13 Lucruri interesante de stiut!

13 Lucruri interesante de stiut!

13 Lucruri interesante de stiut!

  • Homeopatia, care in grecese inseamna "identica cu boala" este o metoda straeche de tratament, bazata pe principiul asemanarii. Acesta trateaza pacientul ca un intreg si ia in considerare fizicul, psihicul, predispozitia ereditara, mediul si modul de viata, alimentatia precum si alte boli.

13 Lucruri interesante de stiut!

1. Homeopatia, care in grecese inseamna "identica cu boala" este o metoda straeche de tratament, bazata pe principiul asemanarii. Acesta trateaza pacientul ca un intreg si ia in considerare fizicul, psihicul, predispozitia ereditara, mediul si modul de viata, alimentatia precum si alte boli. Ea trateaza persoana, nu boala, cauza, si nu simptomele.

2. Pentru a va intari imunitatea faceti o cura de 5 zile cu echinacea (tincturasau capsule, 200mg de 2 ori pe zi). Citeste si: Echinacea tine raceala la distantaspecialistul raspunde

3. Praful de cacao previne imbatranirea si aparitia ridurilor datorita continutului sau bogat in polifenoli, substante care spala radicalii liberi din organism. Acesta este un motiv suficient pentru a va determina sa inlocuiti ciocolata, nefasta pentru organism din cauza grasimilor saturate din continut, cu 2 cesti de cacao pe zi.

4. Nucile consumate dupa fiecare masa impedica ingrosarea arterelor si previn bolile de inima . 8 nuci pe zi pastreaza arterele flexibile, inima sanatoasa si previn aparitia atacului vascular cerebral. Citeste si: Care nuci sunt mai bune pentru tine?

5. Cei care incep ziua cu 2 oua la micul dejun pierd de 2 ori mai multe kilograme decat cei care tin diete drastice . Succesul oului este determinat de continutul bogat in cele mai bune proteine, ceea ce confera aceeasi energie ca si mancatul unei fripturi, dar are un numar mult mai mic de calorii. Si asta, indiferent de modalitatea de preparare. Citeste si: Cate calorii are un ou? - Galbenusurile de ou egaleaza fumatul... - Adevarul despre oua - Un ou pe zi sau doua pe saptamana? - Beneficiile oului de prepelita

6. Taiati o felie de 5 milimetri dintr-o rosie cherry (foarte mica, se gaseste in supermarket), fixati-o cu un bandaj destul de strans, dar fara a zdrobi tomata, pe batatura si lasati-o toata noaptea. A doua zi batatura se desprinde cu tot cu radacina .

7. Miscarea este esentiala pentru buna functionare a creierului si a corpului . Misca-te, danseaza, fa exercitii fizice, inoata, joaca tenis, etc.

8. Izbucnirile de furie sunt bune pentru sanatate . Daca te abtii, risti sa devii speriat, nervos si scarbit. Totusi, mania este buna doar in cantitate moderata. Daca dureaza prea mult, risti sa iti creasca tensiunea, sa ai insomnii si probleme cu plamanii.

9. O relatie reusita ne apara de boli si ne prelungeste viata . Daca ai o relatie nefericita, este mai bine sa tii eviti partenerul, pentru ca, in preajma lui iti poate creste tensiunea.

10. Laptisorul de matca este unul dintre cele mai puternice energizante naturale , considerat "elixirul tineretii". Este alcatuit din fructoza, proteine, factori de crestere, 10 aminoacizi si o multime de vitamine (mai alea B1 si B5) si minerale. Creste rezistenta organismului impotriva diversilor factori de stres care ii afecteaza, mentinand echilibrul functionarii normale a tuturor organelor. Actioneaza ca un "hormon sexual" crescand potenta barbatilor, combatand sterilitatea sau normalizand menstruatia.

11. Mirosul de grepfruit poate face ca o femeie de varsta a doua sa para cu 6 ani mai tanara in perceptia barbatilor. Aceasta imagine deformata nu este inca reciproca...

12. Hormon-cheie al metabolismului - adica al utilizarii alimentare, insulina accelereaza procesul de imbatranire, atunci cand este produsa in cantitate prea mare.Morala: zaharul putin va mentine tineri. Mancati miere!

13. Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant , signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg. :)

Sex
8 lucruri trasnite pe care barbatii le cred despre sex...
Cele mai importante 10 intrebari despre Dragoste si Sex
Modul cum mancam arata cum facem sex
Trucuri pentru seductie
Sexul ca o terapie
Sexul fara orgasm
Sexul este mai bun decat un paracetamol
Barbatii sunt de pe Marte.. chiar si in pat
7 solutii pentru o viata sexuala mai buna
Top 10 afrodisiace
Pentru femei, sexul si fericirea sunt strans legate
6 lucruri jenante care se intampla cand faci sex
Reguli feng shui în dormitor
Sex grozav  6 sfaturi pentru barbati
Prejudecati despre sex daramate de statistici si studii
20 alimente pentru a-ti creste libidoul
De ce simuleaza femeile orgasmul?

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. trimis la 28/1/2013

    hai ca m am dsratit ... ::))

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII