DENT ESTET deschide prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor

DENT ESTET 4 Teens, prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor

DENT ESTET deschide prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor

DENT ESTET, lider pe piata de servicii stomatologice din Romania, deschide DENT ESTET 4 Teens

DENT ESTET, lider pe piata de servicii stomatologice din Romania, deschide DENT ESTET 4 Teens

Reteaua de clinici stomatologice tinteste afaceri de 700.000 de euro pentru primul an de functionare a DENT ESTET 4 Teens si un numar de peste 2.000 de pacienti.
 
Bucuresti, 31 octombrie 2012 - DENT ESTET, lider pe piata de servicii stomatologice din Romania, deschide DENT ESTET 4 Teens , prima clinica stomatologica din tara, dar si din Europa, care se adreseaza exclusiv adolescentilor. Investitia in clinica se ridica la 250.000 de euro, iar tintele fixate pentru primul an de activitate sunt de peste 2.000 de pacienti si o cifra de afaceri de 700.000 de euro.

"Motivul pentru care am decis sa deschidem o clinica dedicata adolescentilor este faptul ca in tara noastra pacientii din grupa de varsta 10 - 17 ani se regasesc in numar foarte mic in cabinetele stomatologice, desi afectiunile dentare in perioada adolescentei sunt complexe si necesita o abordare specifica. Potrivit unei analize DENT ESTET, 90% dintre adolescentii romani nu merg nici macar o data pe an la stomatolog . Totodata, avand in vedere succesul DENT ESTET 4 Kids si deschiderea pacientilor catre servicii stomatologice specializate, noua clinica reprezinta o dezvoltare fireasca a grupului, in care vrem sa atragem adolescentii cu servicii adaptate si personalizate", declara dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

DENT ESTET lanseaza campania de educare a tinerilor "Your smile.Your choice" care se va desfasura in scoli incepand cu 1 noiembrie a.c. si va consta in actiuni de informare, dar si de evaluare a problemelor dentare ale adolescentilor. Campania este sustinuta de clinica DENT ESTET 4 TEENS prin Excellence Ortho Center, departamentul specializat in servicii ortodontice pe segmente de varsta al DENT ESTET, pentru ca este important ca adolescentii si copiii sa fie tratati de medici specializati in tratamentul ortodontic specific varstei lor. In cadrul aceleiasi campanii, DENT ESTET 4 Teens ofera o prima consultatie ortodontica gratuita, precum si reducere la achizitionarea unui aparat dentar.

Clinica acopera toata gama de servicii stomatologice , de la terapie, la estetica dentara si servicii de ortodontie. Ortodontia reprezinta, de altfel, focusul DENT ESTET 4 Teens, in contextul in care peste 50% dintre adolescentii romani au nevoie de aparat dentar, potrivit unei evaluari a DENT ESTET. "Principalul tratament de care adolescentii au nevoie este cel ortodontic, avand in vedere multitudinea de probleme de malpozitionare si inghesuire a dintilor specifice acestei varste, dar si implicatiile de ordin medical, dar si psihologic si emotional pe care netratarea acestora le genereaza. Academia Americana de Stomatologie Pediatrica recomanda efectuarea primei evaluari ortodontice la varsta de sapte ani, astfel ca perioada adolescentei reprezinta momentul ideal pentru corectarea acestor probleme cu rezultate eficiente, cost si perioada de tratament reduse", explica Catrinel Hagivreta, Manager Executiv DENT ESTET.

Reteaua de clinici DENT ESTET dispune, incepand din 2009, de un departament specializat de ortodontie, Excellence Ortho Center, in care lucreaza cea mai mare echipa de medici din tara specializati in tratament ortodontic pe grupe de varsta, colaboratori exclusivi si full time ai DENT ESTET.

Despre DENT ESTET

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piata in domeniul serviciilor medicale stomatologice, avand o traditie de 14 ani. Grupul inglobeaza cinci clinici dentare, dintre care una destinata exclusiv copiilor si una adresata adolescentilor, toate oferind servicii dentare complete, efectuate de o echipa de medici specialisti si cea mai avansata tehnologie din domeniul stomatologic. DENT ESTET 4 KIDS este prima clinica din Europa de Est destinata exclusiv copiilor, iar DENT ESTET 4 Teens este prima clinica din Europa adresata exclusiv adolescentilor.

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2012

Va recomandam sa mai cititi si: Stomatologie

Campanie a comunitatii Desprecopii

Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII