.

Sa ramanem insa in zona optimista si sa incheiem cu un top al gratiei pe covorul rosu la Golden Globes 2013:

Locul I - Jessica Alba - pur si simplu radioasa, coafura perfecta, bucle trendy in nuanta in voga a momentului, colier elegant, rochie in culoare calda, machiaj perfect, poseta ce da o nota usor exotica intregii tinute si zambet de nota 10. Mai trebuie ceva?

Locul al II-lea - Anne Hathaway - simplitatea adusa la rang de arta vestimentara, de la coafura la albul imaculat al rochiei si la machiajul farte discret. Un colier poate ca ar fi completat in mod fericit aparitia, insa lipsa lui a atras cu siguranta atentia asupra bratarii purtate de diva, de o eleganta desavarsita.

Locul al III-lea - Marion Cotillard - o combinatie inedita de frech style cu un glamour modern, ezitand provocator intre culoarea aprinsa a rochiei, pantofii stilizati si coafura inocenta.

Va recomandam sa mai cititi si:

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

Ghidul frumusetii peste 40 de ani
Efectele colagenului asupra pielii
Botoxul invins de veninul de sarpe  ultima inovatie pentru combaterea ridurilor
Buzele ne fac sa aratam mai tinere
Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale
Reinventati-va machiajul!
Coafura  in centrul atentiei
Luptati cu ridurile!
Zambetul  secretul frumusetii eterne

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII