Concurs Miss Odiseea Sarcinii, editia 2

Concurs Miss Odiseea Sarcinii, editia 2

Concurs Miss Odiseea Sarcinii, editia 2

 • Dragi gravidute actuale si foste, atentie: pentru a 2-a oara, Desprecopii invita toata gravidutele sa participe la cel mai frumos concurs de pe net. Concursul Miss Odiseea Sarcinii.

  Albumul de concurs unde poti VOTA este aici.

 

Miss Odiseea Sarcinii, concursul frumusetii adevarate

Toate mamicile care ajung pe acest site, fac mai intai cunostinta cu celebra Odiseea Sarcinii.  De-a lungul calatoriei, viitoarea mamica afla, simte, traieste - nasterea unui sentiment unic. Aici la Desprecopii.com spunem: Asa se naste o mare iubire !Dragi gravidute actuale si foste , prin acest concurs dorim sa va promovam frumusetea. Este vorba despre frumusetea adevatata si reala: adica frumusetea din timpul calatoriei de 40 de saptamani: Miss Odiseea Sarcinii! Multe celebritati s-au pozat in timpul sarcinii si au facut pozele cunoscute. In acest mod, au facut elogiu frumusetii si dragostei!
 
Pentru a intra in concurs, trimite 1 sau 2 fotografii la adresa: pozedc@gmail.com si nu uita sa ne spui ce nume de membra ai pe Desprecopii.com (Daca nu sunteti inca membra, va puteti inregistra aici) .
In afara de premiile frumoase care va asteapta (Multimim SONY Romania si studioul foto Kinder Studio) , participati la acest concurs minunat cu inima deschisa. Acest concurs va pastra o amintire speciala din cea mai frumoasa calatorie a unei femei: calatoria catre puiul tau.  
 
Aici puteti admira Albumul Miss Odiseea Sarcinii - galeria Star. Puteti admira diverse celebritati in timpul sarcinii.
Aici puteti vedea cum s-a desfasurat editia 1 a acestui concurs: Miss Odiseea Sarcinii - editia 1
 

Regulamentul oficial al concursului:

 
1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 
 
2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul Desprecopii.com si care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .
 
3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 14 noiembrie 2012 si se va incheia oficial la data 11 martie 2013. Inscrierile in concurs (primirea pozelor) se vor opri la data 29 ianuarie 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. De la data de 30 ianuarie 2013 pana la data de 2 martie 2013 se va desfasura votul public, iar apoi se va inregistra votarea juriului pentru ca in final, pe 11 martie 2013 sa fie anuntati castigatorii .
Castigatorii vor fi anuntati pe data de 11 martie 2013 - pe forumul Desprecopii.com, la topicul de concurs .
 
4. MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs: La concursul Miss Odiseea Sarcinii -  poate participa orice membru sau membra inregistrata a site-ului www.desprecopii.com
Pentru a intra in concurs, trimite 1 sau 2 fotografii la adresa:
pozedc@gmail.com

Atentie: Fiecare utilizator care vrea sa intre in concurs trebuie sa precizeze si ce nume de nick de membru inregistrat are. Daca acest lucru nu se precizeaza, pozele nu vor intra in concurs. Moderatorii care vor sa participe la acest concurs - nu vor face parte din juriul final.
 
5.PREMIILE CONCURSULUI MISS ODISEEA SARCINII
PREMIUL 1: (1) camera video digitala handycam marca SONY, model HDR-CX130
PREMIUL 2: (1) camera foto digitala marca SONY, model Cyber-shot DSC-W530

PREMIUL 3: o sedinta foto profesionista (cu tema la alegere) - la studioul Kinder Studio (adresa studio aici)

PREMIUL 4: O geanta de vacanta marca Desprecopii

 
6. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati prin vot in 2 faze - o faza publica si o faza finala.
Mod de votare:
Votarea se desfasoara in doua etape.
Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje si/sau cu o anume vechime pe forum.
Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.
Premiile nu se acorda in bani.
 
7. EXPEDIEREA PREMIILOR
Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau Anda08) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.
 
8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi anuntati pe data de 11 martie 2013 pe forumul Desprecopii.com 
ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorii (user: desprecopii sau Anda08) in termen de 7 zile. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile lucratoare, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
 
10. DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca pozele trimise sa intre in proprietatea organizatorului si sa fie eventual folosite in materiale pe site-ul Desprecopii.com. 
 
11. DISPOZITII FINALE
Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
 
12. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.
 
13. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 4 comentarii

 1. laurayou
  laurayoutrimis la 14/1/2013

  astept un raspuns pe adresa de mail despre jurnal de sarcina

  Raspunde la acest comentariu
 2. Mathe Karoly
  Mathe Karolytrimis la 13/12/2012

  Felicitari,bravo

  Raspunde la acest comentariu
 3. Mathe Karoly
  Mathe Karolytrimis la 25/11/2012

  Felicitari, bravo si astea da

  Raspunde la acest comentariu
 4. Mathe Karoly
  Mathe Karolytrimis la 16/11/2012

  Numai bine cu foarte bine pot sa scriu referitori la asa numit acest articol. Doresc foarte multe succcese pentru asa numit minunat echipa. Felicitari din orce punct de vedere.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII